Şimdi Ara

Turkcell Coştu Bir Kere / 12 Ay Taahhütlü Kampanyalar (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.723
Cevap
4
Favori
355.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

edit :

aradıklarında 2 gün bedavayı iptal edip buna gececez.(300 TL cezai bedelli 12 ay boyunca her ay her yöne 120 dk konuşma seçeneği) 2 gün bedava gidiyor ve cezası yok.

doğru anlamışım demi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orkun_ -- 21 Şubat 2009; 18:15:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Orkun.T

2 gün bedava var.. pff.

edit :

aradıklarında 2 gün bedavayı iptal edip buna gececez.(300 TL cezai bedelli 12 ay boyunca her ay her yöne 120 dk konuşma seçeneği) 2 gün bedava gidiyor ve cezası yok.

doğru anlamışım demi.

evet
  • ALO60 PAKETI varken bundan yararlanabiliyoruz demi 1 problem olmuyor!
  • quote:

Orjinalden alıntı: bungee20

İkisini bir arada kullanabilirsiniz fakat!

Bütün aramalarınız (şebeke içi dahil) öncelikle cayma bedelli kontratlardan düştüğü için, cayma bedelli dakikalarınız bittikten sonraki diğer operatör aramalarınız ayrıca ücretlendirilecektir. Bunu göz önüne alarak kullanım yaparsanız, problem yaşamazsınız.

quote:

ALO60 PAKETI varken bundan yararlanabiliyoruz demi 1 problem olmuyor!

ben kendim için başvurmuştum şimdi babam içinde başvurdum onda alo60 paketi varmış online işlem merkezinde öyle gözüküyor ondan sordum bakalım ne zaman bize dönecekler.

babamın telefondan msj attım ama 1 onay msj'ı gelmedi.

• quote:

Onay mesajı yarın gelecek. Saat 20:00'dan itibaren turkcell aboneyi rahatsız etmemek için mesaj göndermiyor.

Hatlarınız eski ise 1-2 günde aranırsınız, yeni ise, 1-2 hafta içinde aranırsınız.

quote:

quote:

İkisini bir arada kullanabilirsiniz fakat!

Bütün aramalarınız (şebeke içi dahil) öncelikle cayma bedelli kontratlardan düştüğü için, cayma bedelli dakikalarınız bittikten sonraki diğer operatör aramalarınız ayrıca ücretlendirilecektir. Bunu göz önüne alarak kullanım yaparsanız, problem yaşamazsınız.

quote:

ALO60 PAKETI varken bundan yararlanabiliyoruz demi 1 problem olmuyor!

ben kendim için başvurmuştum şimdi babam içinde başvurdum onda alo60 paketi varmış online işlem merkezinde öyle gözüküyor ondan sordum bakalım ne zaman bize dönecekler.

babamın telefondan msj attım ama 1 onay msj'ı gelmedi.

çok soru sordum kusura bakmayın

peki müsait değildi açamadın telefonu tekrar arıyorlar mı? yoksa tekrar msj gönderip başvurmak mı gerekiyor?

• quote:

Bu güne kadar bazı kişileri tekrar aradılar, bazı kişileri aramadılar.

Aradıkları numara: 8053244. Bu numara arar ve açamazsanız, tekrar başvuru yapın, işinizi garantiye alın.

quote:

peki müsait değildi açamadın telefonu tekrar arıyorlar mı? yoksa tekrar msj gönderip başvurmak mı gerekiyor?

anladım teşekkürler.
  • Aldığım 2 adet hattın bir haftası doldu hala aranmadım. Beklemeye devam..
  • quote:

Orjinalden alıntı: dmltnman

Aldığım 2 adet hattın bir haftası doldu hala aranmadım. Beklemeye devam..

ben rekor kırarak 4. günde aranmıştım

2 - 3 güne aramazlarsa mesaj at
  • quote:

Orjinalden alıntı: xfurix

quote:

Orjinalden alıntı: dmltnman

Aldığım 2 adet hattın bir haftası doldu hala aranmadım. Beklemeye devam..

ben rekor kırarak 4. günde aranmıştım

2 - 3 güne aramazlarsa mesaj at

4 güne razıyım 5.gün yolculuk var telefon kapalı olmak zorunda o zaman aramasınlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orkun_ -- 22 Şubat 2009; 0:23:27 >
  • beni 532 li bi numaradan aradılar her yöne 120dk yı tercih ettim. kampanya bilgisi için herkese teşekkür ederim...
  • genelde günün hangi saatleri arasında arıyorlar,hafta sonu hafta içi gibi bir ayrım var mı?

• 4 hat için başvuru yaptık hepside eski hattı. 3 ünü 1 gün sonra diğerini 2 gün sonra saat 13:00 15:00 arası bi zamanda aradılar. 0 532 757 0 222 idi sanırım arayan numara. birinde cevap verememiştik 1 gün sonra tekrar aradılar. 4 hat içinde heryöne 120 dk seçili. en uygunu bu tarife bence. alo 60 paketi olan arkadaşım eğer aylık konuşmanız 2 saati geçmeyecekse o paketi iptal edebilirsin. boşuna 15 ytl verme yani. iptal edersen bizbize olarak devam edecek ve aylık 2-3 ytl fatura gelecekmiş.

sağolsun annem heryöne 120 dk bedava deyince 1 günde 45 dk yı yemiş. turkcell coşarda annem coşmazmı canım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maydemir52 -- 22 Şubat 2009; 10:53:45 >
  • Cayma bedelli kampanyadan türkcell içi 180 dakikayı seçip üstünede faturalılara özel diğercep paketi daha ucuz gibi geldi bana. Çünkü faturalılara özel diğercep paketi 60 dakika ve sadece diğer operatörleri arayınca dakika düşüyor fiyatıda 9 tl. Bu paket 2009 un sonuna kadar geçerli.
  • vodofon hatları turkcele taşıyıp cayma bedelli yapçaz
  • Normal süreli konuşan biri için en uygun tarife hangisidir. ?(aylık 60 dk. olabilir )Kontürlü hattım var tarife değişikliğini Turkcell online işlemlerden yapabiliyormuyuz ?
  • fatura kesim tarihinden sonra kullanmadığımız dakikalar sonraki aya devrediyor mu? yoksa siliniyor mu internet sitesinde siliniyor yazıyor ama
  • değerli arkadaşlar cayma b. li kampanyada unutmayın KESİNLİKLE online işlemler bölümünden baktığınız bitiş tarihleri doğru değildir. FATURA KESİM tarihinde kullanmadığınız dakikalar sıfırlanacaktır. DEVRETMEMEKTEDİR.
  • Arkadaslar herkes heryone 120 en guzeli diyorda sanırım bu tabiri caizse kafamıza gore secenmiyoruz degilmi? Daha onceki fatura tutarına gore bir secim yaptırıyorlar ?
  • 24 nisan da bitiyormuş kullanım dönemim ... ve bu 120 dakika gözüküyor.. şimdi ben 2 aylığına mı 120 dakika konuşacağım anlamına geliyor bu.. anlamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: meliksah

24 nisan da bitiyormuş kullanım dönemim ... ve bu 120 dakika gözüküyor.. şimdi ben 2 aylığına mı 120 dakika konuşacağım anlamına geliyor bu.. anlamadım

sen ordaki sürelere takılma...katılım tarihine göre oraya bir süre yazıyorlar...normalde fatura kesiminde veya birkaç gün sonra yenileniyor 120 dakika...
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.