Şimdi Ara

Turkcell hazır kart kullanıcılarını kazıklama Çakallığı Gına Geldi Artık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yaklışlık olarak son 1,5 yıldır turkcell sürekli hattını faturalıya taşıyalım seklinde arıyolar, farklı bi uslupla kibarça rettetim küfrettim ricada bulundum umursamadam kapattım

    en son gecen hafta (ya 6 ya 7 gün oldu) aradılar gene yok dedim kapattım, kullandıgım paket avantaj 4gb
    https://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/diger-kampanyalarimiz/super-avantaj-4-gb-paketi

    gecerlilik süresi yazıyor 31 aralık 2018

    --

    her aradıklarında yok dediğimde kullandıgım paket tekrar alamıcagım sekilde hattımı blok kondu. yok herhalde bana öyle geliyodur kuruntu falan yapıyorum diye düşünürdüm pek umursamazdımda

    bu kacıncı lan bugun paket süresi doldu bende herhalde yeterlı tl yok hatta diye tl yükledim otomatik yenilenmedi, siteye girdim "BU KAMPANYA HATTINIZ İÇİN UYGUN DEĞİLDİR. YARDIM ALMAK İÇİN LÜTFEN TIKLAYIN."

    Allah razı olsun.







  • Bu kriterlere bakıyorlar ben de kullanamıyorum.



    Kitle 1: 3 aydan fazla süredir Turkcell abonesi olan, son ay önceki 3 ay ortalamasına göre ses harcamasını % 11 ve üzeri artıran, son 3 ayda en sık yüklediği kart tipi 20 TL ve üzeri olan, kayıt sırasında en az 25 TL bakiyesi olan müşteriler.



    Kitle 2: 3 aydan fazla süredir Turkcell abonesi olan, son aydaki TL yükleme frekansı önceki 2 ay ortalamasına göre %7 artan, son 3 ayda müşteri hizmetlerini şikâyet sebebiyle aramış veya müşteri hizmetleri tarafından aranmış, diğer operatör konuşma süresi önceki aya kıyasla en az %10 artmış müşteriler.



    Kitle 3: 3 aydan fazla süredir Turkcell abonesi olan, son ay Turkcell yönünden gelen arama süresi önceki aya kıyasla %12 azalan, paket dışı ses harcaması 8 TL ve üzeri olan müşteriler.



    Kitle 4: 3 aydan fazla süredir Turkcell abonesi olan, son 3 aydır data kullanımı 100 MB üzerinde olan veya paket dışı data harcaması 9 TL ve üzeri olan müşteriler.







    Size önerim başka hatta geçin. Geri türkcelle dönün tabi bazı kampanyalar için 90 gün sonra dönmeniz gerekliydi sanırım.




  • Turkcell'i uygun fiyatlı kullanmak istiyorsanız yılda bir kez başka operatöre git gel yapmanız gerekiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.