|
Turkcell, MWC 2024'te duyurdu: Uydudan mobil şebeke sağlayacak!
-
-
Depremde Dronecell'leri gördük.
-
Hey yavrum hey...
-
Basta e-Sim'lerde telefondan telefona aktarimi saglasinlar. Yurtdisinda bir cihaza kurdugum e-Sim'i telefonu degistirirken aktarabiliyorum ama Turkcell sirf biraz daha para cukkalayacak diye bu sistemi deaktif edip, sim kartimi kaybetmedigim halde yedek sim kart cikartmami ve sim parasi odememi istiyor.
-
Vefat eden bababım hattını üzerime almak istedim 1520 tl istediler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Üfür üfür ipe diz!
-
Hükümet kayyum atadı Turkcell e Ama ne hikmetse çalışanların çoğu türbanlı sakallı tipler
Drone ile baz istasyonu yapacaktı güya, tırt...
-
Turkcell diyorsa doğru olma ihtimali düşük
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dorene lar vardı noldu onlara
Bu zaten bilinen birşey... Yıllardır da var ...
https://biblus.us.es/bibing/proyectos/abreproy/11943/fichero/chapter4%252Fchapter4.pdf
https://ntrs.nasa.gov/api/citations/19890018541/downloads/19890018541.pdf
Uydudan GSM bile var ...
-
Kaliteli 1 tane operatör kalmadı, hepsi kötü 1 tanesinde sağlık bir hizmet yok... Özelliklerini yazıyorlar ama yazdıklarının %30 bile stabil çalışmıyor.. Sen ne kadar yüksek teknoloji yazsan ne olur, yıllardır var olan telefonla konuşmayı bile artık sağlıklı sunamıyorlar. volte/vowifi özelliği yıllardır var bir bakın her bölgede sağlıklı çalışıyor mu ...
1 tanede şunları denetleyen yok, BTK denen kurum, hiç bir iş yapmayan, aylık maaşını alıp yatanların doldurulduğu bir yer olmuş. Karasal bölgeler için wimax hizmeti için o kadar bütçe ayırırlar, hadi gidin bakın köylerde bu hizmet aktif mi ? veya yeni abonelik veriliyor mu(Bunu yapanda devlet yönetim BTK...) Devletin kurumu işini yapmıyor, denetlemiyor... bide özel sektör mü yapacakmış..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prowas -- 26 Şubat 2024; 15:11:16 >
-
Turkcell kullaniom kullanmaz olaydım.
turkcell e-sim bloke açmak için girdiğim banka uygulamanın bölümü blokladı. bankamatiğe gittim o da blokladı dediler. şubeye git dedim şubeye gitsem siz oradan da bloklarsınız o kadar dandik bir bankasınız yapı kredi. maaş hesabı olmasa selam vermem. e-sim beceremiyorsunuz diyorum telefon bankacılığından otomatik sistem akıllı bildirim(o da sms imiş neresi akıllıysa?) dedim benim sıkıntım zaten sms alamamak. diyorlar netiniz var mı? nan diyorum sms ise nete ne gerek var? e-sim net üzerinden geçtim ben pazar olunca olmadı şubeye gittim 130 lira istiyorlar dedim yürü git ne para verecem. diğer telefondan uygulamaya girip okuttum kodu beleş yaptım ama tim midir ne zıkkımdır daha e-sim ne bilmiyor. ip se2 telefona bu desteklemez diyor. 7-8 değil se2 bu yaptım dün bak var e-sim ekle diyorum inatlaşma benle diyor sonra sordu geldi bir yere diyor abi netten okut. ya dedim neymiş?
-
Turkcell'in Dünya'da ilk dediği bir şey değil ki bu zaten. Dronecell fiyaskosu ayrı bir konu, burada hali hazırda hizmet veren bir şirketle anlaşılmış.
İlk defa yaptıkları iddiasında değiller, zaten kendileri de yapmıyor, hali hazırda hizmet veren bir şirketle anlaşılmış.
Ben de Akbank ile aynı sorunu yaşamıştım. Banka Türkcell'e, Türkcell bankaya attı, sonuçta eSIM'i iptal ettim. En azından ikinci SIM kartımın parasını iade etmişlerdi.
Türkiye'deki operatörlerde böyle bir saçmalık var. Umarım çözerler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Depremde Dronecell'leri gördük.
|
Vefat eden bababım hattını üzerime almak istedim 1520 tl istediler.
|
Basta e-Sim'lerde telefondan telefona aktarimi saglasinlar. Yurtdisinda bir cihaza kurdugum e-Sim'i telefonu degistirirken aktarabiliyorum ama Turkcell sirf biraz daha para cukkalayacak diye bu sistemi deaktif edip, sim kartimi kaybetmedigim halde yedek sim kart cikartmami ve sim parasi odememi istiyor.
|
Drone ile baz istasyonu yapacaktı güya, tırt...
|
Dorene lar vardı noldu onlara
|
Turkcell diyorsa doğru olma ihtimali düşük
|
Hükümet kayyum atadı Turkcell e Ama ne hikmetse çalışanların çoğu türbanlı sakallı tipler
|
Benzer içerikler
- instagramda taslaklar nerede
- en iyi yapay zeka siteleri
- instagram şifremi unuttum
- instagram gizli hesap görme
- chatgpt 4o ücretsiz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X