Şimdi Ara

Türkcell beni hapisle tehdit ediyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
7.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar maddi problemlerden dolayı 4-5 adet icra dosyam var.Müstafi devlet memuruyum 6-7 aya kadar sonra ancak memurluğa geri dönebilirim.Türkcell faturalı hattım vardı kampanyalı telefonda almıştım üzerine bazı taksitlerini ödesemde sonunda oda icralık oldu ve 4-5 aydır icrada.Hukuk bürosundan aradılar bugün 1 e kadar ödeme yapmazsam 3-6 ay hapis cezası çıkartılacağını söylüyorlar yakalama emri çıkartacaklarmış falan filan.Böyle bir hakları varmı yoksa bir an önce ödeme yapmam için verilen bir gözdağımı sizce?

• türkcell yazdıgın icin bile müebbet yemen lazım
  • namaz kıl
  • boşver kardeş ödeme 3-6 ay dediğin su gibi geçer
  • yok öyle birşey, korkutmak için söylerler. yaşadıkta biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1)Hakları var
    2)Kızmayın ama ayağınızı yorganınıza göre uzatsaydınız keşke

• islamova kullanıcısına yanıt
    Gözdağı. Sen de hukuk bürosuna şöyle de, beni bir daha tehdit ederseniz sizi savcılığa veririm.

Kesinlikle borcunu taksitlendirme, şu tarihte ödiyxem diye imza atma. Hiçbir şeye imza atma yani.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kavga ettim , Mahkeme ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: islamova

Arkadaşlar maddi problemlerden dolayı 4-5 adet icra dosyam var.Müstafi devlet memuruyum 6-7 aya kadar sonra ancak memurluğa geri dönebilirim.Türkcell faturalı hattım vardı kampanyalı telefonda almıştım üzerine bazı taksitlerini ödesemde sonunda oda icralık oldu ve 4-5 aydır icrada.Hukuk bürosundan aradılar bugün 1 e kadar ödeme yapmazsam 3-6 ay hapis cezası çıkartılacağını söylüyorlar yakalama emri çıkartacaklarmış falan filan.Böyle bir hakları varmı yoksa bir an önce ödeme yapmam için verilen bir gözdağımı sizce?

Kardesım seni uyarayım da benim yaptıgım bazı hataları yapma.kesinlikle hapis cezası,yakalama emri falan filan sözlerine itimat etme.Tamamen seni psikolojik olarak cokertmek ve tahsilatlarini saglamk icin uydurduklari hurafelerdir.Sayet bu hurafelere devam edecek olurlarsa hapisle vs beni tehdit ettiginizden oturu bende size karsi dava acicam avukatimla gorustum diye sende onlara hurafeler salla.Kendinle oynatma bu tur avukatlara.Seni arayan avukat bile degildir buna %500 eminim.Avukatlik burolarinda calisanlardir seni arayan.Hapis cezasi alman okadar kolay degil.Okadar kolay olsa idi memlekette borclu kalmaz ulkenin yarisi icerde olurdu simdi.Sana karsi hapis ceza istemiyle dava acabilmeleri icin icra dairesinde turkcell avukati sen ve icra mudur yada mudur yardimcisi ucunuz bir arada iken sozlesme imzalaman ve bu sozlesmeyi ihmal etmen gerekiyor.Ihmalden kastim ise sudur.Diyelimki senin 1000 tl borcun var.Avukatlik ucretide 500 tl diyelim.Toplam 1500 tl.Sen 3 taksitte odeyebilecegini soyledin varsayalim.Aylik odemenin herhangi birini son odeme gununden 1 gun dahi gec odersen "BORCLUNUN BORCUNU ODEME IHLALI" Adi altinda 3 ay tazyik hapis davasi acarlar.Sen aslinda taksitini odeyemedigin icin degil icra dairesinde imzalamis oldugun sozlesmeyi ihlal ettigin yani icra dairesine verdigin sozu tutmadigin icin yargilanirsin.Karar ne olur dersen hicbir b... olmaz.Hapis falan tamamen hikaye.2016 subat ayinda banada acildi ayni dava ama 1 kere bile mahkemeye gitmedim.Durusma habire erteleniyo:):)Bu arada benim borcum bankaya.Sana tavsiyem sudurki avukatla anlasmak icin ugras.Ama her ne sebeple olursa olsun sakın gidip icra dairesinde sozlesme imzalama.Seni istedikleri kadar korkutsunlar.En fazla maasina haciZ konur.Maasina haciz konursa Her ay maasinin 4 te 1 nden fazla kesilmez.1000 tl maas aliyorsan 250 tl si direk icra dairesi tarafindan tahsil edilir.Allah kolaylik versin....

Dipnot;Türkçe yazım için özür dilerim.Farkındayım hataların.

• Hiçbir şekilde hapse atamazlar kendileri tarafından.Hapse atılma olayı şöyle olur eve icraya gelince eğer ödeyeceğine dair taahhüt verirsen ve imzalarsan vede ödeyemezsen 3 ay hapis cezası alırsın.
    Senin yapman gereken ödeme sözü vermemen ve borcunu ödemeye çalışman.

• oknsncn O kullanıcısına yanıt
    Eyvallah kardeşim zahmet edip yazmışsın baya kafamda soru işareti kalmadı
  • Wheatley kullanıcısına yanıt
    sağol kardeşim
  • daxtor55 D kullanıcısına yanıt
    sağol kardeşim
  • Bu arada yaptıkları büyük suç. Seni taciz etmeye devam ederlerse mahkemeye git.

yada cevap verme hiç direk yüzlerine kapat. Ama öyle yapınca daha çok arıyorlar cevap vermeyince, sen şey de memleketten arsamız satılcak 2 haftaya satılınca vercem de. 2 hafta eahat edersin. :D tekrarla bınu hep de. Borcun ne kadar.

• girmezsin hiçbir şey olmaz bana mesaj bile attılar icra arabası ile evinize geliyoruz adreste bulunun diye :) 2 sene geçti yoklar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.