Şimdi Ara

Turkcell den Avea geçerken ilginç sorunör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Elimde eskiden kalma bir telsim hattı vardı. 3 ayda bir 20 kontör yükler aktif kalmasını sağlardım. Aralık başlarında 542 li bu numaramı Turkcell e taşıdım(sırf yeğenim tavuk istiyor diye) Malum hat 20 kontör ile açıldı ve ben onu kullandım. Şimdi dedimki aveaya geçireyimde 600 dakika kazanalım. Bu amaçla Avea abone merkezine gittim. Bana eğer son 3 ayda kontör yüklemediyseniz Turkcell geçiş onayı vermiyor o yüzden kontör yüklemesi yapın dendi. Acaba böyle bir durum sözkonusumudur? Eğer öyle ise kaç kontör yüklesem bu hattan kurtulurum. Yoksa bu Avea daki arkadaşların işgüzarlığımı?



  • Valla yahu nasıl bir iştir...Nasıl izin vermiyor...Öyle birşeyin maddesi yazılmadığı bir kağıda imza atıyorsun bildiğim kadarıyla geçişlerde, hatta o bile yok bildiğim kadarıyla...Nası iş anamadım???
  • İşin ilginci Avea abone merkezindeki arkadaşların bunu söyleyip boşu boşuna simkart vermemize gerek yok demeleri. Zaten genel olarak Avea merkezlerinde bir ilgisizlik var. Bu 2. gittiğim merkezdi. İlki fotokopim yok uğraşamam triplerinde takılınca uğraşmadım. Geç saat olduğundan yarın başka yere uğrarım akşam foruma bir danışayım dedim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.