Şimdi Ara

turkcell faturalı hattı iptal etmek bu kadar zor olmazdı.....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
34.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 yıldır turkcell faturalı hat kullanıyordum artık vergılerınden fatura ücretlerınden bıktımıstım gecen pazartesi iptal basvurusu yaptım daha dün kapandı ama müsteri hizmetleri kapatmamak için neler yaptılar yok sıze hazırkart verelım yok size ayda her yöne 2 saat bedeva verelım ayda 1 ytl fatura ödeyın bız sıze 238 ytlık bedeva konusma verelım istemıyorum dedım faturalı hattınızı konnturlu hattınızı adamlar taktı resmen araba satsam bu kadar uzun süremez eger ilerde faturalı hat alırsaymıssım 40 ytl vergısı varmıs öderım dedım turkcelım kontürlu hatları faturalıdan daha avantajlı.... acaba annemın 10 yıllık faturalı hattını kapatsak ne yaparlardı acaba :))))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi g_c_g -- 16 Ağustos 2008; 14:55:17 >

• quote:

Orjinalden alıntı: oxygen_man

3 yıldır turkcell faturalı hat kullanıyordum artık vergılerınden fatura ücretlerınden bıktımıstım gecen pazartesi iptal basvurusu yaptım daha dün kapandı ama müsteri hizmetleri kapatmamak için neler yaptılar yok sıze hazırkart verelım yok size ayda her yöne 2 saat bedeva verelım ayda 1 ytl fatura ödeyın bız sıze 238 ytlık bedeva konusma verelım istemıyorum dedım faturalı hattınızı konnturlu hattınızı adamlar taktı resmen araba satsam bu kadar uzun süremez eger ilerde faturalı hat alırsaymıssım 40 ytl vergısı varmıs öderım dedım turkcelım kontürlu hatları faturalıdan daha avantajlı.... acaba annemın 10 yıllık faturalı hattını kapatsak ne yaparlardı acaba :))))

bence annenizin faturalı hattı kapattırmak icin başvurun nasıl olsa size hediye konuşma süresi falanda verecekler onları kullanırsınız hediyelerden yararlanırsınız ben 1 günlük hattı kapıttırmak istedim hediye sms paketi verdiler onları kullanıorum
    bu uygulamayı diğer operatörlerde yapıyor

• quote:

Orjinalden alıntı: bungee20

Hat iptali için turkcell extraya gittiniz mi acaba? Ondan sonra mı aradılar? Benim de bir iptal talebim var ondan soruyorum yanlış anlaşılmasın.

evet turkcell extraya gıdıyorsun iptal için ondan sonra arıyorlar yoksa iptal edemezsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: hepsi1lesme16

quote:

3 yıldır turkcell faturalı hat kullanıyordum artık vergılerınden fatura ücretlerınden bıktımıstım gecen pazartesi iptal basvurusu yaptım daha dün kapandı ama müsteri hizmetleri kapatmamak için neler yaptılar yok sıze hazırkart verelım yok size ayda her yöne 2 saat bedeva verelım ayda 1 ytl fatura ödeyın bız sıze 238 ytlık bedeva konusma verelım istemıyorum dedım faturalı hattınızı konnturlu hattınızı adamlar taktı resmen araba satsam bu kadar uzun süremez eger ilerde faturalı hat alırsaymıssım 40 ytl vergısı varmıs öderım dedım turkcelım kontürlu hatları faturalıdan daha avantajlı.... acaba annemın 10 yıllık faturalı hattını kapatsak ne yaparlardı acaba :))))

bence annenizin faturalı hattı kapattırmak icin başvurun nasıl olsa size hediye konuşma süresi falanda verecekler onları kullanırsınız hediyelerden yararlanırsınız ben 1 günlük hattı kapıttırmak istedim hediye sms paketi verdiler onları kullanıorum
    bu uygulamayı diğer operatörlerde yapıyor

annemın hattını hayatta kapattırmam 10 yıl olmus:)) ama turkcell gercekten müsterısını kaybetmemek için ne varsa sunuyorlar iptal etmemek için

• Şimdi gidip hattı kapattırmak isteyeceğim.Tak diye kapayacaklar ondan korkuyorum vallahi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nodex

Şimdi gidip hattı kapattırmak isteyeceğim.Tak diye kapayacaklar ondan korkuyorum vallahi

merak etme tak dıye kapanmaz neden kapatıyorsnuz dıye ararlar kesin
  • quote:

annemın hattını hayatta kapattırmam 10 yıl olmus:)) ama turkcell gercekten müsterısını kaybetmemek için ne varsa sunuyorlar iptal etmemek için

yok hocam sadece kapattırmak istiyorumde sadece onlarda kapattırmayın diye hediye vereceklerdir verecekleri hediyeleri kullanın diye formalite icabı kapanmıyacak zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: hepsi1lesme16

quote:

yok hocam sadece kapattırmak istiyorumde sadece onlarda kapattırmayın diye hediye vereceklerdir verecekleri hediyeleri kullanın diye formalite icabı kapanmıyacak zaten

kapattım bile
  • quote:

kapattım bile

annenizin hattına deneyin diye yazmıştım ben
  • 2 saat her yöne hee yazık etmişsiniz
  • ben hattimdan memnunum 2saat bedeva wersinler die gitsem benimkini hemen kapatirlar sonra ugras dur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.