Bildirim
Hattımı turkcell'den vodafone'a taşıdım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
yukarı -
Hayır o FreeZone a gelenler için geçerli, Yani Vodafone Freezone tarfien Cep Özgür, Özgür Genç veya Genç Avantaj alması gerekiyor.
http://www.vodafone.com.tr/Kampanyalar/vodafone-freezone-kampanyasi.php?default_id=bireysel-kampanyalar-mnp-freezone -
hat açıldıktan sonra geçsem olmuyor mu acaba? -
quote:
Orijinalden alıntı: Galois_
hat açıldıktan sonra geçsem olmuyor mu acaba?
Sormuştum Vodafone bayiine hat değiştirince kampanya geçersiz sayılıyormuş sanırım. Yinede müşteri hizmetlerine sormak lazım.
Birde ilk ay bu 100 mb ve 100 dk. geliyor mu yoksa hat taşındıktan bir ay sonra mı ekleniyor hesaba onu bilmiyorum. Yardımcı olacak biri var mı? -
Numara taşıma başvurusunda bulunurken Cep Özgür, Özgür Genç veya Genç Avantaj tariflerinden birini seçmek gerekiyorum bunun dışında olması mümkün değil maalesef -
Benimde bir sorum olacak, turkcell faturalıdan vodafone faturasız özgür genç tarifesine taşınması için başvurdum. Taşındığı zaman kontör yüklemem gerekecek mi?? çünkü ben taşındığı anda tekrar turkcell faturalıya taşıyacağım.. hattım kapanır m kontör yüklemeyeceğim için?? -
quote:
Orijinalden alıntı: rebel44
Benimde bir sorum olacak, turkcell faturalıdan vodafone faturasız özgür genç tarifesine taşınması için başvurdum. Taşındığı zaman kontör yüklemem gerekecek mi?? çünkü ben taşındığı anda tekrar turkcell faturalıya taşıyacağım.. hattım kapanır m kontör yüklemeyeceğim için??
Telefon kapanmaz -
bu hatayı ben de yaptım,
Turkcell'e geri döneceğim
bilmiyorum belki de avea'yı denerim -
hat benim üzerime olmadığı için onaylanmamış yani hala turkcell'deyim. yeni bir vodafone hat almayı düşünüyorum. -
quote:
hat benim üzerime olmadığı için onaylanmamış yani hala turkcell'deyim. yeni bir vodafone hat almayı düşünüyorum.
Yeni hat açtırırsanız telsiz bilmem nesi bedelini vergi olarak ödemeniz gerekiyor sanırım.
Faturalı hat açtırırsanız her ay 4 lira kadar bi bedel ekleniyor vergi olarak faturaya. Diğer hatlar hakkında bilgim yok.
Hattınızı myvodafone'da tarife değişikliğiyle istediğiniz tarifeye geçebiliyorsunuz sanırım. Yeni hat almak yerine hattı vodafone'a taşıdıktan sonra kendi üstünüze alırsanız vergilerden kurtulursunuz en azından. -
quote:
Orijinalden alıntı: AnonimAdam
quote:
hat benim üzerime olmadığı için onaylanmamış yani hala turkcell'deyim. yeni bir vodafone hat almayı düşünüyorum.
Yeni hat açtırırsanız telsiz bilmem nesi bedelini vergi olarak ödemeniz gerekiyor sanırım.
Faturalı hat açtırırsanız her ay 4 lira kadar bi bedel ekleniyor vergi olarak faturaya. Diğer hatlar hakkında bilgim yok.
Hattınızı myvodafone'da tarife değişikliğiyle istediğiniz tarifeye geçebiliyorsunuz sanırım. Yeni hat almak yerine hattı vodafone'a taşıdıktan sonra kendi üstünüze alırsanız vergilerden kurtulursunuz en azından.
hat babamın üzerine hattı taşımam için sadece kimliği yeterli midir? yoksa kendisininde gelip imza vs. atması gerekiyor mu?
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: AnonimAdam
quote:
Hattınızı myvodafone'da tarife değişikliğiyle istediğiniz tarifeye geçebiliyorsunuz sanırım. Yeni hat almak yerine hattı vodafone'a taşıdıktan sonra kendi üstünüze alırsanız vergilerden kurtulursunuz en azından.
hat babamın üzerine hattı taşımam için sadece kimliği yeterli midir? yoksa kendisininde gelip imza vs. atması gerekiyor mu?
Onu bir bayiye sor derim. Kimisi hiçbirşey istemiyor fotokopi yeter diyor kimisi imza istiyor.
Belki yerine imza atsan kabul bile edebilirler. Bi sor sen.
-
tamamdır hocam çok yardımcı oldun bana teşekkürler :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X