Şimdi Ara

Nokia E71 Kilit Kodu Çözümü Turkcell reklamlarının giderilmesi en son yazılım yükleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
8.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Nokia E71 Kilit Kodu Çözümü, Turkcell reklamlarının giderilmesi, en son yazılım yükleyebilmek
    Çözümü arka kapağı açın imei no altında Code yazan 6 rakamlı sayıya bakın

0567385 Turkcell gri renkli E71

0572875 Turkcell beyaz renkli E71 Bu Turkcell kodları Turkey kodlarıyla aşağıda anlatıldığı gibi değiştirmelisiniz.

Telefonunuzun en son versiyonu yüklemek ve yükledikten sonra kilit kodu olmasını istemiyorsanız

Bu kodları nemesis service suite programıyla Nemesis Service Suite (NSS) Download

0558790 Turkey gri E71 kodu

0572875 Turkey beyaz E71 kodu ile değiştirmelisiniz.

nemesis service suite açın

1-büyüteçe tıkla

2-phone info tıkla, scan tıkla

3-flash tıkla,scan tıkla 0558790(griE71) 052875(beyaz E71) kodunu görüyoruz.

4-tekrar phone info tıkla, scan tıkla sağ tarafta product code bölümüne 0558790(gri E71 için), 0572875 (beyaz E71için) yazın, yanındaki enable kutucuğunu işaretleyin, altta write butonuna tıklayın,Bu kadar kilit sorunu olmadan en son yazılım yükleyebilirsiniz.

Sonra nokia software updater programı ile nokianın kendi sitesinden indirdim veya nokia ovi suite ile (ovi suite ile denemedim sorun olacağını sanmam)

Sorunsuz telefon kilitsiz en son yazılım yükleniyor.

Nokia E71 Kilit Kodu Çözümü Turkcell reklamlarının giderilmesi en son yazılım yükleme

• arkadaşım paylaştıgın bilgiler için teşekkürler de bu NSS i kurdum telefonu baglıyorum pc ye NSS te büyüteçe basıyorum scan e basıyorum ama telefonu bulmuyor
    bi yardımcı olabilrsen çok sevinirim şimdiden çok teşekkürler

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.