Arkadaşlar benim nisan gibi doluyor sürem.. herhalde kampanya sona ermiş yanılıyormuyum?
Sona erdiyse ben de hat taşıyabilirim.. internet + her yöne konuşma en hesaplı hangisi faturalıda acaba?
Gsmobile + Şampiyon tarife + 19luk genç paket olarak aveaya bu akşam başvurdum
quote:
Orijinalden alıntı: orkun.t
quote:
Orijinalden alıntı: o_avs
Benim kontratım 14 mart'ta bitmesine rağmen 10 mart hesap kesim tarihim ve 120 dk tekrara tanımlanmış.4 gün için mi tanımlandı, yoksa 1 ay daha kullanırmıyım acaba
Otomatik yenilendi diyorsunuz bitmesine ragmen..
Kontratınız bitti mesajına rağmen O.İ de hala dakikalarım gözükmekte.ve konuştukça dakikadan düşüyor. bu nasıl olur
quote:
Orijinalden alıntı: Basri Mutaf
Gsmobile + Şampiyon tarife + 19luk genç paket olarak aveaya bu akşam başvurdum
şampiyon yerine mobilgence gecseniz ne + si ne - si si var ?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: orkun.t
quote:
Benim kontratım 14 mart'ta bitmesine rağmen 10 mart hesap kesim tarihim ve 120 dk tekrara tanımlanmış.4 gün için mi tanımlandı, yoksa 1 ay daha kullanırmıyım acaba
Otomatik yenilendi diyorsunuz bitmesine ragmen..
Kontratınız bitti mesajına rağmen O.İ de hala dakikalarım gözükmekte.ve konuştukça dakikadan düşüyor. bu nasıl olur
Dakika bitince silinecek.
Önceden son ay verilmiyordu ama artık veriliyor.Kontrat bitsede 120 dk devam ediyor fatura kesimine kadar.Benim 3 tane hattımin taahhütu 23 şubatta bitti.Ama 120 dk 20 martta bitecek.
Sabit ücret 6,9 tl olacak tamam peki 2 saat her yöne ücretsiz devam edecekmi?Eğer öyle ise iyi.Yok 6.9 tl sabit ücret +birde konuşma ücreti ise olmamış turksel derim ve 12 yıllık birlikteliğe son veririm.
Sabit ücret 6,9 tl olacak tamam peki 2 saat her yöne ücretsiz devam edecekmi?Eğer öyle ise iyi.Yok 6.9 tl sabit ücret +birde konuşma ücreti ise olmamış turksel derim ve 12 yıllık birlikteliğe son veririm.
iyiki avea 19luğa geçmemişim yeni nesl tarifelere geçmeyi düşünüyorum
Bende ceza 69,12 gözüküyor. 120 dakika paket bitiste 29 nisan. Avea ya gececeğim de 30 Nisan son gun ne yapsam ki ?
quote:
Orijinalden alıntı: Devil1106
Bende ceza 69,12 gözüküyor. 120 dakika paket bitiste 29 nisan. Avea ya gececeğim de 30 Nisan son gun ne yapsam ki ?
bahtsız bedevi aforizmasına ne de çok uygun bir durum
Turkcell'de internet+sms+dakika şeklinde güzel bi tarife yoksa avea'ya geçmeyi düşünüyorum acaba avea'nın o tarifesi sürekli mi?
quote:
Orijinalden alıntı: Neo_1
quote:
Numara taşıma nasılsa 6-7 gün sürüyor ? 27-28 gibi başvursam nasıl olur ?
quote:
quote:
quote:
Numara taşıma nasılsa 6-7 gün sürüyor ? 27-28 gibi başvursam nasıl olur ?
Bu kampanya yuzde 1milyon uzar acele etme
quote:
Orijinalden alıntı: sadbul
Ücretsiz 120 dakikayı bir yıl bitene kadar kullanabilirsin. Tekrar alamazsın, kampanya bitti.
bana bugün mesaj geldi. 1 senedir turkcell haydigel kucuk tarıfe uyesıyım. yanı 29 tl ye 600 dk heryone konusma + 2 gun turkcelle bedava. eğer hediye yazıp 2222 ye gönderirseniz 1 sene daha kalıyorsunuz ve tarıfenıze ek ayda 300 dk heryone konusma kazanıyorsunuz 12 ay boyunca. yanı 29 tl ye 900 dk heryone konusuyorum suan :) 3 tl ye de 100 sms aldım yanı 32 tl ye 900 dk 100 sms :) ( sms benım ıcın onemlı degıl ancak azda olsa kullanmaktayım.)
bana da 19 tl ye 30 gün geçerli her yöne 500 dk için ewt yazıp cevaplayın diye msj geldi fakat bana 7095 den geldi bu msj acaba sadece 1 aylık mı geçerli?birde ben hattımı faturalıdan faturasıza taşıdım o yüzden gelmiş olabilir mi?
quote:
Orijinalden alıntı: john86
bana bugün mesaj geldi. 1 senedir turkcell haydigel kucuk tarıfe uyesıyım. yanı 29 tl ye 600 dk heryone konusma + 2 gun turkcelle bedava. eğer hediye yazıp 2222 ye gönderirseniz 1 sene daha kalıyorsunuz ve tarıfenıze ek ayda 300 dk heryone konusma kazanıyorsunuz 12 ay boyunca. yanı 29 tl ye 900 dk heryone konusuyorum suan :) 3 tl ye de 100 sms aldım yanı 32 tl ye 900 dk 100 sms :) ( sms benım ıcın onemlı degıl ancak azda olsa kullanmaktayım.)
internet yok ama?artık netsiz tarifelerin hiçbir anlamı olmuyor maalesef
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: john86
internet yok ama?artık netsiz tarifelerin hiçbir anlamı olmuyor maalesef
oda var tabıkı :) ayda 29tl ye 4gb turkcell bis var :) yanı toplamda 63 tlye gelıyor :)