Şimdi Ara

TURKCELL mi? AVEA mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba Vodafone Faturasız hat kullanmaktayım.
    Özel bir nedenden dolayı Vodafone'dan ayrılmak zorundayım.
    1.numaramı değiştirmeyi planlıyorum
    2. çok fazla konuşmuyorum
    3. sms paketi önemli
    Turkcell'in 250 dakika bedavası varmış sanırım her ay 20TL yükleyebilirim
    Önerileriniz nedir

• quote:

Orijinalden alıntı: cyeniceli

Merhaba Vodafone Faturasız hat kullanmaktayım.
    Özel bir nedenden dolayı Vodafone'dan ayrılmak zorundayım.
    1.numaramı değiştirmeyi planlıyorum
    2. çok fazla konuşmuyorum
    3. sms paketi önemli
    Turkcell'in 250 dakika bedavası varmış sanırım her ay 20TL yükleyebilirim
    Önerileriniz nedir

Bence Avea
  • Ben ikisinide kullanıyorum; şehir merkezindeysen, kapalı mekanlarda çok bulunmuyorsan, ekonomi istersen Avea, şehir içi dışı geziyorsan, kaliteli hizmette Turkcell. Bir kaç gün arayla her ikisine de farklı konularla ilgili şikayet dosyası açtırmıştım. Avea dan 1 hafta sonra gelen cevap mesajı "Şikayetinizin sonucunu öğrenmek için 500 ü arayınız" ; Turkcell ilk 16 saat içinde "çözüm aşamasında olduğuna dair mesaj, 27 saat sonra 532 den arama ve çözüm. Tüm bunların önemi yoksa Avea
  • avea 19 luk tarife
  • Tabi ki Turkcell. Soru mu bu şimdi.
  • Kalite İstiyorsan Turkcell
  • çekim kalitesi olarak şüphesiz turkcell tarife olarak ise avea.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben AVEA diyorum.
    Kapsama sorununuz yoksa kullanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GENERALCELL -- 17 Aralık 2011; 20:08:43 >
  • Bugün internet testi yaptım.Bir spor sitesine girmeye çalıştık Turkcell ile Avea'yı kıyasladım.Avea yaklaşık 30 sn.de açtı.Turkcell ise yaklaşık 1.30 sn.de açtı tabi ne kadar iyi bir kıyaslama olduğu şüpheli ama genede ben Avea diyorum.(Seyir halindeydik ve 2-3 tane tünel geçtik)
  • şayet vodfaoendan taşınmaya kesiin karar verdiysen avea derim..turkcell son çare düşünülecek bir operatör fiyatlarından dolayı...kaldı ki çevremdeki avealılar çok memnunlar hepide yıkılan paketci
  • Benim odamda avea çekmiyor.Salonamı gitcem konuşmak için internete girmek için.Koltuğun bir tarafında çekiyor diğer tarafında çekmiyor.Turkcelle geçmeyi düşünüyorum ama aveanın tarifeleri daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HQ-7

Bugün internet testi yaptım.Bir spor sitesine girmeye çalıştık Turkcell ile Avea'yı kıyasladım.Avea yaklaşık 30 sn.de açtı.Turkcell ise yaklaşık 1.30 sn.de açtı tabi ne kadar iyi bir kıyaslama olduğu şüpheli ama genede ben Avea diyorum.(Seyir halindeydik ve 2-3 tane tünel geçtik)

o kadar fark olmasi imkansiz. avea 2g ile turkcell 3g ile baglanmistir.

