Şimdi Ara

TURKCELL 3 YILDIR ÇEKTİRİYOR!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, Turkcell'in mağdur ettiği bir arkadaşın yazdıklarını okuyunca dayanamadım, bende bir şeyler paylaşmak istedim 2 ses 1 data (Kamuvınn) hattım var. 3 hattın son ayki fatura toplamı 150 tl. Kamuvınn hattımı her yıl 2 ay kullanamıyorum. Çünkü bulunduğum beldede 3g yi geçtim Turkcell'in edgesi yerlerde sürünüyor. 3 yıldır hiç iyileştirme yapılmadı ve bu yılın planında da iyileştirme çalışması yok dendi. Avea edgesi 4 katı hızlı ve çevredeki 10 bin kişi mecburen Avea kullanıyor. Benim 3 yılda 25 gb internetim yandı. Hadi en iyimser şekilde 3-4 gb kullanmış olayım diyeceğim ama o da mümkün değil. Kullanamadığım dataları eylüle tanımlayın diye talep ettim; ÖYLE BİR EKRANIMIZ YOK cevabını aldım. 3 yılda 6 aylık fatura ve 25 gb toplam internete fazladan 175 tl verdim ve bu miktarları kullanamadım. Aralık ayında kısa süreli 15 GB KOTALI SINIRSIZ İNTERNET kampanyası oldu. 3-4 kez başvurmak istedim ama Kamuvınn kontratım var gerekçesiyle talebim kabul edilmedi. Bitime 1 gün kala benimle aynı durumdaki arkadaşım aynı kampanyadan CAYMA BEDELİ ödeyip faydalanınca ben de talep ettim. Görüşmeler, yazışmalar derken süre bitti gerekçesiyle isteğim ret edildi. Müşteri temsilcimiz size yanlış bilgi vermiş olsa da kampanya süresi bittiği için 1 şey yapamayız denilerek kestirip atıldı. 2 ses hattımdan data ve sms ye kapalı olanda sorun yok, o hattı sadece ses paketiyle kullanıyorum ama data+sms+ses paketine açık olan 2. ses hattımda sürekli sorun yaşıyorum. Beldemizde edge bile yerlerde sürünürken, Turkcell son faturama 21 tl internet kullanımı eklemiş! Sms ve data kotamı aşmayayım diye AKILLI JOKER paketi tanımlattık ama eksik bilgilendirme yüzünden ertesi günü hem de kullanmadan bitti. Faturam 56 tl görünüyordu. İtiraz ettim, beldedeki durumu bildikleri halde akıllı telefonunuz güncelleme yapmıştır mazeretine sığındılar. Oysa yurt dışına giden arkadaşımın Avea sınırsız internetli ses hattını almıştım ve Turkcell kullandığım hattımı da cihaz ayarlarından data ve sms alımına kapatmıştım. Tatil döneminde tüm internet ihtiyacımı da edgesi 4 kat hızlı olan Avea üzerinden karşılıyordum. Orta yol vb. ayağıyla 41 tl faturalandırıcaz dediler ve ekrandan bu tutarı gördüm. Ödeme yapmak için 5 saat sonrasında tekrar siteye girdiğimde faturanın 49.4 tl ye yükseltildiğini farkettim. İtirazlarımı dinlemediler ve mantıklı 1 açıklama da yapamadılar. Kontratım olduğu halde iptal ettirdim ve cayma bedelini de ödeyerek ses hattımın dün Avea'ya taşınması talimatını verdim. Sınırsız internet hakkımın gasp edilmesi, data hattım üzerinden 3 yılda kullanamadığım ve yanan 25 gb data, ses hattımın faturasının data verisi ayağıyla sürekli şişirilmesi gibi sebeplerle son 3 yılda Turkcell'e 725 tl fazla ödeme yaptığımı hesapladım. