Şimdi Ara

AVEA'dan Fenercell'e geçiş hakkında bir soru!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
9.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok sık kullanmadığım bir AVEA hattım var. Onu Fenercell'e taşımak içn herhangi bir ücret ödüyor muyum?
    Bir de Fenercell'den Avea'ya yapılan aramalar şebeke içi midir?

Sonra hat taşındıgı gün fenercell'e müracat et
    Hem ücretsiz hemde tek yol bu.
    Hangi tarifeye geçeceksen ona göre sana avea aramalarının ne kadardan ücretlenecegini diyeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trtunski

Çok sık kullanmadığım bir AVEA hattım var. Onu Fenercell'e taşımak içn herhangi bir ücret ödüyor muyum?
    Bir de Fenercell'den Avea'ya yapılan aramalar şebeke içi midir?

8 TL ödüyosun.
    | Play Station 4 - Fifa 22 |
  • valla tarife önemli değil sanırsam fenerbahçe ile ilgili sürekli haber yolluyolarmış. ne kadar doğru bilmiyorum. o yüzden geçeyim diyorum. hem de sms hattım. yani değişen birşey olmuyo.

ayrıca avea'dan turkcell'e ya da vodafone'na numara taşıdıktan hemen sonra fenercell'e geçebilir miyim? belirli bir süre numara taşıdığım hatta kalmam gerekmiyo mu?
  • Vodafone ye geç,vodafonede hattın açıldıktan sonra ister aynı gün ister ertesi gün farketmez,git avea ya geçiş başvurusu yap.Komşk ama bu durumu engelleyen bir kanun yasa uygulama yok şuan.Eğer avea dan direk taraftar hattına geçersen para alıyorlardı.Daha birçok detay var,aşağıdaki linkleri bir aç,yazıları oku.

http://forum.donanimhaber.com/m_38674413/tm.htm

http://forum.donanimhaber.com/m_37560874/tm.htm

Bu linkleri dikkatlice oku,çok işine yarayacak sevgili fenerli kardeşim,haydi takımına destek ol,Şampiyonlar Liginde birgün final oynıyalım,ülkemiz kazansın.

NetAnket.Net üye arkadaşın yazıları çok faydalı özellikle taraftar hatları konusunda,onun yazılarına da bir göz at.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grok -- 8 Ağustos 2010; 0:16:40 >

• saolasın cimbomlu kardeşim bakarsın finali galatasaray - fenerbahçe oynar :) ama işin ucunda kupa varsa ve son maç ise muhtemelen son maçı kazanma özürlü olan fener o maçı kaybeder :) ama sonuçta ülkemiz kazanır. saolasın önerilerin için. çok teşekür edicem. dediğini yapıcam muhtemelen. ayrıntıları geçerim :)
  • Arkadaşlar avea heryön 150 tarifesindeyim ve hattımı kontorlü fenercell yada kartal cell'e taşımak istiyorum.tabii 1907 yada 1903 tarifesine...Bunun ücreti nedir acaba? Bi de şu anda avea fenercell yada kartal cell kontörlü hat fiyatı nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melihhh86 -- 10 Eylül 2010; 22:15:58 >
  • slm arkadaşlar, bende kız arkadaşımla beraber avea hattımızı fenercell'e geçiş yaptırmak istiyorum.. ücret hakkında bi araştırma yaptım ama internette herkes farklı şeyler söylüyo.. akşama dersten sonra avea bayii'ne gidicem kesin bilgiyi vericem size ;)
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.