Şimdi Ara

TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK (1472. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ahmetgox , maslan7 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü4 Mobil
5 sn
29.437
Cevap
903
Favori
1.780.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
227 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14681469147014711472
Sayfaya Git
Git
Giriş

Gecen yil 420den 390 dusmustu cok fazla indirim olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frkn3757 -- 14 Kasım 2025; 12:52:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ayrıca 20’sinde kesileceği için tam 20’sinde bu tarifelerden birini seçmek isteseme Turkcell fatura kesim tarihini geçer geçmez taahhüt tekliflerini geri çeker mi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 10 GB 250 TL olan tarife yenileme teklifini 200 TL'ye düşürmüş. Uygulamada bu şekilde çıkıyor. Operatör değiştirmeden devam edeyim diyorum. Güncel olarak 180 TL olan tarifemi 200 TL olarak 1 sene uzatmak mantıklı geldi.

Şampiyon olmak mümkün, FENERBAHÇE olmak imkansız ...

PSN: RuNYa53
  • sp@wn kullanıcısına yanıt

Hangi tarife ekran görüntüsü atar mısınız?

|| Asus ROG Strix X870E-E Gaming Wi-Fi || AMD Ryzen™ 9 9950X3D || AMD Ryzen™ 9 9950X3D || ASUS TUF Gaming GeForce RTX™ 4080 SUPER 16GB GDDR6X || NZXT H9 Elite Black Tempered Glass RGB USB 3.2 ATX Mid || NZXT Kraken 360 RGB Black || MSI MAG A1250GL PCIE5 1250W 80+ GOLD || 4TB Samsung 990 PRO PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD || Asus TUF 24,5" VG259QM 1Ms 280Hz ||
  • KacaKTV kullanıcısına yanıt

Bende de var aynısı ama 350 falan iyi 400 çok.

2. sorunuzun cevabı ayın 20'sinde gece 00.01'de fatura kesim tarihi olduğu için tüm teklifler siliniyor sabaha karşı teklifler tekrardan geliyor eğer eski tarifeden internet, dakika ve sms kullanımı yapmazsanız sabah teklifi kabul ettiğinizde direkt yeni tarifenin ücreti çıkıyor uygulamada eski tarifeden 1 gün eklemiyor yani faturaya. Kullanım yaparsanız da yeni fatura bedeli + 1 günlük eski tarife taahhütsüz bedeli şeklinde çıkar fatura. Bu şekilde yaparsanız yani ayın 20'sinde teklifi kabul ederseniz tam 12 ay kullanım süreniz oluyor. 20.11.2025-19.11.2026 şeklinde olur tarife taahhüt süresi.

Bu süreçleri bizzat yaşayarak deneyimledim. Yani en azından bende süreç bu şekilde ilerledi fatura kesim tarihinde teklifler gidince hata mı ettik acaba dedim ama sabaha karşı tekrar geldi teklifler, zaten müşteri hizmetleri de öyle dedi fatura kesim tarihi olduğu için bekleyin sabah sistem tekrardan açılır dedi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Averell Dalton kullanıcısına yanıt
    Aşağıda paylaştım. Siz olsanız devam ettirir miydiniz? 2. hat e-sim olarak kullanıyorum. 10 GB Turkcell interneti, Vodafone şirket hattımın verimsiz olduğu yerlerde kullanıyorum.

TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR  FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sp@wn -- 14 Kasım 2025; 15:7:0 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sp@wn kullanıcısına yanıt
    Numara taşımaya özel büyük festival 10 gb ile fiyatı aynı ama bence pahalı.

Şampiyon olmak mümkün, FENERBAHÇE olmak imkansız ...

PSN: RuNYa53
  • Averell Dalton kullanıcısına yanıt

Çok teşekkürler. O zaman 19 Kasım gece 23:00 gibi hücresel veriyi kapatıp sabah uyandığımızda paket teklifleri devam ediyorsa 20 Kasım'da paketlerden birini seçebiliriz. Böylece gerçekten 12 ay kullanırız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Averell Dalton -- 14 Kasım 2025; 16:34:51 >
  • 
Sayfa: önceki 14681469147014711472
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.