Şimdi Ara

Turkcell'e geçicem, en ucuz paket hangisidir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 veya 3 gb internet ve 500 dk konuşma yeterli. Fiyat en fazla 30 lira olmalı. 12 aylık peşin paket de olabilir. Turkcell en ucuz paket hangisidir?

• Dev 80 299 TL yıllık

6gb 1600dk

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çok iyiymiş. 6 gb ve 1600 dk benim için çok fazla. Daha ucuza var mıdır acaba. Ayrıca bu paketten turkcelle numara taşıyanlar faydalanabilir mi.

• Why Shy kullanıcısına yanıt
    Daha ucuzu yok, 25-26 TL civarlarina geliyor aylık fiyatı.

Yeni müşteri eski müşteri ayrımı yok, tüm Turkcell kullanıcıları alabiliyor.

Turkcellde dev 80 paketini ay bazına bölersen daha ucuzu yok turkcelle no taşıyanlar faydalanabiliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 gün önce turkcell e taşımaya gittim, 42 liradan ucuzu yoktu. 1 ay sonra 37 liraya 4 gb paket alabiliyordum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dev 40'ta fena değil

• bu tarifenin handikapi ne

• deryadeniz907 D kullanıcısına yanıt
    Numara taşıma zorunlu değil herkes faydalanabiliyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • asadas74 kullanıcısına yanıt

80 GB internetim var diye hergün video izleyip interneti 2-3 ayda bitirme riski.

Diger dikkat edilecek husus 6 içinde tl yüklenmezse çağrı gelir ama çağrı yapamazsın,bütün faturasız hatlar için bu durum geçerli de hani benim paketim var deyip TL yükleme yapılmayabilir.

Bu arada oğlanın ismine ne koydun,Arslan olarak mi kaldı?

Benim 3. erkek olsaydı ismini Alp Eren yada Alp Arslan koyacaktım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 2 Kasım 2021; 9:35:43 >
  • OkumadanAlma kullanıcısına yanıt

Benim şimdi 80 gb aldım diyelim her ay ne kadasr knt yüklemem lazım ? Her ay mı yüklemem gerek yoksa 50 tl atsam yeterli mi ?

Ben ayda 1 2 gb anca kullanıyorum.

Uğur Arslan Koydum

• asadas74 kullanıcısına yanıt

Peşin 299 TL verip 80 GB 20000 dkika 20000 sms geliyor. 12 ay boyunca yükleme yapmana gerek yok ama başka bir durum yüzünden BTK kriterleri geregi 6 ay tl yada paket yüklenmeyen hat aramaya kapanır aktif paketi olsa da. Bunu aşmak için 5 ay sonra ister şampiyon paket isimli paket var 9 TL'ye onu al goller cepte oyna internet kazan 1 ay boyunca ister birinden en az 10 TL aktar yada TL yükle. Yalnız en az TL yükleme sanırım 40 TL o yüzden bu taktikleri söyledim.

Forumda eskilerden @Eskiaçıksarıdesene hesaplı arkadaş var,300 tl aktarıyor 200 TL vs alıyor. Belki işini görür ve 5 ay sonra da belki 10 TL aktarabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 2 Kasım 2021; 14:40:32 >
  • berkay956 B kullanıcısına yanıt

Arkadaş konuda türkcell e no taşırsam faydalanabilir miyim diye sormuş ben onun sorusuna itafen cevapladım

• OkumadanAlma kullanıcısına yanıt

5 Ay sonra aliriz 40 tl durur. O zaman tamamdır şimdi anladım.

• Bugün Turkcell'e geçtim. Dev 80 paketi aldım. Hat taşıma süreci 2-3 gün sürdü. Biraz süründürüyorlar. 2 kere mağazaya gitmek zorunda kaldım. Faturalı alırsan canım cicim, beyefendi hanımefendi ilgi alaka on numara. Mağazaya bile gitmeden hat veriyorlar. Faturasız alırsan suratları beş karış. Geçirmasyon peşindeler. İlk aldığım hat açılmadı. Mağazadaki görevli eksik işlem yapmış, bir daha gittim mağazaya tekrar hat aldım. 2-3 gün sonra açılıyor. Bu süreçte eski operatörde paketim bitti 35 lira bayılmak zorunda kaldım. Boşa 35 lira gitti. Şuan Turkcell'den çok memnunum evde telefon çekmiyordu. Artık çekiyor. Uygulamaları da çok güzel, her türlü işlem için uygulama geliştirmişler. Kaliteyi hissettim. Diğer iki operatörü de kullandım, mesela telefonda Volte yazısı çıkmaya başladı. Eski operatörler desteklemediği için kullanamıyordum.

Hayırlı ugurlu olsun hocam bende aynı şekilde turkcell geçip dev80+şampiyon paket aldım baya bir hediye geliyor.İnternet sıkıntısı çekmeyeceğimi düşünüyorum.Şöyle bir olay var turkcell için diğer 2 operatöre göre benim için en can alıcı noktası akşam saatleri bile hızlar süper.Çok hız takıntım yok ama en azından akşam saatleri canlı yayın spor karşılaşmaları izlemeye iyi bir internet lazım.Gündüz hepsi aslan akşam saatleri önemli olan.

Hayırlı olsun bende 1 yıllık alarak peşin faturalı gibi faturasız özelliği çok güzel buda bir artı bence.

Hayırlı olsun hocam, keyfini çıkarın. Baya bir sağlam Turkcell, her geçen gün daha iyi olmaya başladı hızları, iyi yatırım yapıyorlar.

GNÇ'ye üye olup haftada 2 kez Çatlat (Salla kazanın benzeri) olanı yapmayıda unutmayın.

Senin kullandığın eski operatörler volte yi destekliyordur fakat senin kullandığın telefona eski kullandığın operatörler volte desteği vermemiştir turkcell de volte görmenin sebebi de türkcell senin kullandığın telefona volte desteği vermiştir biraz araştırıp öyle yazın uzaktan yargılamak her zaman en kolay iştir

• deryadeniz907 D kullanıcısına yanıt

Neyi yargılamışım? Ergen gibi neyin atarını yapıyorsun. Bende senin yazdığının aynısını yazmışım zaten.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.