Şimdi Ara

Turkcell'den Lifecell Sarı Günler Tarifesi! 15GB+1000DK+100SMS 65 TL! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.529
Cevap
43
Favori
241.726
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Jazzalyn

Hocam sen daha yeni başka bir tarifeye geçmedin mi? Öyle hatırlıyorumda.

Bir fatura dönemi geçmeden tarife değişemezsin.
    Hocam ben numara taşıma yaparak geldim tcell şimdi bu tarifeyi görünce ona geçeyim dedim digital operatörden hemen al dedim onay verdim satıl aldım 1 dk sonra sms geldi sismtemsel problem nedeniyle işleminiz gerçekleşmemiştir lütfenndaha sonra tekrar deneyniz diyor gün içinde deniyorum hemen al butonu deaktif şu an olmuyor müşteri hizmetlerine teitterdan yazdım onlarda 12.06.2019 sonra gelemler geçebilir sadece diyor ayın 20 sinde bitiyor diyorlat bir fatura sonrası zatrnngeçemem olmazsada önemli değil aslında ama geçmek istyirum o ayrı bir konu...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şimdi geldim bayiye pasif yatan TT hattımla geçiş yapacağım. Hattı da bataryası güçlü bir cihaza takıp WiFi spot olarak kullancağım gerektiğinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marjinal01 -- 13 Haziran 2019; 13:39:12 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alper_love kullanıcısına yanıt
    Kısmet hocam, sağlık olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yau konuda ilk mesajimda ki 3 günlük kampanya kısmını 50 kez değiştim ama hala aynı gözüküyor. Millet sövmese bari.

• quote:

Orijinalden alıntı: alper_love

Hocam ben numara taşıma yaparak geldim tcell şimdi bu tarifeyi görünce ona geçeyim dedim digital operatörden hemen al dedim onay verdim satıl aldım 1 dk sonra sms geldi sismtemsel problem nedeniyle işleminiz gerçekleşmemiştir lütfenndaha sonra tekrar deneyniz diyor gün içinde deniyorum hemen al butonu deaktif şu an olmuyor müşteri hizmetlerine teitterdan yazdım onlarda 12.06.2019 sonra gelemler geçebilir sadece diyor ayın 20 sinde bitiyor diyorlat bir fatura sonrası zatrnngeçemem olmazsada önemli değil aslında ama geçmek istyirum o ayrı bir konu...

Alıntıları Göster
    Telefondan 532'yi ara, müşteri hizmetleri aracığılıyla geç kardeşim. Ben de senin gibi 2 ay önce kampanyalı geldim turkcell'e. Aradım yeni gelenlere dedi, geleli 90 gün olmadı dedim geçirdi.

• quote:

Yau konuda ilk mesajimda ki 3 günlük kampanya kısmını 50 kez değiştim ama hala aynı gözüküyor. Millet sövmese bari.
    Onu görüp bitmesin dedim geçtim sağol bana yaradı
  • quote:

Orijinalden alıntı: TacoNikky

Telefondan 532'yi ara, müşteri hizmetleri aracığılıyla geç kardeşim. Ben de senin gibi 2 ay önce kampanyalı geldim turkcell'e. Aradım yeni gelenlere dedi, geleli 90 gün olmadı dedim geçirdi.

Alıntıları Göster
    Arasım 10 dk bağlanamadım tarife değiiikliği diyorum 2 paket öneriyor ikisinide istemiyorum müş.hizmetlerine aktaramadım bir türlü sinirlendim kapattım

• Kız arkadaşımı 09.04.2019 tarihinde vodafone dan turkcell kamu paketine geçirmiştik.6 gb 1000 dk 1000 sms 57 TL. Şimdi online işlemlerden görüştüm lifecell tarifesine geçirebileceğini söyledi ve işlemleri başlattık. 2 tl farkla 9 gb daha fazla internetimiz oldu. Emeği geçenlere Teşekkürler...
  • 92 gün olmuş , 2 günle kaçırmışım. Aynı durumda olup geçebilen var mı? Yardımcı olmuyorlar.

• quote:

59 tl + vergiler hocam.
    işte o + larla birlikte net fiyat ne kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: gürce01

işte o + larla birlikte net fiyat ne kadar

Alıntıları Göster
    Aslında net fiyat aylık 59 TL. Hattı yeni almışsanız üzerine yeni hat taksiti geliyor.
  • 2 gün önce geçtim turkcell e şansıma bu kampanya yoktu, şimdi aradım fatura çıkmadan geçemezsiniz diyor, yok mu baska yolu acaba 3 gün sonrada bitecek

• Taşımaya kalksak kaç günde taşınır ki? 3 günlük süre olması çok kötü olmuş.
  • Tarifeye ilk fatura döneminden sonra geçiş yapmak için başvurdum. Ayrıca 30 gün kullanabileceğim 20 gb interneti hattıma tanımladılar. Bilgilendiren arkadaşa teşekkürler

• Aptala anlatır gibi anlatmalarını istedim. Sağolsunlar cevap verdiler.

Bitiş tarihi: 20/06/2019

Turkcell'den Lifecell Sarı Günler Tarifesi! 15GB+1000DK+100SMS 65 TL!
  • numara taşıma ile siteden geçiş yapılabiliyor, tarifelerde

Turkcell'den Lifecell Sarı Günler Tarifesi! 15GB+1000DK+100SMS 65 TL!

• quote:

Orijinalden alıntı: damn2u

Taşımaya kalksak kaç günde taşınır ki? 3 günlük süre olması çok kötü olmuş.
    Bugün taşıma başvurusu yağarsan c.tesi aktif olur

• Arkadaşlar vodafone kullanıyorum yanımda uygulamasında bana ne varda red 10 var her yine 1500 dk 10 gb.internet 250 sms 49 tl. Sizce bu.mu daha.iyi turkselin bu tarifesi mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: muscako

Dün gece aradım konuştum. Faturasız turkcell den buna geçince aylık +10 TL de vergi geliyormuş. Yani 69 küsür TL ye geliyor aylık. Ona dikkat ederek geçin. Geçiş yapacaktım ama şans eseri arayıp bu durumu öğrendim ve vazgeçtim.
    Bu neye istinaden alınan 10 tl vergi. Bana hiç mantıklı gelmedi.
  • 10 GB 54 TL tarifesinden geçiş yaptım ben de
    Haber veren arkadaşa teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.