Şimdi Ara

Turkcell 8 gb internet paketi 4 tl Uçuran 6 GB plus alanlara özel (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
723
Cevap
44
Favori
26.861
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: medjaii

Bu kampanya hattınıza uygun değildir diyor. Tarifem yıldız 2 gb ve 500 dk konuşma süresi. Hangi tarifeler uygun acaba

tarifende her yöne 500 dk değil, 500 dk her yöne paketi olması lazım 25 tl o da.
  • tt den buna geçeceğim de bu 500 dk olan tarife hangisi link verirmisiniz. 8 gb bana evdeki interneti kapattırır. iş yerinde zaten wifi var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tt.us

tt den buna geçeceğim de bu 500 dk olan tarife hangisi link verirmisiniz. 8 gb bana evdeki interneti kapattırır. iş yerinde zaten wifi var.

http://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/konusma/her-yone-500-dk-paketi-kampanyasi
  • Yıldız Genç tarifesindeyim faydalanamıyorum.

Kimler yararlanabilir?

Özel 8 GB Kampanyası’ndan hattında, Hazır Kart Dakika paketleri kapsamında sunduğumuz Her Yöne 500 dk Paketi bulunan aboneler yararlanabilir.

Bu pakette 22 tl. Bu pakete geçsem 22+4 =26 tl ye 500 dk+ 8gb internet.
  • vinsanityx kullanıcısına yanıt
    25 lira o paket
  • Supertarifedeyim ve 23 tl lik bi paketim var 1000sms 400dk 2gb dun gece konusma paketini aldim her yone 500 dk 25tl olan sonra 4 tl lik ek paketi almak istedigimde bana tarifeniz uyumlu degil dedi bende standart tarifeye gectim ve hala boyle diyor bu ek paketi almam icin ne yapmam lazim ve alan arkadas var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu paketi hesabımda nasıl alıyorum nerde bulamadım da

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu kampanyadan faydalanabilmek için mutlaka 25 TL ye HY500 Dk paketine kaydolmak lazımmış. Bende 19 TL lik Yıldız1GB paketi var, ondan çıkıp alacağım sanırım. Yukarıda arkadaş da yazmış, 25 TL ye HY500DK+4 TL ye 8GB+1 TL ye HY1000 SMS=30 TL ye gerçekten süper bir paket olur. Az önce MH ne de sordum canlı char üzerinden 25 TL lik paketine devam ettiğim sürece 2016 sonuna kadar bu int paketini de alabilecekmişim. Ama paket tekrarını kendimiz yapmamız gerekiyor, otm tekrarlanmıyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marjinal01 -- 24 Mart 2016; 10:26:11 >
  • paket 31 martta bitiyor. 8gb yıl sonuna kadar geçerli diyor. Bence 500 dakikayı uzatıcaklar yıl sonuna kadar. 30 liraya 500 dakika + 8gb int. +1000 sms müthiş bir olay. Dakika az gelenler için de her ay 50 tl yüklemeye 120 dakika hediye turkcell yönüne veriyor 1 ay süresince.
  • Turkcell bu sefer sasirtti,ama maalesef bizim burada cekmiyor (besiktas)

• Evet yanlış görmüşüm o kamuya özelmiş.

Turkcell Canlı Hizmet ile görüştüm. Mevcut yıldız ek genç paketimi iptal ettirip akabinde hattıma tl yükleyerek önce heryöne 500 dk paketine (25 tl) daha sonra 8 gb internet paketinide (4tl) geçebilirmişim.

Not: hatta para çoksa mevcut tarifeyi iptal ettirmeden hatta her yöne 500 dk yüklenmesi halinde 8 gb internet paketinden faydalanalabiliyormuşuz.

Son durum: Mevcut Yıldız Ek Genç Paketimi iptal ettirdim. Tarifemdeki kalan haklarımı (dakika,sms,internet) dönem sonuna kadar kullabileceğim.
    31 Mart 2016 Her yöne 500 dk paketinin son katılım tarihi bu tarihe kadar bu paketi yükleyip üstüne 8 gb 'ı yapıştıracağım. Hadi hayırlısı bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vinsanityx -- 24 Mart 2016; 10:37:55 >
  • bende yıldız paket kullanıyorum şimdi bütün paketleri iptal edip 500 heryone 4g ve 1000 sms mi almam gerekiyor. bu paketlerin tam isimleri ne?

• Turkcell yaş tahtaya basar mı be hız 7.2 miş ya avea bile 11 mbit hızlarda vodafone 28 mbit hızlarda benim burda 8gb olması güzelmiş onun dışında dakkalar çok çok az diğerlerini bekleyelim 4.5g de turkcell 8 veriyosa diğer ikisini düşünemiyorum :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Faturalıya da adam gibi bir internet kampanyası yapsalar ne güzel olur...
  • Faturalılar'da alabilseydi keşke

• 2. Sinif oncelik var mi arkadaslar? Var ise gecmeyelim istanbulda kullanmak zulum oluyor. 7.2 mbps yeterli ama ikinci oncelikli olmak berbat ozellikle kalabalik yerlerde girilmiyor

• vinsanityx kullanıcısına yanıt
    Aynen ben de yazdıklarını yaptım. HY500 DK paketine başvurdum ama yeterli TL olursa alıp geçebiliyormuşum. Zaten 7 gün sonra bitiyordu Yıldız paketim, şimdi 25 TL yükleyip ardından ek int ve sms paketlerini de alacağım.

Yalnız şu 1 TL lik HY1000 SMS kampanyasını bulamadım. GNC Paketi var ama o da sadece BenYaptım paketlerinde geçerli diyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marjinal01 -- 24 Mart 2016; 11:03:42 >
  • Bence acele etmeyin 1 nisandan sonra yeni paketler yavaş yavaş çıkacaktir. Daha avantajlılar gelir kesinlikle
  • Tarifeye uygun değilmiş En az 512 mb internet lazım 5 gün için. Bildiğiniz uygun paket var mı? Haftalık 1 gb 9 tl çok pahalı yahu

• Marjinal01 kullanıcısına yanıt
    1 TL lik SMS paketini bulursan bizede haber ver hocam.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.