Şimdi Ara

TURKCELL mi? AVEA mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

quote:

Orijinalden alıntı: orhun93

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HQ-7

Bugün internet testi yaptım.Bir spor sitesine girmeye çalıştık Turkcell ile Avea'yı kıyasladım.Avea yaklaşık 30 sn.de açtı.Turkcell ise yaklaşık 1.30 sn.de açtı tabi ne kadar iyi bir kıyaslama olduğu şüpheli ama genede ben Avea diyorum.(Seyir halindeydik ve 2-3 tane tünel geçtik)

o kadar fark olmasi imkansiz. avea 2g ile turkcell 3g ile baglanmistir.

Aveanin ciddi cekmeme problemi var. artik tcell de pahali degil bence. ben turkcell diyorum

t cell ucuz mu :) en az 2 katı fiyat alıyor o o faturalı tarifelerede1 seferlik +54,9 vegi ekliyor. :)

3 aydir 25 tl yi gecmiyor faturam. kullandigim tarifeler ve kampanyalar:

120dk heryone taahuttlu dakika(bedava)

2500sms tcell 250sms heryone (9tl)

haftada iki gun bedava carsmba cumartesi sms ve konusma sinirsiz(bedava)

ev turkcell 400dk ev telefonlarina bedava(ilk 2 ay bedava)

1 gb indirimli internet (9tl)

bunlari daha ucuza veren baska bir operator varmi?:) carsamba cumartesi gece 00:01 de ac telefon 23:59 a konus ve 1 kurus para gelmesin:) ben konusmaya sms e doydum faturali turkcell imle:)

bu kampanya bitti dostum..Ruhuna El Fatiha...

• eğer 25 yaşın altındaysan avea'ya gelmen en mantıklı hareket olur

http://www.avea.com.tr/tr/sta/bireysel/paketler/19luk_paket.shtml?pagemenu=paketler.aveali.19lukpaket
  • avea 19'luk 500 her yön 1000 sms 1 gb internet diye bi kampanya var. ve hala duruyosun avea'ya geçmek için. kapsama konusunda endişen olmasın. sorun yaşamayacağını görünce önyargıların yersiz olduğunu göreceksin. çok uzun zamandır avea'dayım. hiç kapsama alanı dışına çıktığım ya da iletişim ihtiyacımı karşılayamama gibi bi sorunum olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xena_88

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: orhun93

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HQ-7

Bugün internet testi yaptım.Bir spor sitesine girmeye çalıştık Turkcell ile Avea'yı kıyasladım.Avea yaklaşık 30 sn.de açtı.Turkcell ise yaklaşık 1.30 sn.de açtı tabi ne kadar iyi bir kıyaslama olduğu şüpheli ama genede ben Avea diyorum.(Seyir halindeydik ve 2-3 tane tünel geçtik)

o kadar fark olmasi imkansiz. avea 2g ile turkcell 3g ile baglanmistir.

Aveanin ciddi cekmeme problemi var. artik tcell de pahali degil bence. ben turkcell diyorum

t cell ucuz mu :) en az 2 katı fiyat alıyor o o faturalı tarifelerede1 seferlik +54,9 vegi ekliyor. :)

3 aydir 25 tl yi gecmiyor faturam. kullandigim tarifeler ve kampanyalar:

120dk heryone taahuttlu dakika(bedava)

2500sms tcell 250sms heryone (9tl)

haftada iki gun bedava carsmba cumartesi sms ve konusma sinirsiz(bedava)

ev turkcell 400dk ev telefonlarina bedava(ilk 2 ay bedava)

1 gb indirimli internet (9tl)

bunlari daha ucuza veren baska bir operator varmi?:) carsamba cumartesi gece 00:01 de ac telefon 23:59 a konus ve 1 kurus para gelmesin:) ben konusmaya sms e doydum faturali turkcell imle:)

bu kampanya bitti dostum..Ruhuna El Fatiha...

suan hepsini kullaniyorum hangisi bitmiski?

• churn kontrat bitti..yeni alım yapılmıyor,eskiler süresi dolana kadar devam..bitince uzatılmıyacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xena_88

churn kontrat bitti..yeni alım yapılmıyor,eskiler süresi dolana kadar devam..bitince uzatılmıyacak

Simdi ogrendim gercekten kotu haber
  • marta kadar dayanıcaz..eğer aklı başında teklif sunmazsa turkcelle yolları ayırıcaz...kendisi bilir soyka
    (yerleşik beleşin aroması da damakta ayrı bir haz bırakıyordu bea )
  • Kalite, Turkcell.
    Ucuzluk, Avea.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.