Şimdi Ara

Turkcell Coştu Bir Kere / 12 Ay Taahhütlü Kampanyalar (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.723
Cevap
4
Favori
355.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam kusura bakma başını ağrıtacağımda ;

Vodafone dan turkcell faturalı hatta geçiş yaptım hatırlarsanız.

Oradaki bayan numaranızı taşıdığınızdan dolayı hiçbir vergi yoktur dedi.

Peki dedim bu vergi olayından faydalanmam için herhangi bir yere mesaj falan atmam gerekiyormu dedim.Hayır gerekmiyor dedi.

Bu bayan arkadaş acaba doğrumu söylüyor yoksa mesaja tmam gereken yerler varmı.İlk ay hiç konuşmasam bizbize tarifesinde biri olarak ne kadar fatura öderim.

Bilgilerinize arz ederim.

• öğleden sonra açılan yeni faturalı hattımdan ilk başvuru mesajını gönderiyorum,

haydi bakalım. ya bismillah.

edit.
    konu yine 13 sayfaya düştü.
    bu sefer ben sildim mesajlarımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piri.reis -- 10 Şubat 2009; 0:59:29 >
  • ya peki bu işlemleri online işlemlerden yapabiliyoruz değilmi ben şimdi babamın hattına girdim online işlemlerden fakat böyle seçenekler yok...Nasıl hallederim mahmut abi...
  • Ben bir haftadır hergece 12den sonra gönderiyorum. Sürekli 5-6 mesaj geliyor günde ön başvurunuz alınmıştır diye ama arayan soran olmadı daha.
  • 5 gündür her gece atıyorum msg
    2 kere aramışlardı kaçırdım, bugün yine aradılar her yöne 120dkyı seçtim
    daha sonra 2gün bedava için tekrar msg attım katılım dolmuştur cevabı geldi aklınızda bulunsun..
  • Bende amcaoğluna en sonunda aldırdım turkcell faturalıyı...Almadan önce bütün kampanyaları tek tek anlattım...Şunu şöyle yapıcan falan...Ama yinede hat açılınca hiçbir kampanyaya katılamdan bana gel dedim...Şimdi msn den hattı aldım, hangi kampanyalara katılalım dedi...Sırasıyla vergi, her yöne 15kr ve cayma bedellilere dedim...Sonra bu cayma bedelli aktif olduktan sonra 2 gün bedavayada katarız seni dedim...Ben ona katıldım, salı-pazar çıktı demezmi ...Sonra durumu anlattım tabi büyük bir hüsran, sırf cayma bedelli için almıştı hattı...Alırken satın aldığı yerdeki eleman demiş katılın diye...Dedim sen hemen ne atlıyon herşeye, keşke bekleseydin...Olan olmuş, en kötüsü iptal edersin iki günü, paşa paşa ödersin 40tl yi sonra her yöne 120 dakikan olur dedim...Biraz üzüldü ama işte akılsız başın cezasını cep çekermiş...

• quote:

Orjinalden alıntı: Rapator

Bende amcaoğluna en sonunda aldırdım turkcell faturalıyı...Almadan önce bütün kampanyaları tek tek anlattım...Şunu şöyle yapıcan falan...Ama yinede hat açılınca hiçbir kampanyaya katılamdan bana gel dedim...Şimdi msn den hattı aldım, hangi kampanyalara katılalım dedi...Sırasıyla vergi, her yöne 15kr ve cayma bedellilere dedim...Sonra bu cayma bedelli aktif olduktan sonra 2 gün bedavayada katarız seni dedim...Ben ona katıldım, salı-pazar çıktı demezmi ...Sonra durumu anlattım tabi büyük bir hüsran, sırf cayma bedelli için almıştı hattı...Alırken satın aldığı yerdeki eleman demiş katılın diye...Dedim sen hemen ne atlıyon herşeye, keşke bekleseydin...Olan olmuş, en kötüsü iptal edersin iki günü, paşa paşa ödersin 40tl yi sonra her yöne 120 dakikan olur dedim...Biraz üzüldü ama işte akılsız başın cezasını cep çekermiş...

arkadaşın boşuna üzülmesin.
    ceza bedeli olmadan iptal edip cayma bedelliyi tanımlarlar. fakat sonra tekrar iki gün kampanyasına kayıt olamayabilir. çünkü katılım limiti dolmuş.

