Şimdi Ara

türkcell müşteri hizmetlerinde çalışan varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hazırkarttan faturalı hatta geçmek istedim benden elektirk su telefon faturası istediler bende bunlar babamın üzerine dedim baban gelip imza atarsa olur.bir imza için köydeki yaşlı adamı nasıl getireyim ilçeye.benim verebileciğim sadece babamın üzerine olan elektirik faturası.ne yapmalıyım teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sony kamera -- 3 Nisan 2010; 21:37:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sony kamera

hazırkarttan faturalı hatta geçemk istedim benden elektirk su telefon faturası istediler bende bunlar babamın üzerine dedim babn gelip imza atarsa olur.bir izmaz için köydeki yaşlı adamı nasıl getireyim ilçeye.benim verebileciğim sadece baabmın üzerine olan elektirik faturası.ne yapmalıyım teşekkürler

kredi kartın varsa otomatik ödeme talimatı ver ozaman bunlarla uğraşmazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeSiN

quote:

hazırkarttan faturalı hatta geçemk istedim benden elektirk su telefon faturası istediler bende bunlar babamın üzerine dedim babn gelip imza atarsa olur.bir izmaz için köydeki yaşlı adamı nasıl getireyim ilçeye.benim verebileciğim sadece baabmın üzerine olan elektirik faturası.ne yapmalıyım teşekkürler

benim verebileciğim sadece babamın üzerine olan elektirik faturası.maalesef kredi kartım yok talep ettim ama cevap gelmedi
  • quote:

quote:

cesin ne demek istediğini anlayamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: piri.reis

quote:

quote:

nedemek istediğimi anlamamaktan ziyade varsa yanlışım direk söyleseydin aslında anladında şov mu olsun istiyorsun

faturasızdan faturalıya geçişte yada neyse yeni faturalı alsanda aynı şey senden fatura falan tarzı şeyleri keyfinden istemiyorlar sanırım bu arkadaşın kredi kartı var ise otomatik ödeme talimatı verirse sadece nüfus cüzdanını ve kredi kartını vererek faturalıya geçer diyorum.Hee turkcellde sistem farklıysa özür dilerim yanlış yönlendirdiğim için ama sanırım 1 turkcelli arkadaşım da bu yolu izlemişti diye hatırlıyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

nedemek istediğimi anlamamaktan ziyade varsa yanlışım direk söyleseydin aslında anladında şov mu olsun istiyorsun

faturasızdan faturalıya geçişte yada neyse yeni faturalı alsanda aynı şey senden fatura falan tarzı şeyleri keyfinden istemiyorlar sanırım bu arkadaşın kredi kartı var ise otomatik ödeme talimatı verirse sadece nüfus cüzdanını ve kredi kartını vererek faturalıya geçer diyorum.Hee turkcellde sistem farklıysa özür dilerim yanlış yönlendirdiğim için ama sanırım 1 turkcelli arkadaşım da bu yolu izlemişti diye hatırlıyorum.

kredi kartı varsa zaten, ekstreyi vermesi yeterli.
    turkcell de dediğin gibi otomatik ödeme ile oluyor mu bilmiyorum. fakat ekstre ile oluyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

kredi kartı varsa zaten, ekstreyi vermesi yeterli.
    turkcell de dediğin gibi otomatik ödeme ile oluyor mu bilmiyorum. fakat ekstre ile oluyor.

Yani o da olur ama kalk ekstre al genelde malum eve gelmiyor çıktı falan almak gerek.Ben 4 ay önce elimi kolumu sallayarak gittim vodafone bayine verdim kimliği benden fatura istediler üstüme yok fatura dedim.kredi kartım var zaten otomatik ödeme talimatı vermek istiyorum dedim kalkıpta başka hiçbirşey sormadılar benimde işime geldi fatura aksamaz ödenir dedim hemde yok sabit fatura derdinden kurtuldum ve faturalıya geçtim.Turkcelde de emin değilim ama bir arkadaşım akrabası için bu şekilde aldığını hatırlıyorum ama dediğin gibi ekstremi göstermiştir yoksa kredi kartıyla otomatik ödeme talimatı mı vermiştir orasına kesin diyemicem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeSiN -- 3 Nisan 2010; 22:27:44 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benim yapabileciğim başka bir şey varmı.diğer oparotörler de ayni şeyi isterlermi.diğerinden birinede geçebilirim
  • quote:

benim yapabileciğim başka bir şey varmı.diğer oparotörler de ayni şeyi isterlermi.diğerinden birinede geçebilirim

Hepsi senden o belgeleri ister çünkü faturalı hat alıyorsun adamlar garanti bi adres yada ödeme garantisi bekliyor faturasız hat gibi vermiyorlar.o yüzden başka yol yok gibi.piri reis turkcelle daha alakalı varsada o söyler artık
  • Araç ruhsatı da mi yok.
  • Kendi adınıza birşey yoksa babanızın adına bulunan sabit fatura , kredi kartı extresi , araç ruhsatı , digiturk faturası bunlarla beraber babanızın kimlik fotokopisi ve imzası gerekmektedir..

