Şimdi Ara

Turkcell Coştu Bir Kere / 12 Ay Taahhütlü Kampanyalar (378. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.723
Cevap
4
Favori
355.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 376377378379380
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar benim nisan gibi doluyor sürem.. herhalde kampanya sona ermiş yanılıyormuyum?

Sona erdiyse ben de hat taşıyabilirim.. internet + her yöne konuşma en hesaplı hangisi faturalıda acaba?
  • Gsmobile + Şampiyon tarife + 19luk genç paket olarak aveaya bu akşam başvurdum
  • quote:

Orijinalden alıntı: orkun.t

quote:

Orijinalden alıntı: o_avs

Benim kontratım 14 mart'ta bitmesine rağmen 10 mart hesap kesim tarihim ve 120 dk tekrara tanımlanmış.4 gün için mi tanımlandı, yoksa 1 ay daha kullanırmıyım acaba

Otomatik yenilendi diyorsunuz bitmesine ragmen..

Kontratınız bitti mesajına rağmen O.İ de hala dakikalarım gözükmekte.ve konuştukça dakikadan düşüyor. bu nasıl olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Basri Mutaf

Gsmobile + Şampiyon tarife + 19luk genç paket olarak aveaya bu akşam başvurdum

şampiyon yerine mobilgence gecseniz ne + si ne - si si var ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: orkun.t

quote:

Benim kontratım 14 mart'ta bitmesine rağmen 10 mart hesap kesim tarihim ve 120 dk tekrara tanımlanmış.4 gün için mi tanımlandı, yoksa 1 ay daha kullanırmıyım acaba

Otomatik yenilendi diyorsunuz bitmesine ragmen..

Kontratınız bitti mesajına rağmen O.İ de hala dakikalarım gözükmekte.ve konuştukça dakikadan düşüyor. bu nasıl olur

Dakika bitince silinecek.

• Önceden son ay verilmiyordu ama artık veriliyor.Kontrat bitsede 120 dk devam ediyor fatura kesimine kadar.Benim 3 tane hattımin taahhütu 23 şubatta bitti.Ama 120 dk 20 martta bitecek.
  • Sabit ücret 6,9 tl olacak tamam peki 2 saat her yöne ücretsiz devam edecekmi?Eğer öyle ise iyi.Yok 6.9 tl sabit ücret +birde konuşma ücreti ise olmamış turksel derim ve 12 yıllık birlikteliğe son veririm.
  • Sabit ücret 6,9 tl olacak tamam peki 2 saat her yöne ücretsiz devam edecekmi?Eğer öyle ise iyi.Yok 6.9 tl sabit ücret +birde konuşma ücreti ise olmamış turksel derim ve 12 yıllık birlikteliğe son veririm.
  • iyiki avea 19luğa geçmemişim yeni nesl tarifelere geçmeyi düşünüyorum
  • Bende ceza 69,12 gözüküyor. 120 dakika paket bitiste 29 nisan. Avea ya gececeğim de 30 Nisan son gun ne yapsam ki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devil1106

Bende ceza 69,12 gözüküyor. 120 dakika paket bitiste 29 nisan. Avea ya gececeğim de 30 Nisan son gun ne yapsam ki ?

bahtsız bedevi aforizmasına ne de çok uygun bir durum
  • Turkcell'de internet+sms+dakika şeklinde güzel bi tarife yoksa avea'ya geçmeyi düşünüyorum acaba avea'nın o tarifesi sürekli mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neo_1

quote:

Bende ceza 69,12 gözüküyor. 120 dakika paket bitiste 29 nisan. Avea ya gececeğim de 30 Nisan son gun ne yapsam ki ?

Numara taşıma nasılsa 6-7 gün sürüyor ? 27-28 gibi başvursam nasıl olur ?
  • quote:

quote:

quote:

Numara taşıma nasılsa 6-7 gün sürüyor ? 27-28 gibi başvursam nasıl olur ?

Bu kampanya yuzde 1milyon uzar acele etme

• quote:

Orijinalden alıntı: sadbul

Sabit ücret 6,9 tl olacak tamam peki 2 saat her yöne ücretsiz devam edecekmi?Eğer öyle ise iyi.Yok 6.9 tl sabit ücret +birde konuşma ücreti ise olmamış turksel derim ve 12 yıllık birlikteliğe son veririm.

Ücretsiz 120 dakikayı bir yıl bitene kadar kullanabilirsin. Tekrar alamazsın, kampanya bitti.
  • bana bugün mesaj geldi. 1 senedir turkcell haydigel kucuk tarıfe uyesıyım. yanı 29 tl ye 600 dk heryone konusma + 2 gun turkcelle bedava. eğer hediye yazıp 2222 ye gönderirseniz 1 sene daha kalıyorsunuz ve tarıfenıze ek ayda 300 dk heryone konusma kazanıyorsunuz 12 ay boyunca. yanı 29 tl ye 900 dk heryone konusuyorum suan :) 3 tl ye de 100 sms aldım yanı 32 tl ye 900 dk 100 sms :) ( sms benım ıcın onemlı degıl ancak azda olsa kullanmaktayım.)
  • bana da 19 tl ye 30 gün geçerli her yöne 500 dk için ewt yazıp cevaplayın diye msj geldi fakat bana 7095 den geldi bu msj acaba sadece 1 aylık mı geçerli?birde ben hattımı faturalıdan faturasıza taşıdım o yüzden gelmiş olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: john86

bana bugün mesaj geldi. 1 senedir turkcell haydigel kucuk tarıfe uyesıyım. yanı 29 tl ye 600 dk heryone konusma + 2 gun turkcelle bedava. eğer hediye yazıp 2222 ye gönderirseniz 1 sene daha kalıyorsunuz ve tarıfenıze ek ayda 300 dk heryone konusma kazanıyorsunuz 12 ay boyunca. yanı 29 tl ye 900 dk heryone konusuyorum suan :) 3 tl ye de 100 sms aldım yanı 32 tl ye 900 dk 100 sms :) ( sms benım ıcın onemlı degıl ancak azda olsa kullanmaktayım.)

internet yok ama?artık netsiz tarifelerin hiçbir anlamı olmuyor maalesef
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: john86

bana bugün mesaj geldi. 1 senedir turkcell haydigel kucuk tarıfe uyesıyım. yanı 29 tl ye 600 dk heryone konusma + 2 gun turkcelle bedava. eğer hediye yazıp 2222 ye gönderirseniz 1 sene daha kalıyorsunuz ve tarıfenıze ek ayda 300 dk heryone konusma kazanıyorsunuz 12 ay boyunca. yanı 29 tl ye 900 dk heryone konusuyorum suan :) 3 tl ye de 100 sms aldım yanı 32 tl ye 900 dk 100 sms :) ( sms benım ıcın onemlı degıl ancak azda olsa kullanmaktayım.)

internet yok ama?artık netsiz tarifelerin hiçbir anlamı olmuyor maalesef

oda var tabıkı :) ayda 29tl ye 4gb turkcell bis var :) yanı toplamda 63 tlye gelıyor :)

• 
Sayfa: önceki 376377378379380
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.