< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -benjamin- -- 5 Nisan 2018; 11:21:59 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -benjamin- -- 5 Nisan 2018; 11:21:59 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
günlük 1 gb verdi ama kullanım önceliği olarak aylık paketimden sonraya koymuş Türkcell. aylık paket bitmeden bunu kullanamıyorum böyle saçma sistem mi olur ?
|
Buradan bağıra bağıra fake GPS ile bir sürü hediye kazandım diye ilan ederseniz adamlar da önlem alır. Burayı onların okumadığını mı sanıyorsunuz? Geçmiş olsun.
Not: bu yazdıklarım size özel değil. Buradan fake GPS olayını ve aldığı ödülleri yazan herkese yazdım. |
Arkadaş bunu da bitireceksiniz . bu soru sorulur mu . adamlar kim1gb ister yarışmasını bitirdi sıra sarı noktada . bir zahmet gidin noktalardan alın . haftada bir dolaşsanız 5 hak var ayda 20 yapar ondan da zaten 10-20 gb geliyor neyinize yetmiyor
|
arkadaşlar lütfen hile yapmayalım suistimal edilen kampanyaların devamlılığı olmuyor, bir şey biliyorsanız da kendiniz kullanın sadece
|
yürüsek neyse, benzin yakıyoruz
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Proprietor -- 5 Nisan 2018; 11:34:39 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|