Şimdi Ara

Turkcell Coştu Bir Kere / 12 Ay Taahhütlü Kampanyalar (385. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.723
Cevap
4
Favori
355.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 383384385386387
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: desiya

Her yone 500dk 9tl olayını nasıl yapıyoruz?

HAYDI EKO yazıp 2222'ye gönderin, katılım koşullarını sağlayabiliyorsunuz alabilirsiniz.

Bu kampanyadan kimler faydalanabilir?

Mevcutta bireysel faturalı BizBize tarifesinde olan ve Ocak, Şubat, Mart 2012 aylarından birinde 40 dk'dan daha az arama yapmış olan müşteriler, Tarife Saniye'de olan ve Ocak, Şubat, Mart 2012 aylarından birinde 120 dk'dan daha az arama yapmış olan müşteriler,gençtarife'de olan ve Ocak, Şubat, Mart 2012 aylarından birinde 60 dk.dan daha az arama yapmış olan müşteriler kampanyaya katılabilir. gençtarife, Tarife Saniye, Bizbize tarifelerinde olan aktif olarak veya Ocak, Şubat, Mart 2012 aylarından birinde 12 Ay Taahhütlü Kampanyalardan faydalanan müşteriler kampanyaya katılabilirler.

• yararlanmak isteyenler için yeni kampanyanın linkini şuraya yazalım

http://forum.donanimhaber.com/m_59871115/tm.htm
  • valla ben faturasız bi tarifeye geçmek istiyorum turkcell tahhütüm bitince. ne önerrisiniz arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

valla ben faturasız bi tarifeye geçmek istiyorum turkcell tahhütüm bitince. ne önerrisiniz arkadaşlar

avea 19tl genc paket
    şuan en iyi kombine paket.
    data:1gb
    sms: 1000 her yone
    dk: 500 her yone
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basri Mutaf

quote:

valla ben faturasız bi tarifeye geçmek istiyorum turkcell tahhütüm bitince. ne önerrisiniz arkadaşlar

avea 19tl genc paket

hocam benim yaş 39 alırlar mı beni o tarifeye acaba
  • quote:

quote:

quote:

avea 19tl genc paket

hocam benim yaş 39 alırlar mı beni o tarifeye acaba

yokmu 12-25 yaş arası bir kuzen yeğen çocuk felan. akraba veya tanıdık olmasına gerek yok.
    yeterki yaş tutsun.
    TC numarasını al aveaya geçişte 1991e göndermen yeterli..

• her ay 120 dakika iyidi esim dostumun hatlarini yapmistim 13-15 kisi falan 2-3 yildir kullaniyorlardi somdi hepsini avea kontorluye tasittirip 19 tl lik paket aldirdim 500 dk 1000 sms 1gb internet gerci internetle isleri olmuyor ama oda iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

ana konu burası.
    http://forum.donanimhaber.com/m_49439010/mpage_54/key_/tm.htm
  • sms ve datayla işim olmaz diyenler için

15tl 500dk heryone :http://forum.donanimhaber.com/m_60911586/tm.htm (henüz başlamadı)

30tl 1500dk heryone:http://forum.donanimhaber.com/m_60686706/tm.htm
  • quote:

sms ve datayla işim olmaz diyenler için

15tl 500dk heryone :http://forum.donanimhaber.com/m_60911586/tm.htm (henüz başlamadı)

30tl 1500dk heryone:http://forum.donanimhaber.com/m_60686706/tm.htm

evet hocam ilki tam bana göre. hem ucuz hemde her yöne konuşma. süper. bende bir turkcell bir de avea öğretmen var. avea öğretmen 19 llira geliyor ve doğru dürüsüt çekmiyor. ben voda nınkine geçiim. aynısın turkcell de yapsaymış ya keşke

• hmm bu arada vodafone unki faturasız hat taşıyanlar içnimiş gibi gözüküyor. benim faturalıyı faturasız a geçiriim istiyorum ama neyse
  • Oooo iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Handsome2000

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Handsome2000

quote:

ilk aay oldugundan 8.65 gibi bişey görünüyor. guncelde 1.20 = 10tl desek tamamdır.
    ilk ayımda oldu iyiki bu zam. hemen kaçarrrrrr

nereye kaçıyorsunuz? avea mı? :)

aynen 19luk pakete.

o zaman bende aynen..

hayırlı olsun 19 tl yi görünce atladın hemen dimi kiti
    profilini saklayan kiti

• abi süper ya mini paket 1 sene teminatlı sana ayda 500 dakka 25 tl süper yaşa Türkcell diyorum
  • 24.06.20012'ye kadar kalan bakiyenizi kullanabilirsiniz diye mesaj gelmişti ama internetten bakınca şimdi güncel faturada 20 küsür lira gözüküyor kalan bakiye falan da gözükmüyor.nasıl iş anlamadım.
  • şimdi baktım da 1 haziran 2011 de 12 ay 120 ye tahhüt e başlamışım. ama online işlemlere bakınca da *159 kare tuşlayınca da 15 temmuz a kadar şu kadar dakkanız var diyor. acaba doğrusu hangisi ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedikeresekiz -- 1 Haziran 2012; 16:02:48 >
  • Evet, bir dönem daha kapandı.Cayma bedelli kontratımın bittiğine dair mübarek sms bana da geldi.
    Şu anda harıl harıl tarife arama olayına girdim.Avea'nın Muhteşem 15'lik tarifesi veya Turkcell (tabi devam edersem) Hepsi 300 tarifesi şu ana kadar bana daha yakın duruyor.Benim de 100dk 15 temmuza kadar kullanabileceğim yazıyor Online İşlemler'de...Sanırım bu durum ilk fatura kesilene kadar devam edecek.Sonrası büyük ihtimalle 13 senede zengin ettiğimiz Turkcell'e veda vakti olacak...
  • quote:

şimdi baktım da 1 haziran 2011 de 12 ay 120 ye tahhüt e başlamışım. ama online işlemlere bakınca da *159 kare tuşlayınca da 15 temmuz a kadar şu kadar dakkanız var diyor. acaba doğrusu hangisi ki

Sözleşmeniz bitmiş ama kalan dakikalarınız bitene kadar kullanabiliyorsunuz,bitmese de 15 temmuzda silinecek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakansant

quote:

şimdi baktım da 1 haziran 2011 de 12 ay 120 ye tahhüt e başlamışım. ama online işlemlere bakınca da *159 kare tuşlayınca da 15 temmuz a kadar şu kadar dakkanız var diyor. acaba doğrusu hangisi ki

Sözleşmeniz bitmiş ama kalan dakikalarınız bitene kadar kullanabiliyorsunuz,bitmese de 15 temmuzda silinecek.

teşekkürler. bugün bana mesaj geldi sözleşmeniz bitti diye. o zaman yeni paket almasam mı. bayağı bi dakka var gözükyor. ama 15 temmuz da pek manıklı gelmiyor süre olarak. acaba napsam
  • arkadaşlar benımde bır sorum olucak bende tahahutlu torch kapmanyasından yararlanmıstım 5 ayım kaldı fakat ben telefonu satmak ıstıyorum sanırım satarken bis abonelıgını bosa cıkarmam gerekıyor eger bıs abonelıgını bosa cıkartırsam tahahutum bozulurmu ben gerı kalan 5 ayı normal sekılde her ay 90tl ödıyerek devam etmek ıstıyorum tahahutum bozulmadan ama telefonuda satmak ıcın bıs abonelıgımı bosa cıkarmam gerekıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XII.Nicksiz -- 3 Haziran 2012; 22:30:03 >
  • 
Sayfa: önceki 383384385386387
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.