Şimdi Ara

Turkcell Coştu Bir Kere / 12 Ay Taahhütlü Kampanyalar (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.723
Cevap
4
Favori
355.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Cayma bedelli her yöne 120 dk yı seçtim.Bunun tarifeyle ilgisi varmı? Örneğin; şimdiki tarifem bizbize, alo paketlerden birini alsam ileride bu paketten vazgeçip bizbize tarifesine dönersem ceza filan ödemem değil mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: bungee20

Cayma bedelli kontratlar kampanya, bizbize yada alo paketler tarifedir.

Hattınızı kapatmadığınız, kontörlü hatta geçirmediğiniz ve diğer operatöre taşımadığınız sürece istediğiniz gibi tarife değiştirebilirsiniz, cayma bedelli kontratlardan dolayı* cayma bedeli yansıtılmaz. .**

* 3 ay bedava kampanyasına katılırsanız 12 ay boyunca aynı konuşma pakedini kullanmanız gerekir, tarife değişimi yaparsanız cayma bedeli yansıtılabilir.
    ** Her faturalama döneminde 1 kez tarife değiştirilir.

quote:

Orjinalden alıntı: h2001

sn bungee20 , bir sorum olacak.
    Cayma bedelli her yöne 120 dk yı seçtim.Bunun tarifeyle ilgisi varmı? Örneğin; şimdiki tarifem bizbize, alo paketlerden birini alsam ileride bu paketten vazgeçip bizbize tarifesine dönersem ceza filan ödemem değil mi?

Cevabınız net.Çok teşekkür ediyorum.

• Arkadaşlar yaklaşık 1 saat önce turkcell hattım aktif hale geldi.

Hattım açılınca bir mesaj geldi ve hattıma her yone 15 ykr kampanyası tanımlandı dedi.

ama turkcellin sitesinde :
    quote:

Numarasını Turkcell'e faturalı hat olarak taşıyan müşterilerimiz, 6 ay boyunca her yöne dakikası sadece 15 KR'ye konuşuyoralar. Hatlarının kullanıma açılmasını takip eden 30 gün içerisinde, HER YONE yazıp 2777'ye kısa mesaj göndermeniz yeterli.

diye bir ibare var.Ama ben mesaj atmadım.Sonra teyid için HER YONE yazıp mesaj yolladım ama gelen mesajda daha önce bu kampanyadan yararlandığınız için işleminiz kayda alınmadı.

Sanırım bir sorun olmaz değilmi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bungee20

Babanızın üzerine olmayan bir turkcell hattı var. Bunu üzerine almak istiyor. Ama faturalıya geçirip, cayma bedelliye katılmak istiyor.

Buraya kadar tamam ama neden numarasını başka bir operatöre taşıyacak orasını anlayamadım? (Ayrıca söylediğiniz doğru, numara esas operatörden başka bir operatöre taşınmışsa, o operatörde devir işlemi kesinlikle yapılamaz.)

Babanız üzerine olmayan hattı faturalıya da geçiremez.

Şu anda yapabilecekleriniz; hattın sahibini bulup, bir turkcell extraya gideceksiniz, hattın devir işlemi yapılacak. (26 yada 28 TL devir ücreti var) Daha sonra babanız hattını faturalıya çevirerek bu kampanyadan yararlanabilir.

quote:

Orjinalden alıntı: dmltnman

Babamda turkcell hazırkart var ve kendi üstüne değil. Bu ücretsiz olarak hattı kendi üstüne alma olayını bekliyoruz. Daha sonra da tarife değiştircekti ama şimdi bu kampanyadan yararlanmayı düşünüyoruz. Numara taşındıktan sonra hattı üstüne alma işlemi gerçekleştirilemiyor diye biliyorum. Kontörlüden faturalıya geçiş yaparsada tarife değiştirmedeki gibi kendi üstüne alma hakkı yanar mı acaba? Bir de tabi şu soru var; Hat üstüne olmamasına rağmen bu geçişi talep edebilir mi?

Hayır numarayı başka operatöre taşıyacaktı ama vazgeçtik demek istedim. Yani bu kampanyaya karar verdik. Ama demekki istese de şu an yararlanamayacak bundan. Yani devir işlemlerinin başlaması için beklemeye devam edecek şu 28TL ödeme durumunda kalmadan.

Cevaplar için teşekkürler.

• arkadaşlar cayma bedelli sözleşmem ve 2 gün bedevam var şu an.her töne 15 kuruşada gecme imkanım var mı?
  • ya beni aramışlar ben meşguldum bi daha aramadılar, tekrar ararlar mı ??
  • bilen yok mu??
  • sizi arayan numarayı geri arayın
    tekrar başvuru yazıp yollayın.
  • Dün gece 00:10 da başvuru yaptım.Bugun sabahtan beri saydım tam 15 adet on başvurunuz alındı aranacaksınız diye mesaj geldi.Halende gelmeye devam ediyor telefonumun sms hafızasını dolduracaklar
  • arkasdasım hattını yenı aldınsa yaklasık 15 gun içerisinde seni ararlar haberın olsun 10 gün sonra tekrar mesaj yolla seni ararlar büyük ihtimalle
  • quote:

Orjinalden alıntı: Businesss

Dün gece 00:10 da başvuru yaptım.Bugun sabahtan beri saydım tam 15 adet on başvurunuz alındı aranacaksınız diye mesaj geldi.Halende gelmeye devam ediyor telefonumun sms hafızasını dolduracaklar

aynı dert bende de var.
  • Ben 1 hattıma 120 DK aldım. 2. hattıma da 180 almak için başvuru yaptım. Bir şey sormak istiyorum. Her gün Başvuru yapmak mı daha iyi yoksa 1 kere başvuru yapıp beklemek mi daha iyi ?
  • Sağol abicim :) Senin ve Bilal abimin sözünü hep dinledim ve sayenizde hep kazandım :) Çok teşekkür ederim abicim sizlere :)
  • aynı dert bendede vardı aldıgım hattı 10 gun bekledım ondan sonra basvurdum hemen 1 gun sonra aradılar
    quote:

Orjinalden alıntı: piri.reis

quote:

Dün gece 00:10 da başvuru yaptım.Bugun sabahtan beri saydım tam 15 adet on başvurunuz alındı aranacaksınız diye mesaj geldi.Halende gelmeye devam ediyor telefonumun sms hafızasını dolduracaklar

aynı dert bende de var.

• tekrar aradılar aynı saatte bugün her yöne 120 dk seçtim:) Bu arada sordum söyledikleri kadarıyla bu sadece bir hediye, istediğiniz zaman tarife değiştirebilirsiniz dediler tarifeden bağımsız dediler bu bizim hediyemiz dediler :), siz yine de tekrar sorun sonuçta iyi bir tarife çıkarsa onu seçerim dedim sorun olmaz dediler sadece hat kapanması ve başka operatöre geçilmesi halinde ceza tutarı ödeniyor öyle dediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AERN -- 12 Şubat 2009; 23:44:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ege_Aşığı

tekrar aradılar aynı saatte bugün her yöne 120 dk seçtim:) Bu arada sordum söyledikleri kadarıyla bu sadece bir hediye, istediğiniz zaman tarife değiştirebilirsiniz dediler tarifeden bağımsız dediler bu bizim hediyemiz dediler :), siz yine de tekrar sorun sonuçta iyi bir tarife çıkarsa onu seçerim dedim sorun olmaz dediler sadece hat kapanması ve başka operatöre geçilmesi halinde ceza tutarı ödeniyor öyle dediler.

hayırlı olsun bakalım.

hatırladığım kadarıyla eskiden avea faturalı kullanıyordun.
    o numaranı turkcele mi taşıdın, yoksa başka turkcell faturalı hattında mı vardı.
  • quote:

tekrar aradılar aynı saatte bugün her yöne 120 dk seçtim:) Bu arada sordum söyledikleri kadarıyla bu sadece bir hediye, istediğiniz zaman tarife değiştirebilirsiniz dediler tarifeden bağımsız dediler bu bizim hediyemiz dediler :), siz yine de tekrar sorun sonuçta iyi bir tarife çıkarsa onu seçerim dedim sorun olmaz dediler sadece hat kapanması ve başka operatöre geçilmesi halinde ceza tutarı ödeniyor öyle dediler.

o değilde seni ne çabuk aramışlar öyle
  • yok yeni turkcell hat aldım faturalı :), .ya avea çok fazla geliyordu , bakalım turkcell hoşuma gitti en azından sorunsuz iletişim sağlıyor, kampanya da güzel bakalım devamını bekliyorum :)
    quote:

Orjinalden alıntı: piri.reis

quote:

hayırlı olsun bakalım.

hatırladığım kadarıyla eskiden avea faturalı kullanıyordun.
    o numaranı turkcele mi taşıdın, yoksa başka turkcell faturalı hattında mı vardı.

• evet çabuk aradılar :), hatta dün akşam aramışlardı telefonu duymadım başka yerdeydim, aynı saatte bugün aradılar, tam duşa girecektim :D, dedim dur saat aynı saat şimdi ararlar dedim 5 dk falan sonra aradılar sanırım şaşırmıştık müşteri temsilcisi :D telefon elimdeydi hemen açtım hehehe
    quote:

quote:

o değilde seni ne çabuk aramışlar öyle

• fatua kesimi dündü benim hattın ama şimdi baktım 120 dakika gözükmüyor online işlemlerde...
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.