Şimdi Ara

Turkcell'den Memnunum ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler herkes hattını başka operatöre taşımak istiyor.
    Ben çok konuşan biri olmadığımdan bu tarife ve kampanyalar bana yeterli geliyor. Bunların aynısını bu fiyata verebilen başka bir operatör var mı ?
    Bazen kütahya eskişehir arası yolculur yaparken. Vodafone ve aveanın çekmediği yerler oluyor ama turkcell tam gaz devam. Kim ne derse desin gene bence en mantıklısı turkcell kendi görüşüme göre. Tabii çok konuşan olur internet paketini yüksek isteyen olur onlara birşey diyemem. Ne dersiniz beyler ?

2500 Turkcell içi + 250 diger yönlere sms paketi : 9 TL
    Gencturkcell 100 mb internet : 3 TL
    Taahhüt için ayda 120 dk her yöne hediye konuşma
    Salı ve cumartesi günleri turkcellilerle sınırısız konuşma ve aylık 1000 sms turkcell içi kampanya

Toplam : 9+3+1.10 = 13.10 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _EngiN_ -- 28 Aralık 2011; 16:58:23 >

• sen memnunsundur o ayrı bişey. ama tek bildiğimşey turkcell eski turkcell değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _EngiN_

Beyler herkes hattını başka operatöre taşımak istiyor.
    Ben çok konuşan biri olmadığımdan bu tarife ve kampanyalar bana yeterli geliyor. Bunların aynısını bu fiyata verebilen başka bir operatör var mı ?
    Bazen kütahya eskişehir arası yolculur yaparken. Vodafone ve aveanın çekmediği yerler oluyor ama turkcell tam gaz devam. Kim ne derse desin gene bence en mantıklısı turkcell kendi görüşüme göre. Tabii çok konuşan olur internet paketini yüksek isteyen olur onlara birşey diyemem. Ne dersiniz beyler ?

2500 Turkcell içi + 250 diger yönlere sms paketi : 9 TL
    Gencturkcell 100 mb internet : 3 TL
    Taahhüt için ayda 120 dk her yöne hediye konuşma
    Salı ve cumartesi günleri turkcellilerle sınırısız konuşma ve aylık 1000 sms turkcell içi kampanya

Toplam : 9+3+1.10 = 13.10 TL

Koyu olan kısım bitti ertık bitmese çok iyi bir kombinasyon oluyordu.Bende sms hariç kullanıyordum sizin gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan_80 -- 28 Aralık 2011; 17:35:56 >

• @€uro haklısınızdır hocam. Valla ben memnunum bu memnuniyetimi de dile getirdim

@hakan_80 Evet hocam 120 dk kampanyası bitti. Çok sağlam bir kampanyaydı dediğiniz gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _EngiN_

@€uro haklısınızdır hocam. Valla ben memnunum bu memnuniyetimi de dile getirdim

@hakan_80 Evet hocam 120 dk kampanyası bitti. Çok sağlam bir kampanyaydı dediğiniz gibi.

turkcellden hisse senedi mi aldın naptın usta,reklam yapıyon
    şaka yaptım..
  • Süpermiş, 120 dakka konuş konuş bitmez valla.
  • @Xena_88 yok hocam gerçekler

@Noxco hocam çok konuşan biri olmadığım için yetiyor da artıyor bile. Çok konuşan birine bu tarife yetmez tabiki yanına bir de konuşma paketi almak gerekiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • konuyu acan arkadasla ayni duygulari ve nerdeyse ayni tarifeleri kullaniyoruz. valla ben konusmaktan msjlasmaktan biktim hala daha 9tl guncel tutarim var

yazilan kampanyalara ek olarak 2 ay bedava evturkcell kullandim halada kullanniyorum. valla turkcell mis gibi kullanmasini bilene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

konuyu acan arkadasla ayni duygulari ve nerdeyse ayni tarifeleri kullaniyoruz. valla ben konusmaktan msjlasmaktan biktim hala daha 9tl guncel tutarim var

yazilan kampanyalara ek olarak 2 ay bedava evturkcell kullandim halada kullanniyorum. valla turkcell mis gibi kullanmasini bilene
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

konuyu acan arkadasla ayni duygulari ve nerdeyse ayni tarifeleri kullaniyoruz. valla ben konusmaktan msjlasmaktan biktim hala daha 9tl guncel tutarim var

aynen kullanmasını bilene düz mantık insanlara ters bir operatör turkcell...
  • ben Turkcellden memnunum çünkü evimde bir tek o çekiyor, 3çubuk da olsa çekiyor, diğerleri sıfır veya 1çubuk
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.