Şimdi Ara

Turkcell Coştu Bir Kere / 12 Ay Taahhütlü Kampanyalar (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.723
Cevap
4
Favori
355.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: s.volkan

Bu kampanyası tuttumu turkcelin..

çevremdeki kimsenin haberi yok

ençok donanimhaber üyeleri ve üyelerin tanıdığı kişiler kayıt oluyor.
  • Turkcell'liler" biz bize", "kız kıza", "bugün var, yarın yok", "tırışkadan tayyare", şirket kuruyormuş gibi kontratlar imzalarken, Avea'lılar HerYöne sınırsız 67 TL ve HerYöne 300 dakika 37 TL ve HerYöne 150 dakika 19 TL'nin keyfini sürmekle meşguller... Ne diyelim darısı başınıza...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenkog -- 17 Şubat 2009; 12:26:58 >
  • Sayın Rapator vakit ayırıp cevap yazdığınız için teşekkür ederim...

Ayrıca sayın cenkog,
    sizin bahsettiğiniz kampanyalar hakikaten güzel...
    Buradan Avea yı tebrik ediyorum...

Velakin,
    Sizler ÜCRETLİ konuşuyorken biz gariban Turkcell kullanıcıları HER AY BEDAVA 120 dk HERYÖNE konuşuyoruz..

Çok haklısınız DARISI HEPİMİZİN BAŞINA İNŞALLAH...

edit: İmla düzeltme...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halle -- 17 Şubat 2009; 13:10:30 >
  • Dediğim gibi 300 dakika zaten sınırsız sayılıyor birçok kişi için, sanki Turkcell'e ortak oluyormuşuz gibi kontrat imzalamıyoruz, birisiyle konuşacağız diye bedava günümüzü beklemiyoruz, "adamın operatörü ne", "kız mı erkek mi", "saat kaç" diye anlamak için çabalamıyoruz; daha ne olsun... Avea farkı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenkog -- 17 Şubat 2009; 13:23:08 >
  • "Velakin,
    Sizler ÜCRETLİ konuşuyorken biz gariban Turkcell kullanıcıları HER AY BEDAVA 120 dk HERYÖNE konuşuyoruz.."

Bakın yukarda ne söyleniyor...
  • Acaba kaç gün konuşacaksınız, bedavaya 120 dakika için kaç lira ödediniz, ne kontratlar yaptınız? Turkcell iki günde bir değişiklik yapar tarifelerinde, çok zekidirler ya...
  • 12 ay GARANTİ merak etmeyin sayın cenkog ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: halle

12 ay GARANTİ merak etmeyin sayın cenkog ...

12 ay boyunca hiç telefon faturası ödemeden, HerYöne, kız mı erkek mi diye bakmadan sınırsız konuşuyorsunuz öyle mi? "Çok iyiymiş ben de hemen geçeyim" diyeceğim ama ben Turkcell'i iyi bilirim, o bedavaya günahını vermez...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenkog -- 17 Şubat 2009; 13:43:20 >
  • 2 aydır bedava veriyor hiç merak etmeyin...!!

Sadece 1.8 sabit ücret ve 1 ytl vergi ödüyorum...
    2-3 ayda bir fatura geliyor...

Bu topiği başından sonuna kadar okumanızı tavsiye ederim...
    Aradığınız bütün bilgileri bulursunuz...
    Saygılarımla...
  • HeYöne ayda bir liraya HerYöne bedava öyle mi komiksiniz... Yanıltıcı reklamdan sizi yargılamasınlar sonra... Ayrıntıları alalım...
  • quote:

Bu topiği başından sonuna kadar okumanızı tavsiye ederim...
    Aradığınız bütün bilgileri bulursunuz...
    Saygılarımla...

• quote:

Orjinalden alıntı: cenkog

HeYöne ayda bir liraya HerYöne bedava öyle mi komiksiniz... Yanıltıcı reklamdan sizi yargılamasınlar sonra... Ayrıntıları alalım...

