Şimdi Ara

Turkcell İnternet Paketi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bana sadece bu ay cepten sınırsız facebook ve 250mb net lazım. Turkcell kampanyalarında da şuanda facebook paketi ilk 1 ay 1tl, 250mb da 4tl. Bu ikisini de yapıp 1ay sonra iptal etmem mümkün mü? 5tl ye kapatır mıyız yani :)

• Malesef. Facebook paketiyle internet paketi alinamiyor. 1 gb akkli sinirsiz var 19.90 a.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben cepten facebook 3 tl ye aldım ancak girip çıkarken şu ana kadar yani iki günde +4 tl gitti, her girişter 50 krş civarında internete bağlantı ücreti kesiyor sanırım.

3tl diye facebooka giriyoruz ama daha fazla para harcıyoruz.bu işte bir terslik yok mu?

bu mobile operatörler kadar soyguncu bir sistem daha yok!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boo0 -- 31 Ağustos 2012; 12:37:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: neat81

Bana sadece bu ay cepten sınırsız facebook ve 250mb net lazım. Turkcell kampanyalarında da şuanda facebook paketi ilk 1 ay 1tl, 250mb da 4tl. Bu ikisini de yapıp 1ay sonra iptal etmem mümkün mü? 5tl ye kapatır mıyız yani :)

interneti cepten kullanacaksan turkcell in aylık 3 liraya kota aşım ücreti olmayan 20 mb paketi var. 20 mb yi geçince hız 5 kbps ye düşüyo. opera mini ile iyi gidiyo(resimleri kapatarak).

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone sınırsız paket
    3 yıl önce açıldı
    Turkcell bedava internet
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.