Şimdi Ara

Turkcell Çağrı Merkezinde İş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
7.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Direk konuya giriyorum.İş başvurusu yapmıştım.bugün aradılar Turkcell'den.Yarın görüşmeye çağırıyorlar.Merak ettiğim şeyler var.Görüşmede neler sorabilirler? Maaş durumu nedir? Hiç Turkcell çağrı merkezinde çalışmış veya çağrı merkezlerinde çalışmış arkadaşlar var ise maaş ve mülakat konusunda bilgi verebilirler mi?

Birde haftada 6 gün çalışacakmışız.Vardiyalı olarak.Örneğin, ilk hafta 08.00-17.00 , 2. hafta 10.00-19.00 vs.. gibi.Çok mu yorucu ve sıkıcı oluyor.Tecrubeli arkadaşlardan biraz bilgi edinmek istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: KoMiKaZe

Direk konuya giriyorum.İş başvurusu yapmıştım.bugün aradılar Turkcell'den.Yarın görüşmeye çağırıyorlar.Merak ettiğim şeyler var.Görüşmede neler sorabilirler? Maaş durumu nedir? Hiç Turkcell çağrı merkezinde çalışmış veya çağrı merkezlerinde çalışmış arkadaşlar var ise maaş ve mülakat konusunda bilgi verebilirler mi?

Birde haftada 6 gün çalışacakmışız.Vardiyalı olarak.Örneğin, ilk hafta 08.00-17.00 , 2. hafta 10.00-19.00 vs.. gibi.Çok mu yorucu ve sıkıcı oluyor.Tecrubeli arkadaşlardan biraz bilgi edinmek istiyorum.

Kesinlikle diksyonlu konuşmalısın.

Sanırım seni eğitime alacaklar.

Takım elbise giy, Dinlendirici gozluk tak, Zeki gibi görün, ilginç fikirler ver, Unutma sen onlara ne kadar faydalı olursan o kadar maaş alır..

• Benim kuzenim türk telekom asisst cagrı merkezinde thy cagrıları alıyor. Vardiyali calismak tabii yorucu oluyor ama kisiden kisiye degisir. Maas ise 1000 tl civarında
  • -Neden bizi seçtiniz yada bizi diğer firmalardan ayıran özellikler ney diye havadan sudanda sorabilirler

-Teknik performansını sorabilirler

-Hatta müşteriyle nasıl konutştuğunu test bile edebilirler.

Şimdilik aklıma gelenleri bu
  • Tamam çalışmak her zaman iyi güzeldir ama sonuçta 6 gün boyunca efor sarfediyorsun ve Turkcell dediğin küçük bir şirket değil.İlk defa bir çağrı merkezinde işe giricem ama umarım asgari maaş teklif etmezler, çünkü internet kafede bile çalışmaya başlasam aynı parayı verecekler..

@Turk-Engineer gözlük yok hacım.

Bu arada çok fazla sakal bıyık yok ama sinek kaydı traşı olmalı mıyım? Hiç sevmiyorumda..
  • Ne mezunusun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KoMiKaZe

Direk konuya giriyorum.İş başvurusu yapmıştım.bugün aradılar Turkcell'den.Yarın görüşmeye çağırıyorlar.Merak ettiğim şeyler var.Görüşmede neler sorabilirler? Maaş durumu nedir? Hiç Turkcell çağrı merkezinde çalışmış veya çağrı merkezlerinde çalışmış arkadaşlar var ise maaş ve mülakat konusunda bilgi verebilirler mi?

bence çok acil değilse başka iş bak....bu iş yorucudur...ama diyorsan ki ekonomik sıkıntıdayım atla hemen tüm tavsiyeleri dinle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bilgisayar Programcılığı mezunuyum, Ağustos ayında.Açıköğretimi bitirene kadar bir yandan okuyup bir yandan çalışmak istiyorum.

Michael Wittmann, aslında biraz aciliyeti var.Çünkü mezun oldum ve şu anda boştayım.Aslında başvuru yaptığım programcılıkla alakalı daha iyi yerler var, oradalardan haber gelmedi henüz.hepsine iş başvurusu yapalı 2 gün oldu daha.Ama ne bileyim, önce bir gidip konuşayım.Her ne kadar ilk iş tecrubem olacaksa da bir yerde maaşı da düşünmek zorundayım.Onlar memnun, ben memnun kalırsam girer çalışırım.Aksi diğer iki ihtimalde (onlar memnun değil veya ben memnun değil) teşekkür edip dönerim evime geri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoMiKaZe -- 15 Kasım 2011; 16:04:39 >
  • 1000 lira verirler en fazla. Turkcell de kaymağı uzmanlar götürüyor, call centerdakiler çok düşük alıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.