Post mu kasıyorsun yoksa anlama kıtlığımı yaşıyorsun...Burda kimsenin sana yalan borcu yok...Buyur aşağıdan inceleyebilirsin ayrıntıları;

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/turkcellliolmak/TurkcellliOlmakistiyorum/caymabedellikontratlar

Notlar kısmında daha açıklayıcı bilgiler var...

• 5 gün oldu hala turkcell den aramadılar hegunde mesaj atıyorum
  • Bunların hepsi "bugün var yarın yok" kampanyalar ve hiçbirisi de Avea'dan daha ucuz değil... Avea noktayı koydu zaten... Her şey dahil, HerYöne 150: 19 TL, HerYöne 300: 36 TL, HerYöne sınırsız: 66 TL... Kampanya yok, şart yok, kontrat yok; Turkcell'e ortak oluyoruz sanki ne kontratı kardeşim... "Kız kıza" değil; "biz bize" değil, "dakika bazlı değil" (6 sn bazlı)... Kafanı yormayacak çok ucuza tarifeler... Ben HerYöne 300'deyim, çoğu zaman kullanmadığım bir sürü dakikam kalıyor ve ne fatura geleceğini biliyorum; olay budur gerisi profesyonel pazarlamacı tuzağıdır...

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/turkcellliolmak/TurkcellliOlmakistiyorum/caymabedellikontratlar

Kampanya, 9 Kasım 2008 - 31 Mart 2009 tarihleri arasında geçerlidir.
    Cayma bedelli kontratlar isimli taahhütlü kampanyamızdan, kampanyayı sms ile onaylayan günlük ilk 1.000 bireysel faturalı hat abonemiz faydalanabilir.
    Abonelerimiz, “Cayma Bedelli Kontratlar” kampanyası ile aynı anda başka bir kontratlı kampanyadan yararlanamaz. Abone dilerse, kullanmakta olduğu kontratlı kampanyasını iptal ettirerek, “Cayma Bedelli Kontratlar” kampanyasından yararlanabilir.
    Kampanyaya onay veren abonelerimiz, kampanya kapsamında aşağıda belirtilen tekliflerden sadece tercih etmiş oldukları birinden yararlanma hakkına sahip olacaklardır.
    Tekliflerimiz şu şekildedir:
    Teklif 1: 12 ay %25 indirimli kontratlı paket

12 ay boyunca bizbize hepimiz veya herkesle konuşma paketlerinden birine üye olma taahhüdü veren aboneler için, paket ücretinin aylık bedeli 12 ay boyunca %25 indirimli olacak. 12 aydan sonra paketinizin aylık bedeli faturanıza indirimsiz olarak yansıtılacaktır. Paketin iptali durumunda, paketin aylık ücretinin 3 katı cezai bedel, çıkacak olan ilk faturaya yansıtılır. Teklif içinde yer alan paketlerin ücretlendirme periyodu 6 saniyedir ve devredilemez.

BizBize Hepimiz konuşma paketleri ile ilgili detaylı bilgi.

Herkesle konuşma paketleri ile ilgili detaylı bilgi.

Teklif 2: 12 ay kontratlı ilk 3 ay bedava paket

12 ay boyunca bizbize hepimiz veya herkesle paketlerinden birine üye olma taahhüdü veren aboneler için, ilk 3 ay paket ücreti alınmayacak. İlk 3 aydan sonra paketinizin aylık bedeli faturanıza yansıtılacaktır. Paketin iptali durumunda paketin aylık ücretinin 3 katı cezai bedel çıkacak olan ilk faturaya yansıtılır. Teklif içinde yer alan paketlerin ücretlendirme periyodu 6 saniyedir ve devredilemez.

BizBize Hepimiz konuşma paketleri ile ilgili detaylı bilgi.

Herkesle konuşma paketleri ile ilgili detaylı bilgi.

