Şimdi Ara

Turkcell'den Beklenen Zam Geldi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başka konularda depremden sonra epey müşteri toplayacağı için muhtemel bir zammın yakın olduğunu ve mümkünse taahhütleri yenileyin demiştim. O beklenen zam geldi ve birçok tarife 10 TL zamlandı.

Lifecell tarifelerinde birşey yok şuan, yakında onada gelir.

Edit ;Yeni müşteri tarifelerinde de bir zam yok şuanda.

Ayrıca bu zamla beraber, zam gelen tarifelere ekstra joker hakkı (4 adet haftalık 1GB, 2 ay haftalık 1GB gibi) verildi.

Neyse ki taahhütleri yenilemiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 14 Ekim 2019; 11:27:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hali hazırda kullanıcıya zam var ama yeni gelenlere yok?

Turkcell kullanıcısı olsam ve taahhütüm olmasa 2 dk durmam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bide indirim geldi şimdi, ben bu işten bi b.k anlamadım

• Lanet olası Turkcell geçen aylarda yaptığını yine yapmış.

Ya 10 tl zam ve hediye internet, ya da 10 tl indirim.

• Tam zamanında taahhüt yapmışım geçen ay demek ki. Bu fiyatlar uçuk. İkna kampanyası zorlamak lazım.

Ben daha önce faturalaydım 1 yıl kaldım. Sonra hazırkartta geçtim 3 ay takıldım. 1 iş için time gittim. Faturalı 5 gb + 1000 dk 30 tl çıkıyor geçemk ister misiniz dedi.

Hemen işlemi yaptırdım.

Bence taahhütüdünüz bitince kontörlüye dönün 1 ay takılın sonra faturalıda uygun teklif kovalayın en uygun çözüm bu gibi görünüyor.

veya

taahhüdünüzün biteceği ay online işlemlerde şikayet oluşturun. Turkcell yeni müşteri uygun paket ya da fırsat paketlerinden birinden faydalanmak istediğinizi yoksa vodafone un yeni müşteri paketlerinden yararlanmak için hattınızı taşıyacağınızı belirtin. bu şikayetinize 1-2 gün içinde olumsuz yanıt verilecek yazılı olarak. Daha sonra şikayeti tekrarla butonundan talebinizi yineleyin. Bu sefer 532 den arayacaklar. Talep ettiğiniz paketi bu seferlik veriyoruz diyecekler. Ben bunu hem kendim için hem babamın hattı için yapmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakonic -- 14 Ekim 2019; 13:10:37 >

• Yeni gelenlere fiyatlar ayni hala. Gnc geçmeyi düşünüyorum.

• ben bana yettiği kadar gb kullanıyorum o kadar fazla zaten kullanmıyorum. aradım iptal ettirdim çıktım o paketten. zam gibi diyemeyiz bence istersen iptal ediyolar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AppStore’a da zam geldi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Müşteri hizmetlerini aradım. Sözleşmesi olan abonelerde yeni ücretten kullanacaklarmış
  • Millete nereden sokacağını şaşıran Turkcell'in fosil kullanıcıları olduğu müddetçe Turkcell kazığı sokmaya devam eder. O yüzden diğer operatörler benim nezdimde fazlasıyla ideal, her ne kadar ara sıra sorun çıkartsalar da.
  • Valla dün bu konuyu açarken her ne kadar Turkcell'e kızsam da, az önce cihazda TT hat takılıyken benim mahalleye girdiğim anda ki rezil performansı görünce bastım kalayı hattı çıkarıp Turkcell'i taktım ve iyi ki Turkcell var dedim. Düşün yani yolda çocuklarla yürüyoruz, adam akıllı haberleri bile izletmediler, yürüyüş esnasında simkartı çıkarıp takma zahmetine girdim, o kadar nefret ettim.

Karşısında vasat hizmet veren operatör varken zam yapmasında ne yapsın? Adamlar gayet rahat, biliyorlar ki bizi kolay kolay kimse bırakamaz. Diğerlerinin vasat olduğundan da eminler.

Burada suç Turkcell'de değil, adeta süründüren diğer iki operatördedir.

Ahanda buda an itibariyle evde ki durum, cat11 cihaza takıyorum ki belki birlestirme falan yaparda daha iyi hız verir ama yok.

Turkcell'den Beklenen Zam Geldi!

Ha TT biraz düzgün olsa 250 lira Turkcell'e vermem 100 lira veririm... Ama bu hızlarla kullanım yapamadığım için mecburen Turkcell'e para bayılmaya devam.. Ben gibi milyonlar olduğuna da eminim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 15 Ekim 2019; 20:48:25 >

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Senin bulunduğun yerde turktelekom kötü, benim ise bulunduğum yerde turktelekom un maşallahı var 4'5g full şehrin her yerinde İnternet hızı en düşük 70_80 çıkıyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mutalvarol M kullanıcısına yanıt
    Senin orada iyi olması benim için birşey ifade etmiyor.

İşyerinde kötü, işyerimde kötü, evde kötü, babamlarda kötü, parkta bahçede kötü, kötüde kötü yani.

Vodafone zaten daha beter..

İkisinde de 1.5 senedir taleplerim var (ki tt istasyonu evime 400mt mesafede, vodafone 1200mt) ama kılını kıpırdatmıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 16 Ekim 2019; 6:49:57 >
  • kullanıp kullanmamak kişiye kalmış bir şey bana uygun olduğu için kullanıyorum istemeyenin iptal etme hakkı var zam gibi değil yani
  • yuksektepe1 kullanıcısına yanıt
    Bu bir ara zamdır.

Farzedelim ben şuan o tarifelerden birtanesine geçen hafta geçmiş olsam 10 lira az odeyecektim ama şimdi geçsem 10 lira fazla ödeyeceğim.

Evet mevcut kullanıcıları etkilemiyor ama tarife değişmek isteyenler bu zamlı fiyattan alacak..

• 2020'de taahhüt denilen şey kalkıyor.

GSM operatörleri zorda beyler...

Pamuk eller cebe :D
  • astegon kullanıcısına yanıt
    Nereden geldi bilgi

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Özel Müşteri Temsilcisinden. Kasım başı bilgilendirmeler yapılacakmış.
  • Lifecellde zam yok

• quote:

Orijinalden alıntı: astegon

2020'de taahhüt denilen şey kalkıyor.

GSM operatörleri zorda beyler...

Pamuk eller cebe :D
    Pek mantıklı gelmiyor.
    İnanmıyorum demiyorum ama gerçek dışıymış geliyor.

• Turkcel yakaladığını öpmeye başlıyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.