Şimdi Ara

Turkcell Coştu Bir Kere / 12 Ay Taahhütlü Kampanyalar (377. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.723
Cevap
4
Favori
355.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 375376377378379
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Rapator

quote:

Orijinalden alıntı: xweser

arkadaşlar şimdi caysam ne kadar ceza öderim..

online işlemlerden birşeyler yapılarak öğreniliyordu..

nasıldı o..

hat iptali, hat iptal talebi, devam deyince ne kadar ödemen gerektiği yazıyor...

sağolasın..

konuda bir yerde okudum ama tekrardan baktım bulamamıştım..
  • Bu tarife ile 3 yıldır çok iyi gidiyordu.Bana 2 saat yetiyordu çoğu zaman devrediyordu.Hanımın telefonda dakika çok olduğu için ondan kullanınca benim hatlarla çok az arama yapıyorduk.Bu son gelen mesajdan sonra ne önerebilirsiniz.Yıllardır hiç bir kampanyayı takip etmiyordum kontrat sayesinde ama işler bozuldu.Hangisi bu kontrat pakete en yakındır acaba?
  • Faturalı hatlar arasında numara taşımada ekstra ücret ödeniyor mu (Yeni hat tesisi, vergi vs.)? Örneğin faturasız Turkcell'den faturasız Vodafone'a geçtiğimizde bildiğiniz gibi ücret ödenmiyor ancak faturalı Turkcell'den faturalı Vodafone'a geçildiğinde ilk faturada vergi vb. gibi ekstra ücretler oluyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kilecerme

Faturalı hatlar arasında numara taşımada ekstra ücret ödeniyor mu (Yeni hat tesisi, vergi vs.)? Örneğin faturasız Turkcell'den faturasız Vodafone'a geçtiğimizde bildiğiniz gibi ücret ödenmiyor ancak faturalı Turkcell'den faturalı Vodafone'a geçildiğinde ilk faturada vergi vb. gibi ekstra ücretler oluyor mu ?

Hayır ekstra ücret yok...Ama eski operatöründen son bir fatura gelecektir...
  • opsiyonsuz genc tarifeye dk felan verseler bari..
  • Öncelikle merhabalar arkadaşlar size kafama takılan ufak 1-2 sorum olacak. Şimdiden yardımlarınız ıcın teşekkür ederim çok.

Şuanda ben Genç faturalı tarife kullanıyorum.Bildiginiz gibi heryone 300 dk ve 3bin sms var. İlk başlarda çok sorun yasadım konusma dakıkasında.Sonra Turkcell her ay 300 dk olmak uzere 6 ay bedava konusma verdi.O bugun bitti ve ben eski cileli gunlerıme geri donucem. 250 mb internet paketide almıstım aylık 14 tlye. Yani toplam ben 29+14 falan ödüyordum. Faturam 45-46-50 civarında falan gelıyordu.

Şimdi tarifem 300 dk ve 3 bın sms olarak kaldı. Ama yeterli değil suanda benım ıcın. Ben bu tarıfıyı degıstırecegım. Bunu size yazarken önce İnternet paketimi iptal ettırdım bır dahakı ay yenılenmesin diye. 21 martta yenılencektı onun ıptalını yaptım online işlemlerden.

Yeni gecmek ıstedıgım tarife Hepsi BirArada Tarifesi benim için ideal geldi. Full Paket (1000)​ olarak geceyım diyorum. Ama egerki sizin kafanızda daha uygun kullanıslı birşey varmı bılmıyorum ! Bin dk konusma,Bin sms ve 1 gb internet benım ıcın uygun gıbı gelıor. 59 tlye. Sizce uygunmudur bu secimim ?

- Aslında kafama en cok takılan şey benim kullandıgım suanki tarife 20 martta kesim tarihi var. Yeni tarifeye gecerken hangi tarıhte online işlem merkezinden yapmalıyım ? Bir sonraki faturada cift tarife işlenmemesı acısından soruyorum.

Şimdiden ilgilendiğiniz için teşekkür ederim arkadaşlar İyi Forumlar...

