Şimdi Ara

Turkcell Coştu Bir Kere / 12 Ay Taahhütlü Kampanyalar (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.723
Cevap
4
Favori
355.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla hattım yeni.Beni arayıp kampanyaya dahil edene kadar hattımı kullanmayacağım.Kampanyaya dahil etmezlerse aynen başka bir operatöre geçeceğim.Hala beklemedeyim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bungee20

1-2 güne kadar yüklenir.

quote:

Orjinalden alıntı: Rapator

fatua kesimi dündü benim hattın ama şimdi baktım 120 dakika gözükmüyor online işlemlerde...

yanlız şöyle bir durum var bungee, ben sadece bu bedava dakikaları kullandığım için geçen ay fatura gelmemişti...bu ayda gelmiycek muhtemelen...bununla ilgili olabilir mi?...
  • quote:

Evet söylediğim gecikme bununla ilgili zaten. Faturan kesilseydi hemen yüklenecekti, kesilmediği için 1-2 gün gecikmeli yükleniyor.

quote:

yanlız şöyle bir durum var bungee, ben sadece bu bedava dakikaları kullandığım için geçen ay fatura gelmemişti...bu ayda gelmiycek muhtemelen...bununla ilgili olabilir mi?...

teşekkürler...hazır yakalamışken birşey daha sorayım...turkcell kontörlü hattımdan hiçbir konuşma yapmadan 4 kontör düşmüş...telefon wap ayarındaymış, son data kullanımına baktım 50b ve 1 saniye diyor...acaba cebimde yanlışlıkla wapa mı girdi de 4 kontör gitti....bu wap kullanım ücreti ne kadardır?...sanırım gprs e göre oldukça pahalı...

• quote:

Rica ederim.

30 kb 2 kontör.

quote:

teşekkürler...hazır yakalamışken birşey daha sorayım...turkcell kontörlü hattımdan hiçbir konuşma yapmadan 4 kontör düşmüş...telefon wap ayarındaymış, son data kullanımına baktım 50b ve 1 saniye diyor...acaba cebimde yanlışlıkla wapa mı girdi de 4 kontör gitti....bu wap kullanım ücreti ne kadardır?...sanırım gprs e göre oldukça pahalı...

saolsın bungee...şimdi aradım müşteri hizmetlerini bilgisayardan internete girmişsiniz 2 sefer diyor...neyse girmişizdir belkide...
  • slm benim bir sorum olacak simdi benim cayma bedelli kontradım var her yone 120 dakıka ve ben kullandıgım numarayı degıstırmek istiyorum 3 ytl karsılıgındabaska bir turkcell numarası ile degısırsem acaba cayma bedeli 300 tl faturama yansırmı acaba müsteri hizmetlerini aradım fakat bana tam olarak net cevap veremediler bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim
  • hat devri ücretsiz olayı bi başlasa anında yapcam 120dk.yı ama bekliyorum
  • Bugün kendime ve babama birer tane yeni faturalı hat aldık. Basvuru mesajlarını gönderdik ve aranmayı bekliyoruz artık. Bu arada ilginç olan Turkcell bayiisindeki çalışanların bu kampanyadan habersiz olmalarıydı. Aslında teklif 4'ten bihaber olduklarını anladım. Önce açıklamaya çalıştım ama öyle birşey olsa herkes ona rağbet ederdi şeklindeki cevaplara karşıda fazla üstelemedim. Haksız da değillerdi hani. Bence en çok rağbet görmesi gereken kampanya budur. Ama pek bilinmediği de bir gerçek nedense.

Bu kampanyadan haberdar eden ve detaylı bir şekilde açıklayan arkadaşlara teşekkür ediyorum.
  • arıyorlar ertesi gün ya da iki gün sonra arıyorlar :) her yöne 120 dk seçtim ben gerçekten çok iyi ya :) evet abone merkezlerini eğitime tabi tutmaları gerekiyo :) hepsi internetten bi haber sanırım birşey bildikleri yok hehe ben daha iyi bayi olurdum sanırım onların yanında güncel bayilerin sayısı çok az,www.turkcell.com.tr adresinden takip et en iyisi ben öyle yapıyorum :)
    quote:

Orjinalden alıntı: dmltnman

Bugün kendime ve babama birer tane yeni faturalı hat aldık. Basvuru mesajlarını gönderdik ve aranmayı bekliyoruz artık. Bu arada ilginç olan Turkcell bayiisindeki çalışanların bu kampanyadan habersiz olmalarıydı. Aslında teklif 4'ten bihaber olduklarını anladım. Önce açıklamaya çalıştım ama öyle birşey olsa herkes ona rağbet ederdi şeklindeki cevaplara karşıda fazla üstelemedim. Haksız da değillerdi hani. Bence en çok rağbet görmesi gereken kampanya budur. Ama pek bilinmediği de bir gerçek nedense.

Bu kampanyadan haberdar eden ve detaylı bir şekilde açıklayan arkadaşlara teşekkür ediyorum.