• quote:

Orjinalden alıntı: piri.reis

quote:

Bende amcaoğluna en sonunda aldırdım turkcell faturalıyı...Almadan önce bütün kampanyaları tek tek anlattım...Şunu şöyle yapıcan falan...Ama yinede hat açılınca hiçbir kampanyaya katılamdan bana gel dedim...Şimdi msn den hattı aldım, hangi kampanyalara katılalım dedi...Sırasıyla vergi, her yöne 15kr ve cayma bedellilere dedim...Sonra bu cayma bedelli aktif olduktan sonra 2 gün bedavayada katarız seni dedim...Ben ona katıldım, salı-pazar çıktı demezmi ...Sonra durumu anlattım tabi büyük bir hüsran, sırf cayma bedelli için almıştı hattı...Alırken satın aldığı yerdeki eleman demiş katılın diye...Dedim sen hemen ne atlıyon herşeye, keşke bekleseydin...Olan olmuş, en kötüsü iptal edersin iki günü, paşa paşa ödersin 40tl yi sonra her yöne 120 dakikan olur dedim...Biraz üzüldü ama işte akılsız başın cezasını cep çekermiş...

ceza bedeli olmadan iptal edip cayma bedelliyi tanımlarlar. fakat sonra tekrar iki gün kampanyasına kayıt olamayabilir. çünkü katılım limiti dolmuş.

hadi ya, ben 40tl cezası var biliyorum...kalktımı o?...

• quote:

quote:

quote:

hadi ya, ben 40tl cezası var biliyorum...kalktımı o?...

Evet M.H. ceza yansıtmadan iptal ediyor, şimdiye kadar yaşanan örnekler o şekilde.

Ben hala aramalarını bekliyorum, unuttular beni

• Faturalı hatta öğrenci olarak yaklaşamıyordum ama yarın bir Turkcell bayisine uğrayarak faturalı hat alacağım. BizbizeKampus tarifesini seçmeyi düşünüyorum. Sabit ücreti yok galiba onun. İlk açılış vergisini Turkcell ödüyor. ben sadece heray 1+1 lira olmak üzere toplamda 2 lira mı ödeyeceğim. bu faturada 12,5liranın altında olacağı için 3 ayda bir fatura gelecek. BASVURU yazıp yolladıktan sonra geri aradıklarında 300 lira cezai bedelli 120 dk her yöne seçmeyi düşünüyorum. 1 yıl boyunca hattıma kapattırmadığım sürece sorun olmaz sanırım.
    Birde saat kaçta aramaları yapıyorlar, öğleden önce dersim oluyorr. Beni aradıkları numarayı ben sonra arasam olur mu acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuckulteli

Faturalı hatta öğrenci olarak yaklaşamıyordum ama yarın bir Turkcell bayisine uğrayarak faturalı hat alacağım. BizbizeKampus tarifesini seçmeyi düşünüyorum. Sabit ücreti yok galiba onun. İlk açılış vergisini Turkcell ödüyor. ben sadece heray 1+1 lira olmak üzere toplamda 2 lira mı ödeyeceğim. bu faturada 12,5liranın altında olacağı için 3 ayda bir fatura gelecek. BASVURU yazıp yolladıktan sonra geri aradıklarında 300 lira cezai bedelli 120 dk her yöne seçmeyi düşünüyorum. 1 yıl boyunca hattıma kapattırmadığım sürece sorun olmaz sanırım.
    Birde saat kaçta aramaları yapıyorlar, öğleden önce dersim oluyorr. Beni aradıkları numarayı ben sonra arasam olur mu acaba?

Genelde öğleden önce arıyorlar, sizi arayan numaraya dönüş yaparsanız belli bir süre sonra sizi tekrar arıyorlar ve kampanyaya katılabiliyorsunuz.