• hattını taşımayı düşünürsen
    avea 19 tl 500dk 1000sms 1gb heryöne
    avea 44 tl 1000dk 1000sms 2gb her yöne +5 tl 24 ay nokia 700 telefon
    hattı taşımayacaksan söylediğin tarife iyi
    tarifeye geçş tarihin fatura kesimle başlar 2 defa ödemezsin.şimdi başvursan dahi kesim tarihinde başlar.
    numara taşıma 4 günde gerçekleşir.yani 2 gün içinde başvurman lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: aaaazzzz

hattını taşımayı düşünürsen
    avea 19 tl 500dk 1000sms 1gb heryöne
    avea 44 tl 1000dk 1000sms 2gb her yöne +5 tl 24 ay nokia 700 telefon
    hattı taşımayacaksan söylediğin tarife iyi
    tarifeye geçş tarihin fatura kesimle başlar 2 defa ödemezsin.şimdi başvursan dahi kesim tarihinde başlar.
    numara taşıma 4 günde gerçekleşir.yani 2 gün içinde başvurman lazım

nokia 500 prd
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

Taahutum bitmesine 4 ayim var. Suan iptal edip baska operatore gecsem ayda ne kadar ceza oderim?

online işlemlere gir hat kapama ordanda hat iptaline git devam de oradan ceza miktarını öğren.ama sakın onay deme yoksa uğraşırsın.

herhangi bir ceza miktarı yazmıyor, zaten 12 aylık taahhütte geçen ay bitmişti.
    şimdi gönül rahatlığıyla diğer operatörlere geçebilir miyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prof.Matematik

quote:

quote:

Taahutum bitmesine 4 ayim var. Suan iptal edip baska operatore gecsem ayda ne kadar ceza oderim?

online işlemlere gir hat kapama ordanda hat iptaline git devam de oradan ceza miktarını öğren.ama sakın onay deme yoksa uğraşırsın.

herhangi bir ceza miktarı yazmıyor, zaten 12 aylık taahhütte geçen ay bitmişti.
    şimdi gönül rahatlığıyla diğer operatörlere geçebilir miyiz?

arkadaşım online işlemlerde herhani bir taahhüt yazmıyorsa hattını istediğin yere taşıyabilirsin ayrıca mh borcun olup olmadığını sorabilirsin veya iletişim merkezlerine gidip te borcun olup olmadığını öğrenebilirsin...

• benim hala anlamadigim taahut zamaninin sonuna yaklastikca ceza borcun azaliyor mu artiyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

benim hala anlamadigim taahut zamaninin sonuna yaklastikca ceza borcun azaliyor mu artiyor mu?

Artıyor. Kullandığın her ay, aylık cayma bedeli ekleniyor.
  • Bugün numaramı taşımak için başvurdum VF'na. Güle güle Turkcell... 120 dk'yı kesip üstüne 7 TL sabit ücret koyarsan olacağı buydu. Donanım haber bilir işini:)
  • ilk aay oldugundan 8.65 gibi bişey görünüyor. guncelde 1.20 = 10tl desek tamamdır.
    ilk ayımda oldu iyiki bu zam. hemen kaçarrrrrr
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basri Mutaf

ilk aay oldugundan 8.65 gibi bişey görünüyor. guncelde 1.20 = 10tl desek tamamdır.

nereye kaçıyorsunuz? avea mı? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Handsome2000

quote:

ilk aay oldugundan 8.65 gibi bişey görünüyor. guncelde 1.20 = 10tl desek tamamdır.

aynen 19luk pakete.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Handsome2000

quote:

aynen 19luk pakete.

o zaman bende aynen..

• 19LUK pakete geçecekler dikkat
    30 günün sonunda otomatik gerçelleşme saatler sonra oluyor .bu esnada internetiniz açıksa güncelleme bile yapsa yada sms atarsanız yada konuşursanız tl anında bitiyor.ben son 5 ayda 20tl yatırdım baktın azalmış tekrar 10 tlyi 3 kere yükledim.yani türkcell gibi 00:00 da olmuyor.kafasına göre saatler sonra yapıyor.bir nevi FIRSATÇILIK yapıyor. AMAN DİKKAT.yoksa başka sorun yok bu tarifede
  • turkcell bindiği dalı budamış dibnden,en hızlı turkcellciler bile (sağladığı avantajdan dolayı) köprüden önceki son çıkışa yönelmiş haklı olarak..Bu işten en çok avea kazançlı çıkacak
  • Ben bugün vodafone doğru yo aldım
  • 
Sayfa: önceki 375376377378379
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.