Şimdi Ara

Turkcell'in Kepazeliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
4.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sabah 09.30 da arama yapmak istedim.Kayıtlı numaralardan birisini aradım.Yanlış numara çevirdiniz dedikten sonra hattım kapandı.Anlık bir sorun olduğunu düşünerek önemsemedim.Bi süre sonra internete girmeye çalıştığımda internet bağlantımın olmadığını gördüm.Başka bir numaradan müşteri hizmetlerini aradığımda TURKCELL'in kepazeliğini öğrendim.Hattım onların söylediklerine göre sistemsel bir hata nedeniyle kapatılıp yeniden açılmış!Saat bu saat oldu hattım hala aramalara kapalı.Gelen aramalara cevap verebiliyorum ancak arama yapamıyorum.Aşağıda ekran görüntüleri mevcut.Hattımda tanımlı paket yok.Bugüne dek kazandığım TURKCELL PUANLARIM iptal...Yeni hat açma tesis ücreti yansıtılmış bir şekilde bu kepazeliği yaşamaya devam ediyorum.

    Ekran görüntüleriyle birlikte Tüketici Hakem Heyetine e devlet üzerinden davayı açtım.Bilirkişi istedim.Sonuçlandığında tekrar buradan açıklama yazacağım.Siz siz olun TURKCELL başta olmak üzere hiçbir operatör firmaya güvenip iş yapmayın....

     Turkcell'in Kepazeliği
     Turkcell'in Kepazeliği
     Turkcell'in Kepazeliği
     Turkcell'in Kepazeliği



  • hocam öncelikle geçmiş olsun. turkcell i operatör olarak kullan ama müşteri hizmetleriyle hayatta uğraşma. herkes turkcell i her alanda iyi olarak biliyo ama her seferinde dediğim gibi müşteri hizmetlerinde çok boş firma. müşteri hizmetlerindeki arkadaşlar 2 gün deyip 30 günde sorunu çözemeyip yapacak bişey yok bizde sorunu çözemiyoruz diyip hatta bana hakaret etmesine rağmen tüm açtırdığım şikayetleri iptal ettiler ardından btk ya şikayet edince beni kara listeye ekleyip müşteri hizmetlerinin yardımcı olmamasını sağladılar. sende vaktini harcama sorunun düzelse bile büyük ihtimal karalisteye ekleyip veya başka şekilde burnunda getirirler.
  • Turkcell'de müşteri hizmetlerine ulaşım çok kolay. Ama insanı anlamıyorlar. Yeterince yardımcı olamıyorlar her konuda.
  • hikmettufekci kullanıcısına yanıt
    Sabah 07.30 da hattı açtılar 08.30 da beni aradılar ana avrat sövdüm bu ay ki faturayı ödemeyin şikayetinizi geri çekin bla bla Btk şikayetimi de yaptım Tüketici Hakem heyetine de istedikleri kara listeye alsınlar bugün hattı iptal ettirmeye gidiyorum
  • Nerede beyinsiz var toplanmış berbat ötesi
  • Öncelikle geçmiş olsun turkcellden bende çok cektim zamanında hemde salaklikligimla faturalı olarak kullandim şimdi nasil aciyorum gecmiste nasil sömürdüler digerlerin cok mu farki var hayir hepsi sıfır m.h işiniz dustumu yandiniz artik akillandim kesinlikle faturalı kullanmiyorum nerde guzel tarife hemen hattimi oraya taşıyorum belli bir sure adamlar eski kullacilarini sagmaya basliyorlar yeni gelenlere guzel kampayalar sunuyorlar arkadaşlar uyanik olalım bu operatorlerin bizi somurmesine izin vermeyelim şimdi Vodafone kullaniyorum 19 tlye 500dk,1000 sms 3gb Internet simdilik mutluyuz baska operatorde daha guzel bir kampanya olursa dururmuyum kesinlikle durmam. Yoksa al birini vur ötekini.
  • Bende Faturalı olarak yeni hatt taşıdım kullanıyorum..Başınıza geleni görünce Tırsmadım değil yani..Size geçmiş olsun..Sorunuzla ilgili yeni gelişmeler olursa lütfen burdan bilgilendirin..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çavuşum bir şey soracağım;

    Senin yaşadığın sorunu kaç tane Turkcell müşterisi yaşamış?
  • Söylediklerine göre ilk kez başlarına böyle bişey gelmiş
  • Platinum 10 Gb paketi 79 TL iken daha fazlasını yansıtmışlar ilk vergiyi koyuşlar geri almışlar bütün aboneliklerimi iptal etmişler yeni bir hat açar gibi hattı iade etmişler!Kepazelikte sınır tanımıyorlar





     Turkcell'in Kepazeliği
  • Turkcell müşteri hizmetleriyle uzun zamandır yazışıyorum şikayetlerim üzerine artık kendimi zor tutuyorum hakaret etmemek için.
    Bir yıldır kullanmadığım hat için bana fatura çıkarıyorlar, kullanmadığımı mağdur olduğumu belirttim tim den dilekçe vermedikçe iptal olmaz dediler. Gittim dilekçeyi de verdim. Bugün yeni bir fatura gördüm detayına baktım şaka gibi:
    Hat açma ücret, paket ücreti, telsiz vs ücreti 96 tl fatura gülsem mi ağlasam mı bilemedim
    Açtım yeni şikayet kaydı ağzıma geleni yazım sizin gibi hırsız, haysiyetsiz, ahlaksız firma görmedim.utanmazlar, hırsızlar ağzıma geleni yazdım. Bu ilk yazışım da değil, 96 tl lik fatura gelmeden önce de aynı şeyleri yazmıştım altına şaka gibi sizin gibi değerli bir üyeyi kaybetmek istemeyiz bizi değerlendirin yazmışlar. Lanet olsun turkcell hat aldığım güne, uzak durun.
  • Hocam tüketici hakem heyetine e-devlet üzerinden nasıl şikayet ediyoruz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • senseman62 kullanıcısına yanıt
    Dostum e imza ya da mobil imza aboneliğin olması gerekiyor
  • Son 10 gündür sitemlerinde ciddi sıkıntılar var, buna turkcell superonline da dahil!

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • man utd kullanıcısına yanıt
    Vodafone da farksiz değil 1 seneye yakındır. Bende bugün turkcell e taşımak için başvurdum. Ev İnterneti de taşıycam. İkisi 79 TL. Ttnet sadece ev İnternetine bu parayı istiyor. Türk telekom evimde hiç çekmiyor. Mecburiyetten turkcell e geçiyorum. Başımıza birşey gelmese bari.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah Allah ben 1 seneyi geçik faturalı kullanıyorum. Böyle sıkıntılar yaşamadım hiç. Ama size yaptıkları yenilir yutulur cinsten değil. Hem hattı keseceksin hem de üzerine yeni hat tahsis ücreti keseceksin. Hakkınızı arayın hocam geri adım atmayın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KediTartaklayanBodyciFare -- 18 Ocak 2017; 21:41:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcell bugün itibariyle göçtü.İnternet sitesi üzerinden online işlem merkezine girilmiyor.Sms ve bağlantı problemi var.Uygulama üzerinden giriş yapılmıyor.Hatları kapatmanın zamanı gelmiş...
  • Şimdi de platinum hizmetimi sonlandırmışlar :) Allah sizi ıslah etsin..Rezil kepazeler!


     Turkcell'in Kepazeliği
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.