Şimdi Ara

TURKCELL FULL PAKET 1000DK HY + 1000SMS HY + 1GB 69 TL.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
7.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TURKCELL FULL PAKET 1000DK HY + 1000SMS HY + 1GB

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/tarifeler/faturali/fullpaket

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratoto -- 9 Temmuz 2011; 18:12:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: muratoto

TURKCELL FULL PAKET 500DK HY + 500SMS HY + 500MB

Fiyat nedir ayrıca kaynak?
  • Ya 55 TL yada 59 TL.
  • quote:

Ya 55 TL yada 59 TL.

Yuhh! Bence çok pahalı. Bu turkcell adam olmaz gerçekten.
  • Bu tarifeye geçemeyen Turkcell'liler, Avea'ya geçerek 1000dk + 1000sms'i 35 TL'ye, 1GB interneti de aylık 9 TL'ye alabilirler.

44 TL'ye 1000dk + 1000sms + 1gb net :) Ama Turkcell'in de tarifelere ayak uydurmaya çalışma fikri bile güzel eğer böyle bir tarife çıkarsa..
  • arkadas cok pahali :D
  • Emin Bugün yarın çıkacak. Dediğin gibi Turkcell'in de tarifelere ayak uydurmaya çalışma fikri bile güzel.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    750dk+4gb 45 tl süperrrr
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • eskiden 34 milyon abone diyordu reklamlarda turkcell, şimdi 33 küsür milyon diyo:) eğer böyle pahalı fiyatlı tarifeler çıkarırsa, abone kaybı devam eder. Ne yapıyorlar anlamıyorum :)
  • quote:

TURKCELL FULL PAKET 500DK HY + 500SMS HY + 500MB

Diğer operatörlerin paketleriyle kıyaslayacak olursak, 20 lira bile etmez....
  • vodafone 500dk hy + 500 sms = 25 tl + cepnet paket (sınırsız) 7 tl = 32 tl. ama çekmiyo o şerefsiz de
  • pardon 5000 sms
    flood yapmak istemedim ama düzenle açılmadı körolası
  • Turkcell'in pahalı oldugu zaten yıllardır belli
    ucuz bir şey beklemeyin boşa..

bir sürü secenek var, zorla Turkcellde kalmayın derim..
    Adam sms kullanmıyorsa veya sms kullanıp internet kullanmıyorsa bu tarife işine yaramaz.
    hatta hepsi işine yarasa, daha ucuza başka operatörden faydalanabilir.
    Aslan gibi vodafone var mesela hee birde ttnetmobile denen saçmalıkta çıktı

Ben şimdilik turkcell ile kankalığımı bozmucam. Allah razı olsun ondan, sayesinde 1 tl öduyorum faturamı.. Böyle olsun ölene kadar kullanırım

• hemde her gün turkcelllilerle akşam 9' dan sabah 9' a sınırsız bedavaymış
  • quote:

Orijinalden alıntı: prosumer

hemde her gün turkcelllilerle akşam 9' dan sabah 9' a sınırsız bedavaymış

iyi o zaman bak.
  • arkadas daha dün avea 6 ay sonra zam yapıyor sadece avea da var bu uygulama turkcell de bile yok dedim. duydu heralde ilk 3 ay 59 tl ymiş 4. aydan sonra 69 tlymiş.
  • Kazığa bak

Vodafone Genç Tarife (500 Dk Hy,5000 Sms Hy,Facebook Ve Twitter Ücretsiz)
    Cepnet Sınırsız Hepsine 25+8=33 Tl Veriyorum
  • Paket
    Dakika/SMS/Data
    Aylık Paket Ücreti
    (ilk 3 ay)
    Aylık Paket Ücreti
    (4. aydan sonra)
    KDV ve ÖİV dahil
    KDV ve ÖİV dahil
    Full
    Paket
    500 dk Her yöne
    Turkcell'lilerle Akşam 9'dan Sabah 9'a sınırsız
    Bedava 500 SMS Her yöne
    500MB internet
    59 TL
    69 TL
    Pakete yeni giren tüm müşterilerimiz için paket ücreti ilk 3 ay 59TL sonraki aylarda ise 69TL dir. paket 4. aydan itibaren otomatik olarak devam eder.

Full Paket alan abonelerin tarifesi Bizbize Hepimiz tarifesi olur. Kampanya kapsamındaki dakikaların aşımları yine Gold tarifesi üzerinden ücretlendirilir

Full Paket
    (paket aşım ücretleri)*
    (KDV ve ÖİV dahil)
    Turkcell'lileri arama (paket süre aşımında)
    40 Kr/dk
    Sabit hat arama (paket süre aşımında)
    40 Kr/dk
    Diğer operatörleri arama(paket süre aşımında)
    40 Kr/dk
    Ücret bilgisi yurt içi aramalar için geçerlidir.

Full paket SMS’lerini Turkcell, sabit hat ve diğer operatör yönündeki yurt içi mesajlaşmalarınızda kullanabilirisiniz. Paket aşımında gönderilen yurt içi mesajlar standart kısa mesaj ücretleri üzerinden ücretlendirilir. Standart kısa mesaj ücretlerini öğrenmek için öğrenmek için tıklayın .
    Full paket dahilindeki internet kullanım hakkının aşılması durumunda ücretlendirme internet paketleri aşım ücretleri üzerinden yapılır. İnternet paketleri paket aşım ücretlerini öğrenmek için tıklayın.
    Paketler kapsamında ve paket aşımında yapacağınız yurt içi görüşmeler 6 saniyede bir ücretlendirilir.
    Fiyatlara %18 KDV ve %25 Özel İletişim Vergisi dahil, telsiz kullanım ücreti ve telsiz ruhsat ücreti dahil değildir.
    Paket dakikalarınız görüntülü görüşmelerinizde de geçerlidir.

• Paket içeriği 2 katına çıkarılmış yani 1000 dakika, 1000 sms, 1 GB internet. Fiyatı da ilk 3 ay 59, sonra 69 TL.
    Sanırım önümüzdeki haftadan itibaren bu şekilde olacak, Call Center görevlisinden aldım bu bilgiyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: basel2k
    Paket içeriği 2 katına çıkarılmış yani 1000 dakika, 1000 sms, 1 GB internet. Fiyatı da ilk 3 ay 59, sonra 69 TL.
    Sanırım önümüzdeki haftadan itibaren bu şekilde olacak, Call Center görevlisinden aldım bu bilgiyi.

kol sentır
  • quote:

Paket içeriği 2 katına çıkarılmış yani 1000 dakika, 1000 sms, 1 GB internet. Fiyatı da ilk 3 ay 59, sonra 69 TL.

Evet şu anda full paket abonesi olanlarada mesaj gelmiş zaten.Bence çok başarılı bir tarife haline geldi bütün halinde baktığımızda.

quote:

Orijinalden alıntı: inexo

quote:

kol sentır

Aynı paketi vodafone 59 liraya veriyor.ilk 3 aydan sonra 10 ar lira fark sözkonusu turkcell'de.Ki ben 10 değil 20 lira vermeye razıyım.En azından çatır çatır kullanıcam dakikalarımı kesilmeden,etmeden ve tabii en önemlisi iphone'dan ne kadar kaldığını takip ederek !!!

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.