Şimdi Ara

Turkcell Coştu Bir Kere / 12 Ay Taahhütlü Kampanyalar (376. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.723
Cevap
4
Favori
355.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 374375376377378
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ntquartex

2 senedir 120dk her yöne bedava kullanıyorum.
    Bu haziranda bitiyor, eğer bunu uzatmazlarsa anında değiştiririm operatörü acımadan Turkcell'e...

Ben bir hattimi tasidim, avea 19 tl 500 dakika, 1000 sms ve 1 gb olan tarifeyi sectim, sirada ikinci hat var, onuda tasiyacam...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

quote:

Orijinalden alıntı: ntquartex

2 senedir 120dk her yöne bedava kullanıyorum.
    Bu haziranda bitiyor, eğer bunu uzatmazlarsa anında değiştiririm operatörü acımadan Turkcell'e...

Ben bir hattimi tasidim, avea 19 tl 500 dakika, 1000 sms ve 1 gb olan tarifeyi sectim, sirada ikinci hat var, onuda tasiyacam...

Sanırım ben de bu tarife için aveaya geçeceğim.
  • Turkcell eger uzatmaz ise buyuk oranda faturali musterisini kaybeder.. Boyle buyuk bir sirket ufak hesaplar pesinde kosmamali..
  • Benim kontratım 14 mart'ta bitmesine rağmen 10 mart hesap kesim tarihim ve 120 dk tekrara tanımlanmış.4 gün için mi tanımlandı, yoksa 1 ay daha kullanırmıyım acaba
  • Taahutum bitmesine 4 ayim var. Suan iptal edip baska operatore gecsem ayda ne kadar ceza oderim?

• quote:

Orijinalden alıntı: o_avs

Benim kontratım 14 mart'ta bitmesine rağmen 10 mart hesap kesim tarihim ve 120 dk tekrara tanımlanmış.4 gün için mi tanımlandı, yoksa 1 ay daha kullanırmıyım acaba

Otomatik yenilendi diyorsunuz bitmesine ragmen..

• aynisini bana yapti 13.verdi tabi sonrasi yok su ara turkcell faturaliya birsey vermiyor devir konturlu devrıne dondu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

Taahutum bitmesine 4 ayim var. Suan iptal edip baska operatore gecsem ayda ne kadar ceza oderim?

online işlemlere gir hat kapama ordanda hat iptaline git devam de oradan ceza miktarını öğren.ama sakın onay deme yoksa uğraşırsın.
  • Genç tarife haricindeki Hazır Kart abonelerine, aylık kullanım alışkanlıklarına göre her yöne dakika paketleri ve haftada 1 gün 08:00-20:00 arası Turkcell’lilerle bedava konuşma teklifi veren " Hazır Kartlılar Kazandıkça Kazanıyor " kampanyası da alternatifler arasında bulunabilir. Kampanya şu anda, 15 Mart 2012 tarihine kadar geçerli olarak gözükmektedir.

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/hazir-kartlilar-kazandikca-kazaniyor.aspx

quote:

Kullanım ve konuşma alışkanlıklarınıza göre size uygun teklif sunulmaktadır.

0-12TL ise: 8TL karşılığında 30 gün her yöne geçerli 80 dakika
    13-17TL ise: 12TL karşılığında 30 gün her yöne geçerli 120 dakika
    18-22TL ise: 20TL karşılığında 30 gün her yöne geçerli 200 dakika

Haftada 1 gün sabah 8:00 - akşam 20:00 saatleri arası Turkcell'lilerle bedava konuşma hediyesi, Turkcell içi 8TL ve Turkcell içi 10TL paketleri için devam edecektir.

Kampanya bitiş tarihine kadar kampanyadan en fazla 20 kez yararlanılabilinir.

KAT KAT yazıp ücretsiz olarak 2222’ye mesaj gönderdiğinizde, teklifiniz kısa mesaj ile size gönderilir. Bu mesajı EVET yazıp cevaplayarak tekliften faydalanabilirsiniz.

• Son gelen SMS: "Kullandığın faturali GencTarifenin aylik sabit ucreti 20 Martdan sonra 6,9 TL olacak,bu ucret ilk kez Nisan faturana yansiyacak.Detayli bilgi turkcell.com.trde"
    90 dakikalı opsiyonsuz gençlere duyurulur.
  • Biraz once mesaj geldi faturali genc tarifenin aylik sabit ucreti 20 martdan sonra 6.9 tl olarak faturaniza yansitlacakdir
  • Bu mesaj bizi nasıl etkileyecek yeni strateji nedir?
  • Ya sev, Ya terket...
  • bu sayfada artık kapanmak üzere zamanında günde onlarca kişi yazardı şimdi 10 günde 1 kişi.buda benim bu sayfa için yazdığım son konu herhalde.
    genç tarife 6.9 tl oldu böylece türkcellin tüm caziyibeti yitirildi.en ucuz akıllı tarife 29 tl.300+300+300
  • 11 yillik musterini kaybettin turkcell. taahutu bozup avea bal pakete geciyorum. kib bye
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadbul

Bu mesaj bizi nasıl etkileyecek yeni strateji nedir?

Bedava olmaktan çıktı demek, 3 hattım vardı 3'ü de gümledi bu şekilde. :)

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/Sayfalar/konusmavemesajlasma/faturalihat/genc-tarife.aspx
  • arkadaşlar şimdi caysam ne kadar ceza öderim..

online işlemlerden birşeyler yapılarak öğreniliyordu..

nasıldı o..
  • Kötü haber burayada ulaşmış

Turkcell zam yağmuruna başladı, hayırlı olsun.

MMS ile goruntulu mesajinizi ve resimlerinizi sevdiklerinize iletin, sevdiginiz anlari onlarla da paylasin! 13 Mart itibariyle MMS ucreti 90 kurus olacaktir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xweser

arkadaşlar şimdi caysam ne kadar ceza öderim..

nasıldı o..

Yukarıda yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xweser

arkadaşlar şimdi caysam ne kadar ceza öderim..

nasıldı o..

hat iptali, hat iptal talebi, devam deyince ne kadar ödemen gerektiği yazıyor...

Bende bu kampanya bitmeden yenileyenlerdenim diye seviniyordum...Ekimde yeni taahüt verip katıldım...Benim taahüt bozma cezam 28.80 tl imiş...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: önceki 374375376377378
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.