< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brdfckr53 -- 1 Ağustos 2024; 10:49:48 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TURKCELL PAKETLER GÜNCEL KAMPANYALAR FIRSATLAR 7 gün / 24 Saat SORU-CEVAP,YARDIM,TAVSİYE,TAKTİK (1190. sayfa)

-
-
SON EKRANDA ön başvuru tamamla dediğimde bu sorun oluyor ne yapmak lazım
-
Bir de faturasızdan faturalıya geçiş için güzel bir kampanya yapsalar da git-gel ile uğraşmasak.
-
Böyle bir şefersizlik yok! 15 yıldır Turkcell müşterisiyim. Geçen ay paket belirleyeceğim diye göbeğim çatladı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sabah aynısı oldu daha sonra denedim sorunsuz hallettim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aynen öyle telekomu bekliyorum bende mutlaka bir kampanya yapacaklar..Artık kimse enayi değil nihayetinde 30 GB 600 tl para istiyorlar benden su fiyatlar saka gibi 60 GB 395 tl gulermisin aglarmisin..Neresi ucuz oraya geçerim artık parayı sokaktan kazanmiyoruz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxpp -- 1 Ağustos 2024; 15:9:57 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aynı durumdayım bence, açarlar mı diye bekliyorum.
-
E sim mi fiziksel sim mi tavsiye edersiniz arkadaşlar hemen ben de katılacağım 40gb kampanyasına
Başka operatöre taşıdığında hattın başka operatörde açıldığında istersen aynı gün bu kampanyalı paketlere Turkcell'e taşıma başvurusu yap. Bu işlemleri yaparken diğer opetör bayilerine ve Turkcell bayilerine bu taktiği yaptığını belli etme. Yani hattımı yeni taşıdım deme en önemlisi..Sana olmaz diyeceklerdir ama olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 1 Ağustos 2024; 20:39:34 >
Arkadaşlar, forumda teknik soru mu var bilemiyorum bana aorulan sorular bildirim olarak bana gelmemiş,şimdi sayfayı kontrol ederken gördüm soruları. Webden giriyorum foruma..Akşam sorulan sorular mention olarak bildirim ekranıma düşmüş ama 10 aaat 12 saat önce bana hitap olarak yazılanlar gelmemiş. Sabah sorun vardı forumda belki de.
Fotoğraf ve video çekmedilermi
Hayır
fiyatlarda işler çığrından çıkınca ve şikayetler artınca kampanya yapası gelmiş turkcell efendinin... bakalım diğer operatörler rekabete yönelik sınırsız ve bunlardan daha uygun kampanyalar düzenleyecek mi göreceğiz
-
Bende Telekomda faturasız bekliyorum güzel bi kampanya yaparlarsa gelebilirim ama aşşağı yukarı aynı olursa da hiç geçmem hat taşımaya üşeniyorum artık Telekom evde istikrarlı çekmiyor ama çekmesin napayım moduna girdim artık 200 250 vermek zoruma gidiyor. Ayrıca hocam siz bilirsiniz telekomda ayı doldurup ideal tarifelere geçmek mi yoksa Turkcell deki 20 GB 235 TL olana mı geçmek mantıklı suan
Git-gel kesin ise yarar mi arkadaslar ne diyorsunuz? Sonucta online numara tasima basvurusunda bunu kontrol eden bir mekanizma yok sanirim. Tt faturaliya tasiyip 1 gun kullanip turkcell online tasima yapmayi planliyorum. Istanbul ici olunca da galiba sim kart ayni gun geliyor ?
Arkadaşlar onay için e devlet hata veriyor. Sürekli mi böyle? Son bir adım kalmıştı. Kampanyayı kaçıracağız.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kampanya detaylarına bakınca 4.5g internet hızını 100 mbit ile sınırladığı yazıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yıllardır Turkcell paketlerindeki internet için öyle yazar ama uygulanmaz.
Hata alan arkadaşlar 08502222020 numarayı arayıp başvuruyu iptal edip sonrasın da yeni başvuruda mağazadan teslim seçeneğini seçtikten sonra mağazada 10 dakikada süreci tamamlayabilir. Ben bu şekilde yaptım hattın açılmasını bekliyorum.
-
Selamlar. Faturasız hat kullanıyorum. Geçen ay 230 liraya aldığım Fırsat 2 GB İndirimli isimli paketi açgözlü Türkcell bu ay vermiyor. Süre bitimine 24 saat kala uygulamadaki alınabilir paketler bölümünden kaldırıldı. Her ay böyle üst paket aldırıp bizi yolmak dışında bir amaçları yok mu bu firmanın?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 3 Ağustos 2024; 17:26:32 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X