Şimdi Ara

Turkcell'in kusurlu telefonu değiştirmemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar anneme geçen ay turkcell'in sitesinden samsung a32 telefon aldım. Telefon görüşmesi sırasında sesi karşıya ahizeden ya da hoparlörden gitmiyor. iki donanım da çalışıyor aslında ama geçişlerde bir sıkıntı var her aramada ikisinden biri çalışmıyor. Telefonu aldıktan 1 hafta 10 gün sonra farketti bu sorunu. Önce samsung'u aradık uzaktan yardımla bir sürü şey yapıldı ama çözülmedi yani yazılımsal bir sorun değil. Turkcell'i aradık gönderin stokta varsa değişim olur yoksa para iadesi olur dediler. Gönderdik kvk'ya vermişler. 2 hafta bekledik şarj soketini ve flex diye bir parçayı değiştirip gönderdiler. Ve sorun aynı şekilde devam ediyor.

Tekrar aradık turkcell'i bu sefer görüştüğümüz kişi parça değiştiyse iade olmaz gibi saçmalamaya başladı. Kutuya faturasını da koymuştuk adamlar koymamış faturayı. Kadın tekrar aynı yere göndermeniz gerek faturayı da koyun dedi fatura çıkmadı dedik dijital faturayı yazıcıdan bastırıp koyun yapmazsanız bakılmaz dedi. Bundan bir halt olmayacağını anladım kapadım ve tüketici hakem başvurusunda bulundum.

Yani hem bizi haftalarca beklettiler, hem söyledikleri şeyi yapmadılar, üstüne tamir ettik deyip sorunu çözmeden geri gönderdiler. Suan telefon kutusunda bekliyor. Turkcell'in aramasını bekliyorum ama ne arayan var ne soran. Sizce arayıp göndereyim mi yoksa onların aramasını mı bekleyeyim?

Bir de kvk raporunda telefonda çizikler olduğunu yazmışlar ama tek bir çizik bile yok üstünde zaten 10 gün bile kullanılmadı. Umarım değişim ya da iade yapmamak için bir çakallık değildir bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi earth. -- 24 Haziran 2022; 15:19:31 >

• Mobil operatörler bölümüne de açar mısınız bu konuyu?

Bu tür üçkağıtları her yerde paylaşın. Sonuna kadar hakkınızı arayın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.