Not: Sabit faturada türk telekom faturası turkcell tarafından artık kabul görmemektedir..
  • sanırım arkadaşlar ben derdimi anlatamadım.benim türkcelle verebileciğim kimliğim ve babamın üzerine olan elektirik faturası.yaşlı adamı bir imaz için köyden şehire getiremem gelmezde.kimlik neden yetersiz oluyor

• ben gidip ekstremi turkcell timde çıkarttırıp almıştım.
  • Kredi kartı ekstresiyle alınabildiğini öğrendiğim iyi oldu sağolun.
  • quote:

hazırkarttan faturalı hatta geçmek istedim benden elektirk su telefon faturası istediler bende bunlar babamın üzerine dedim baban gelip imza atarsa olur.bir imza için köydeki yaşlı adamı nasıl getireyim ilçeye.benim verebileciğim sadece babamın üzerine olan elektirik faturası.ne yapmalıyım teşekkürler

bence oncelikle babanizin uzerine de olsa yakin tarihli bi faturayi yaninizda tasiyin, rastgele turkcell bayisine gidip sansinizi deneyin, birinde olmazsa digeri kabul edebilir. haa tabi merkezde de onaylanmadan gecis yapilmiyorsa bilemem.
  • Hat senin üzerineyse eğer babanın kimlik fotokopisi ve babanın adına herhangi bir fatura senin kimlik fotokopinle beraber yeterlidir.

hat babanın üzerineyse babanın imzası gereklidir, doğru.
  • peki soruya bir ek yapayım;
    kardeşimin kontörlü hattı var turkcell. onu faturalıya geçirmek istiyoruz ama hat babamın adına. babamda yurtdışında. evde eski bir kimliği var ayrıca.
    babam olmadan faturalıya geçirebilir miyiz bu hattı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: berden

peki soruya bir ek yapayım;
    kardeşimin kontörlü hattı var turkcell. onu faturalıya geçirmek istiyoruz ama hat babamın adına. babamda yurtdışında. evde eski bir kimliği var ayrıca.
    babam olmadan faturalıya geçirebilir miyiz bu hattı?

baban yurtdışından dönme durumu yok mu?
    ancak velaket verirse halledebilirsiniz.
  • türkcell in verdiği cevap i mail göndermiştim Sayın Atay,

Faturalı hat alırken ya da hazır karttan geçiş yaparken sabit fatura ile işlem yapılıyor.

Sabit faturaya alernatif evraklar, Tellcom Fatura, TT Net Fatura, Turkcell faturası( Son iki aydan birine ait), Anne-baba veya eşi adına kayıtlı kredi kartı ekstresi, advantage card ekstresi, digitürk faturası, turkcell faturası (son iki aydan birine ait), Araç Ruhsatı(kimlik ve ikametgah bilgilerinin bulunduğu sayfalar), Bankada otomatik ödeme talimatı olan faturalar için banka tarafından gönderilen Fatura Ödemeleri İşlem Bildirim Listesi(Son iki aydan birine ait), Elektrik, su, doğalgaz , sabit telefon, kablolu tv abonman sözleşmesi., Anne- baba veya eşi adına düzenlenmiş elektirik, su, doğalgaz, sabit telefon, kablolu tv abonman sözleşmesi(son iki aydan birine düzenlenmiş)

Turkcell size her zaman en kaliteli iletişimi sunmaya devam edecek.

Saygılarımızla,

TURKCELL İletişim Hizmetleri A.Ş.

Deniz AYHAN

Müşteri Çözüm Merkezi
    ben tekrar imail attım. gelen cevap Sayın Atay,

Yeni tesis faturalı hat alırken, anne ya da babanızın üzerine kayıtlı son iki aya ait sabit fatura ve kimliği ile birlikte gittiğinizde işlem yapılması gerekiyor.

Farklı bir Turkcell İletişim Merkezinde işleminizi gerçekleştirmeyi deneyebilir misiniz ?

Saygılarımızla,

TURKCELL İletişim Hizmetleri A.Ş.

Deniz AYHAN

Müşteri Çözüm Merkezi

evet türkcell iletişim merkezine göre babanın annenin kimliği yeterli olur diyor imzadan söz etmiyor

• biz ne dedik? karamüsersel sepeti mi sandın bizi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.