Teklif 3: 12 kontratlı 15* KR/dk

12 ay boyunca Turkcell abonesi olma taahhüdü veren aboneler için, 12 ay boyunca her yöne konuşmanın dakikası 15* KR olacak. 12 ay sonunda abone, içinde bulunduğu tarifeden ücretlendirilecektir.12 ay içinde taahhüdün iptali durumunda, çıkacak olan ilk faturaya 120 TL cezai bedel yansıtılır. Ücretlendirme periyodu 6 saniyedir ve devredilemez.

*15 KR bedeline KDV dahil, ÖİV hariçtir. (KDV, ÖİV dahil bedel: 18,18 KR)

Teklif 4: 12 ay kontratlı paketsiz teklif

12 ay boyunca Turkcell abonesi olma taahhüdü veren aboneler aşağıdaki seçeneklerden birinden yararlanabilirler. Hediye edilen dakikaların ücretlendirme periyodu 6 saniyedir ve devredilemez.

300 TL cezai bedelli 12 ay boyunca her ay Turkcell içi 180 dk konuşma seçeneği
    300 TL cezai bedelli 12 ay boyunca her ay her yöne 120 dk konuşma seçeneği
    200 TL cezai bedelli 12 ay boyunca her ay Turkcell içi 120 dk konuşma seçeneği
    200 TL cezai bedelli 12 ay boyunca her ay her yöne 90 dk konuşma seçeneği
    120 TL cezai bedelli 12 ay boyunca her ay her yöne 45 dk konuşma seçeneği
    120 TL cezai bedelli 12 ay boyunca her ay Turkcell içi 60 dk konuşma seçeneği
    100 TL cezai bedelli 12 ay boyunca her ay her yöne 40 dk konuşma seçeneği
    100 TL cezai bedelli 12 ay boyunca her ay Turkcell içi 45 dk konuşma seçeneği
    60 TL cezai bedelli 12 ay boyunca her ay Turkcell içi 25 dk konuşma seçeneği
    60 TL cezai bedelli 12 ay boyunca her ay her yöne 15 dk konuşma seçeneği

• quote:

Orjinalden alıntı: cenkog

quote:

12 ay GARANTİ merak etmeyin sayın cenkog ...

12 ay boyunca hiç telefon faturası ödemeden, HerYöne, kız mı erkek mi diye bakmadan sınırsız konuşuyorsunuz öyle mi? "Çok iyiymiş ben de hemen geçeyim" diyeceğim ama ben Turkcell'i iyi bilirim, o bedavaya günahını vermez...

valla ben kullanıyorum mis gibide bedava hatta 2-3 hatda daha geçirceğim turkcelle onlarlada cayma bedelli kontratlardan yaptıracağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa_(87) -- 17 Şubat 2009; 18:08:30 >

• Turkcell'in tavuğunu kesip suyuna pilav yaptı Avea...
  • arkadaşlar sakin olalım problem varsa bunu kendi aranızda daha uygar biçimde çözebilirsiniz ...
  • Teklif 4: 12 ay kontratlı paketsiz teklif

12 ay boyunca Turkcell abonesi olma taahhüdü veren aboneler aşağıdaki seçeneklerden birinden yararlanabilirler. Hediye edilen dakikaların ücretlendirme periyodu 6 saniyedir ve devredilemez.

burayı anlamadım arkadaşlar. mesela "300 TL cezai bedelli 12 ay boyunca her ay her yöne 120 dk konuşma seçeneği " ni seçersem. aylık ne ödicem.

• quote:

Orjinalden alıntı: maydemir52

Teklif 4: 12 ay kontratlı paketsiz teklif

burayı anlamadım arkadaşlar. mesela "300 TL cezai bedelli 12 ay boyunca her ay her yöne 120 dk konuşma seçeneği " ni seçersem. aylık ne ödicem.

sadece sabit ücret ödiyeceksin...tabi sadece bu 120 dakikayı kullanırsan...

• peki saat kaçta arasak kesin çıkar. günde ilk 1000 kişiyeymiş sanırım.
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.