• Daha önce sorulmuşsa şimdiden kusura bakmayın.
    120 dk cayma bedelli + iki gün bedava tekliflerini kullanıyorum fakat sanıyorum ki bedava günlerimde Turkcell ile yaptığım konuşmalarda 120 dk'dan düşüyor. Bunu doğrulayabilir miyiz? Ya da iki teklif birden kullanılıyorken sistem nasıl işliyor?
    Teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SARSLAN

Daha önce sorulmuşsa şimdiden kusura bakmayın.
    120 dk cayma bedelli + iki gün bedava tekliflerini kullanıyorum fakat sanıyorum ki bedava günlerimde Turkcell ile yaptığım konuşmalarda 120 dk'dan düşüyor. Bunu doğrulayabilir miyiz? Ya da iki teklif birden kullanılıyorken sistem nasıl işliyor?
    Teşekkürler.

ikisi birden varsa bedava günlerinde önce iki gün kampanyasından olanlar düşüyor tabi turkcell içi araman koşulu ile...diğer günler her yöne den düşüyor...
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: SARSLAN

Daha önce sorulmuşsa şimdiden kusura bakmayın.
    Teşekkürler.

ikisi birden varsa bedava günlerinde önce iki gün kampanyasından olanlar düşüyor tabi turkcell içi araman koşulu ile...diğer günler her yöne den düşüyor...

Cevap için teşekkürler, Rapator
    Bu konuda her ne olursa olsun önce 120dk dan düştüğünü okumuştum fakat öyle olmadığını onaylaman iyi oldu, teşekkürler.

• slm benim bir sorum olacak simdi benim cayma bedelli kontradım var her yone 120 dakıka ve ben kullandıgım numarayı degıstırmek istiyorum 3 ytl karsılıgında baska bir turkcell numarası ile degısırsem acaba cayma bedeli 300 tl faturama yansırmı acaba müsteri hizmetlerini aradım fakat bana tam olarak net cevap veremediler bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim
  • bence ilk önce numaranı değiştir daha sonra cayma bedelli kontratlılardan birini seç, ama numara değiştirmenin etkileyeceğini sanmıyorum mantık olarak
  • 5 tane Turkcell hat aldık. 2 gün badavaya geçtik sonra 120dk için başvurduk aradılar 2 gün bedavayı iptal edecez.

Konuştuklarınızıda 120dk dan düşecez dediler. Böyle birşey olur mu ? Halen online işlem merkezinde 3200dk görünüyor bu nasıl iştir ?
  • ARKADASLAR BİLGİSİ OLAN YOKMU ACABA BU KONUDA
    quote:

Orjinalden alıntı: kurtoglu87

slm benim bir sorum olacak simdi benim cayma bedelli kontradım var her yone 120 dakıka ve ben kullandıgım numarayı degıstırmek istiyorum 3 ytl karsılıgında baska bir turkcell numarası ile degısırsem acaba cayma bedeli 300 tl faturama yansırmı acaba müsteri hizmetlerini aradım fakat bana tam olarak net cevap veremediler bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim
  • burada kimse müşteri temsilcisi değil kardeşim , 444 0 532 ara öğren oradaki insanlar tereddütlü cevap veremezler güzelce öğren bizimle de paylaş
    quote:

ARKADASLAR BİLGİSİ OLAN YOKMU ACABA BU KONUDA
    quote:

slm benim bir sorum olacak simdi benim cayma bedelli kontradım var her yone 120 dakıka ve ben kullandıgım numarayı degıstırmek istiyorum 3 ytl karsılıgında baska bir turkcell numarası ile degısırsem acaba cayma bedeli 300 tl faturama yansırmı acaba müsteri hizmetlerini aradım fakat bana tam olarak net cevap veremediler bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim

• Anne, baba ve 1 çocuktan oluşan çekirdek aile tiplemesinde, aile bireyleri kontörlü kat kullanmakta idiler. Geçtiğimiz hafta bu kontörlü hatların faturalı hatta çevrilmesi ve heryöne 120 dakika cayma bedelli paketlerinin işlemleri tamamlandı. Şimdi de çekirdek ailemizin aklına şöyle bir konu geldi. Madem ki biz çekirdek aileyiz, çekirdek çitler gibi kendi aramızda konuşsak (3 hatta Bizbize Aramızda tarifesine geçecek ayda 10 saat kendi aralarında), bu konuşmalar Bizbize Aramızdaki tarifenin verdiği 10 saatten mi düşer, yoksa cayma bedelli heryöne 120 dakikadan mı düşer? Çekirdek ailemizin gönüllerince çekirdek çitlemeleri konusundaki yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
  • Benim iki adet hattıma hala dakikalarım tanımlanmış değil...
    Halbuki iki aydır sorunsuz tanımlanıyordu...
    Fatura kesim tarihim 13 şubat ama hala yüklenmedi...
    Bu ay konuşma yapmadığım için faturası önümüzdeki aya devretmişti o yüzden olabilir mi acaba...??
  • quote:

Orjinalden alıntı: halle

Benim iki adet hattıma hala dakikalarım tanımlanmış değil...
    Halbuki iki aydır sorunsuz tanımlanıyordu...
    Fatura kesim tarihim 13 şubat ama hala yüklenmedi...
    Bu ay konuşma yapmadığım için faturası önümüzdeki aya devretmişti o yüzden olabilir mi acaba...??

benimde 12 siydi fatura kesimi ama pek görüşme yapmadığım için fatura kesilmemiş, dakikalar ancak pazartesi yüklendi, yani 5 gün sonra...seninde bugün yarın yüklenir...
  • Bu kampanyası tuttumu turkcelin..

çevremdeki kimsenin haberi yok
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.