T10 telefon oldukça hoşuma gitti. Telefonu almayı düşünüyorum.
Genel özellikleri olarak aşağıdaki bilgileri bulabildim. Telefonu kullanan arkadaşara sormak istiyorum, aşağıdaki özelliklerin hepsi telefonda var mı? Aşağıdaki özelliklerde 3G var diyor, ancak resimlerde telefonun önünde kamera görünmüyor! Telefonun kullanan arkadaşlar bataryadan memnun mu? Uçuş modu var mı? GPS internetten bağımsız mı? Hatsız, en uygun nereden satın alabilirim?
Teşekkürler.
T10 Özellikleri: Teknik Özellikler Ağırlık 110 gr Kategori Cep Telefonu Çift Hatlı Yok Şebeke Frekansı 850 / 900 / 1800 / 1900 Telefon Tipi Bar Tipi Boyut 110 x 55 x 12.9 mm
Genel Özellikler Ajanda Var Alarm Var HandsFree(Eller Serbest) Var Hesap Makinesi Var İşletim Sistemi Android 2.1 Java Desteği Var Kronometre Var Kullanım Standart Telefonlar Marka Turkcell Renk Siyah Ses Kayıt Var Sesli Arama Var Titreşim Var Zil Sesi Tipi Mp3, Polifonik
Güç Özellikleri Bekleme Süresi 500 Saat Konuşma Süresi 7.5 Saat
Bağlantı Özellikleri PC Senkronizasyonu Var Infra Red (Kızıl Ötesi) Yok Wi-Fi Var Bluetooth Var
İnternet Özellikleri E-mail Var Edge Var 3G HSDPA Gprs Var Gps Var Wap Var
Kamera Özellikleri Entegre Kamera Var Görüntülü Konuşma Yok Kamera Zoom 4x Kamera Çözünürlüğü 3.2 Megapiksel Sesli Video Kayıt Var Video Kayıt Var Video Oynatma Var
Multimedya Özellikleri MMS Var MP3 Çalma Var Oyun Var Radyo Var TV Özelliği Yok
Ekran Özellikleri Dokunmatik Ekran Var Ekran Çözünürlüğü 240 x 320 Piksel Ekran Tipi TFT Ekran Renk Çözünürlüğü 65.536 renk
Hafıza Özellikleri Arttırılabilir Hafıza Var Hafıza Kart Tipi Micro Sd Telefon Rehberi Var
Diğer Özellikler Garanti Yeri Distribütör Kutudan Çıkan Aksesuarlar Batarya, Kulaklık, Kullanım Kılavuzu, Şarj Cihazı Garanti Süresi 2 Yıl
3G hatta HSDPA(3G den 4 kat daha hızlı) bağlantısı var yanlız ön kamera yok.
t10 da market olsa dahi en başta turkcell bunu engeller,,engellemişte,,çünkü basit bir turkcell market olacak,,bir kaç saçma program ile,
quote:
Orijinalden alıntı: l3ortacine16
quote:
Orijinalden alıntı: lenovoy530
olmadığını iddaa eden sensin,olmayacağını kanıtla ?
quote:
Orijinalden alıntı: xFeeL
quote:
Orijinalden alıntı: lenovoy530
olmadığını kim söyledi ?
Olduğunu iddaa eden sensin senin kanıt sunman lazım ?
Her androidde varda mühim olan türkiyede olması.u8110dada var market ama türkiyeye gelince uçuor gidior.
Market'i anladık da
FM Radyo'nun suçu neydide Engelledi Turkcell?
Bence şu özellikleri, kurulabilen yazılımları tartışmak için ayrı bir konu açalım, çünkü ikide bir birisi çıkarak, telefon nasıl, memnun musunuz gibi sorular soruyor, konu dağılıyor.
FM radyo TRT bandrolünden kaçınmak için engellenmiş olabilir..
facebook yarışmaısının son günü arkadaşlar :/ daha ilk 10'a giremedim halbuki soruları beceriyorum ama millet süper hızlı benden :Dhttp://www.facebook.com/TurkcellT10 sn gün şansını denemek isteyen olursa bir baksın ^^
quote:
Orijinalden alıntı: gurkansnr
facebook yarışmaısının son günü arkadaşlar :/ daha ilk 10'a giremedim halbuki soruları beceriyorum ama millet süper hızlı benden :Dhttp://www.facebook.com/TurkcellT10 sn gün şansını denemek isteyen olursa bir baksın ^^
Bence hiç bulaşmasınlar daha iyi. İnsanın sinirini bozmaktan başka birşey değil Bir insan nasıl 13 saniyede 10 soruyu doğru bir şekilde cevaplayabilir
Markete takılmayın arkadaslar APPLANET diye bir uygulama var bidolu uygulama mevcut...1 haftadır kullanıoyurm normal kullanımda 2 gün tasarruflu kullanımda 3 günü rahat görüyorum 5800 DOKUNAMATİGİNİ kullandıktan sonra dokunmatigin keyfini T10 ile yaşıyorsunuz.Tv varken radyoya gerek kalmıyor zaten :D
arkadaşlar birde birşey sormak istiyorum. T10 da dijital pusula var demişler gerçekten de dijital pusula var mı İphone daki gibi
quote:
Orijinalden alıntı: GhosTon
arkadaşlar birde birşey sormak istiyorum. T10 da dijital pusula var demişler gerçekten de dijital pusula var mı İphone daki gibi
evet var
bence herkez imza-mail yollasın 2.2 güncelleştirmesi hatta 2.3 güncelleştirmesi gelmesi için