Aveanin ciddi cekmeme problemi var. artik tcell de pahali degil bence. ben turkcell diyorum
  • Avea
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

quote:

Bugün internet testi yaptım.Bir spor sitesine girmeye çalıştık Turkcell ile Avea'yı kıyasladım.Avea yaklaşık 30 sn.de açtı.Turkcell ise yaklaşık 1.30 sn.de açtı tabi ne kadar iyi bir kıyaslama olduğu şüpheli ama genede ben Avea diyorum.(Seyir halindeydik ve 2-3 tane tünel geçtik)

Aveanin ciddi cekmeme problemi var. artik tcell de pahali degil bence. ben turkcell diyorum

İnanmamakta özgürsünüz.Ben sadece yaptığım kıyaslamayı anlattım.Ayrıca Turkcell ucuz demişsiniz sabah sabah güldürdünüz. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: orhun93

quote:

quote:

t cell ucuz mu :) en az 2 katı fiyat alıyor o o faturalı tarifelerede1 seferlik +54,9 vegi ekliyor. :)

3 aydir 25 tl yi gecmiyor faturam. kullandigim tarifeler ve kampanyalar:

120dk heryone taahuttlu dakika(bedava)

2500sms tcell 250sms heryone (9tl)

haftada iki gun bedava carsmba cumartesi sms ve konusma sinirsiz(bedava)

ev turkcell 400dk ev telefonlarina bedava(ilk 2 ay bedava)

1 gb indirimli internet (9tl)

bunlari daha ucuza veren baska bir operator varmi?:) carsamba cumartesi gece 00:01 de ac telefon 23:59 a konus ve 1 kurus para gelmesin:) ben konusmaya sms e doydum faturali turkcell imle:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Avea için önyargılarımızı kaldıralım derim Turkcell 3g vinn alipta çekmiyor diyen kullanıcılarda mevcut
  • quote:

quote:

quote:

quote:

t cell ucuz mu :) en az 2 katı fiyat alıyor o o faturalı tarifelerede1 seferlik +54,9 vegi ekliyor. :)

bunlari daha ucuza veren baska bir operator varmi?:) carsamba cumartesi gece 00:01 de ac telefon 23:59 a konus ve 1 kurus para gelmesin:) ben konusmaya sms e doydum faturali turkcell imle:)

@king kardeş ben de 2 yıldır bu tarifeyi kullanıyorum.Her 3 ayda bir gece yarıları ilk 100 e girecem diye yardırmaları saymazsak çok iyi bir kampanya bunu kimse inkar edemez.Ancak takdir edersin ki aylık 120 dk nın çoğu insana yetmesi mümkün değil.Bütün konuşmaları bekletip, bedava günlerde, o da yalnızca turkcell yönüne yaparak ay sonunu getiririm diyorsan bize söyleyecek bir şey kalmaz.Ben bu kampanyanın yanında bir de heryöne avea kullanıyorum ancak bu kombinasyonla hiç kasmadan konuşuyor mesajlaşıyorum.Her iki hattın bana aylık maliyeti 35tl oluyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: Neo_1

quote:

quote:

quote:

quote:

@king kardeş ben de 2 yıldır bu tarifeyi kullanıyorum.Her 3 ayda bir gece yarıları ilk 100 e girecem diye yardırmaları saymazsak çok iyi bir kampanya bunu kimse inkar edemez.Ancak takdir edersin ki aylık 120 dk nın çoğu insana yetmesi mümkün değil.Bütün konuşmaları bekletip, bedava günlerde, o da yalnızca turkcell yönüne yaparak ay sonunu getiririm diyorsan bize söyleyecek bir şey kalmaz.Ben bu kampanyanın yanında bir de heryöne avea kullanıyorum ancak bu kombinasyonla hiç kasmadan konuşuyor mesajlaşıyorum.Her iki hattın bana aylık maliyeti 35tl oluyor..

kardeş benim 4 ay olcak otomatik yenileniyo geceleri ilk 100e girmek için yardırmama gerek kalmıyo :) tabi 120 dk yetmiyor gerekli konuşmaları çarşamba cumartesi ye yayıyorum :) tabiki avea da ucuz ama turkcell bana fazlasıyla hesaplı geliyor ben memnunum :) avea internete zam yapmasa bir de 5bin sms her yöne yapsa vdf filan düşünmem geçerdim aveaya o ayrı

• son iki dönemdir benim de otomatik uzadı..galiba bitirecekler
  • Turkcell'den tiksinen, vodafone kullanan biri olarak Avea diyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.