Şimdi Ara

Turkcell GNÇ Çatlat Hediyeni Kap Kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
8
Favori
24.664
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yenilenen GNÇ uygulamasını indirerek sen de bolluk dünyasına katıl. Haftada 2 kez hediye yumurtanı çatlat, anında hediyeleri kazan Kampanya kapsamında GNÇ uygulaması içinde Turkcell telefon numaraları ve şifreleriyle giriş yapan Turkcell aboneleri uygulama içinde “Çatlat” adlı bölüme girerek kampanyadan faydalanabilecekleri haftanın 2 gününü belirleyecek ve kendilerine bildirilen hediye ve fırsatlardan yararlanma hakkı alabilecekleri günlerde uygulama içine girip haklarını alabileceklerdir.
    Kampanyadan 1 hafta içerisinde en fazla 2 ayrı günde faydalanılabilir. Turkcell bu hakkı istatistiksel modellerle belirleyeceği kitlelere dönemsel olarak artırarak ek kampanyalar sunabilir.Kampanya 07 Mayıs 2018 günü başlayacaktır.
    Kampanya günleri uygulama içinde istatistiksel modellere göre oluşturulmuş olup, her kullanıcıya haftanın 2 günü kampanyadan yararlanma hakkı tanınır.
    https://m.turkcell.com.tr/kampanyalar/cepten-internet/gnc-catlat-hediyeni-kap-kampanyasi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu konu tutar bakalım neler gelecek

• Rez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gnc uygulamasında şuan itibari ile yumurta yok katılamadım ben hediyelerde zaten saatlik günlük internet

• Tesekkurler.

• benim yumurtadan birşey çıkmadı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar biraz araştırma yaptım, bulduğum kaynakları ve açıklamaları ekleyeceğim.

Öncelikle;

Kampanya duyurulmamış, sızmış anladığım kadarıyla. Muhtemelen viral etkisi olabilir(şahsi görüşüm). Çünkü bahsi geçen GNÇ uygulamasında böyle bir sekme henüz aktif görünmüyor.

Kaynaklar şunlar;

Turkcell çatlat kazan kampanyasi
    youtube çatlat kazan videosu
    Turkcell çatlak kazan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Paycell Bayram Kampanyası.
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeumyang01

Gnc uygulamasında şuan itibari ile yumurta yok katılamadım ben hediyelerde zaten saatlik günlük internet
    Bende baktım yoktu güncelleme gelmiş uygulamaya güncelleyince gözüküyor uygulamayı değiştirmişler baya değişik bişey oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galatas4ray -- 8 Mayıs 2018; 0:12:30 >
  • Cacık bir konu. Belki Salla Kazanı tutar dedim ama alakası yok.
  • 2018 yılında halâ 200 MB internet vermeye utanmıyorlar mı?

Yarım Saat İnternet

Hediye internet paketi bildiri SMS’inden itibaren 30 dakika boyunca geçerlidir ve 200 MB ile sınırlıdır.

• Gün seçtim pazartesi cuma çıktı hicbirsey vermedi daha cumaya var diyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Galatas4ray

Bende baktım yoktu güncelleme gelmiş uygulamaya güncelleyince gözüküyor uygulamayı değiştirmişler baya değişik bişey oldu

Alıntıları Göster
    Teşekkürler guncelledim

• çöp sarı nokta kampanyasından sonra indirmem bile
  • En kral hediye 1TL ye 1 günlük 1gb! Üstüne para istiyor bir de utanmadan. Olmadı TURKCELL, bu sefer tutmaz.

• ula illa genç mi olacağız ,yaşımızı mı küçültelim :)
    bana konuşma kampanyası dahi vermiyor (ehdiyar olduğumdan) ama bende hiç konuşmayarak intikam alıyorum onlardan :)
    bazı bölgelerde sorun çıkmasa bu türkcell de bir dakika durmayacağım
  • günleri dgğiştirme şansımı yok mu arkadaşlar,bana perşembe ve cumartesi çıktı,haftasonu bana uymuyor hafta iç olsa iyi olurdu,öyle bir imkan var mı acaba...
  • çift sarılı mı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yarım saat, 1 saat, 1 tl 1 saat internet mi olur. çöp kampanya
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.