• Bugun mesaj geldi numara taşıma işlemi yarın saat 19:11 de gerçekleşecekmiş.Bende o günü gecesi 24:00 ile 01:00 arasında mesaj atacağım.Bakalım beni ne zaman arayacaklar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bungee20

Bizbize kampüs tarifesinin sabit ücreti yok. (genç paket almazsanız)

31.1 TL'lik vergi için 12 ay hat kapatmama taahhüdü verirseniz, vergiyi turkcell karşılıyor.

Yıl sonuna 11 ay kaldığından yeni tesis telsiz kullanım ücreti 12/11= 1.1 TL + 1 TL telekomünikasyon kurumu ücreti = 2.1 TL aylık vergi gelir.

3 ayda bir 2.1 x 3 = 6.3 + 0.48 Tl = 6.8 TL fatura gelir. (hiç kullanım yapmazsanız, 0,48 TL ayrıntı basım ücreti, ayrıntı istemezseniz yansıtılmaz.)

Cayma bedelli kontrat alıp, 1 yıl boyunca hattınızı kapatmaz, kontörlü hatta geçirmez, diğer operatöre geçmezseniz sorun olmaz.

Arama saatleri belli olmuyor. Aramalar 10:00 itibariyle başlıyor. Aradıklarında açamazsanız, ertesi gün tekrar BASVURU yazıp 7050'ye göndererek aranabilirsiniz. 8053244 numarasını siz arasanız bile gerçek bir kişiye ulaşamazsınız. (cayma bedelli kontrat aramalarının yapıldığı numara)

quote:

Orjinalden alıntı: fuckulteli

Faturalı hatta öğrenci olarak yaklaşamıyordum ama yarın bir Turkcell bayisine uğrayarak faturalı hat alacağım. BizbizeKampus tarifesini seçmeyi düşünüyorum. Sabit ücreti yok galiba onun. İlk açılış vergisini Turkcell ödüyor. ben sadece heray 1+1 lira olmak üzere toplamda 2 lira mı ödeyeceğim. bu faturada 12,5liranın altında olacağı için 3 ayda bir fatura gelecek. BASVURU yazıp yolladıktan sonra geri aradıklarında 300 lira cezai bedelli 120 dk her yöne seçmeyi düşünüyorum. 1 yıl boyunca hattıma kapattırmadığım sürece sorun olmaz sanırım.

Açıklayıcı bilgiler için teşekkürler, az çok biliyormuşum zaten. Tek sorun şimdi aradıklarında cevap verebilmek, MH'yi arayarak beni öğleden sonra aramalarını isteyebilirim, belki olur. Kalan 48 gün içinde, kampanyadan yaralanabilmiş olurum umarım

• ben birşey merak ediyorum turkcell faturalı hat kullanıyorum, şimdi benim tarife her yöne 15 kr olan tarife şimdi ben bu kampanyadan yararlanabiliyor muyum, bu her yöne 90 dk bedava mesela, basvuru yazip msj attım arayınca soracagim gerci ama , aranan olduysa benim durumda olan bilgi verirse sevinirim şimdiden teşekkür ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ege_Aşığı

ben birşey merak ediyorum turkcell faturalı hat kullanıyorum, şimdi benim tarife her yöne 15 kr olan tarife şimdi ben bu kampanyadan yararlanabiliyor muyum, bu her yöne 90 dk bedava mesela, basvuru yazip msj attım arayınca soracagim gerci ama , aranan olduysa benim durumda olan bilgi verirse sevinirim şimdiden teşekkür ederim

evet faydalanabilirsin hocam.
    ben heryöne 120 dakikayı seçtim. yetiyor hatta fazla bile geliyor bana. başka hiçbir paket vs. kullanmıyorum.
    ayda sadece 3-4 lira sabit ücret vergiler falan onları ödüyorum.
  • gerçekten çok güzel :), ben de basvuru yazıp yolladım yarın telefon bekliyorum :) ben de her yöne 120 dk ya geçiş yapacağım gerçekten bana yeterli olacaktır hem turkcell kalitesi hem kampanya dediğiniz gibi 3 4 ytl sabit ucret var bakalım yarını bekliyorum :)
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Ege_Aşığı

ben birşey merak ediyorum turkcell faturalı hat kullanıyorum, şimdi benim tarife her yöne 15 kr olan tarife şimdi ben bu kampanyadan yararlanabiliyor muyum, bu her yöne 90 dk bedava mesela, basvuru yazip msj attım arayınca soracagim gerci ama , aranan olduysa benim durumda olan bilgi verirse sevinirim şimdiden teşekkür ederim

evet faydalanabilirsin hocam.
    ben heryöne 120 dakikayı seçtim. yetiyor hatta fazla bile geliyor bana. başka hiçbir paket vs. kullanmıyorum.
    ayda sadece 3-4 lira sabit ücret vergiler falan onları ödüyorum.

• Arkadaşlar ben de vodafone ön ödemeli bir hat sahibiyim ve bu her yöne 120dk kampanyasından yararlanmak için turkcelle geçmeyi düşünüyorum. Benimki faturalı değil ama direk turkcell faturalıya geçebiliyoruz sanırım ama bir yerde son iki aya ait adımıza bir fatura götürmek gerekiyormuş diye okudum bu doğru mu acaba? Sadece kredi kartı faturası geliyor adıma ama onları da hiç saklamam ben. Bir de şu anki kontörlerim sanırım silinecek 70 kontör kadar satmayı düşünüyorum 10TL ye. İlgilenenler pmden.
  • quote:

@dmltnman

Kontörlü hattan faturalı hatta geçiş yapabilirsiniz.

Turkcell faturalı hatta geçiş yapabilmek için; adınıza ait bir fatura, kredi kartı ekstresi* yada sağlık karnesini başvuru yaptığınız turkcell bayisine götürmeniz gerekmektedir.**

* E-ekstre alan kişilerin, e-ekstrenin çıktısını alarak bankaya gidip kaşeletmesi gerekmektedir.

** Adına başka bir turkcell faturalı hat olan kişiler, o hattını referans göstererek yeni hat alabilir.

Mevcut şebekenizde bulunan kontörleriniz silinecektir.

Hızlı cevabınız için teşekkür ederim.
  • quote:

@dmltnman

Kontörlü hattan faturalı hatta geçiş yapabilirsiniz.

Turkcell faturalı hatta geçiş yapabilmek için; adınıza ait bir fatura, kredi kartı ekstresi* yada sağlık karnesini başvuru yaptığınız turkcell bayisine götürmeniz gerekmektedir.**

* E-ekstre alan kişilerin, e-ekstrenin çıktısını alarak bankaya gidip kaşeletmesi gerekmektedir.

** Adına başka bir turkcell faturalı hat olan kişiler, o hattını referans göstererek yeni hat alabilir.

Mevcut şebekenizde bulunan kontörleriniz silinecektir.

Bügün turkcell bayisine gittim. Sağlık karnesiyle başvurunun eskiden olduğunu ve artık yapılmadığını söylediler.
    e-ekstremle banka kaşeli olarak ifade etmeden başvurumu yapabileceğini söyledi. Bugün yapmadım ama yakında yapacağım.

• quote:

Hııımmm, 1-2 ay öncesine kadar yapılıyordu. Demek ki yeni değişmiş.

Benim başvurduğum bayi e-ekstremi bankamdan onaylattırmıştı. (3 saat bunun için uğraşmıştım)

Ay sonuna kadar yaparsanız yararınıza olacaktır. (en azından kampanya bitimine 1 ay kalır ve o arada aranırsınız.)

Evet yakın zamanda başvuru yapmam gerekiyor. Bu tarife kaçmaz. Bir de başka birşey daha sorayım.

Babamda turkcell hazırkart var ve kendi üstüne değil. Bu ücretsiz olarak hattı kendi üstüne alma olayını bekliyoruz. Daha sonra da tarife değiştircekti ama şimdi bu kampanyadan yararlanmayı düşünüyoruz. Numara taşındıktan sonra hattı üstüne alma işlemi gerçekleştirilemiyor diye biliyorum. Kontörlüden faturalıya geçiş yaparsada tarife değiştirmedeki gibi kendi üstüne alma hakkı yanar mı acaba? Bir de tabi şu soru var; Hat üstüne olmamasına rağmen bu geçişi talep edebilir mi?

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.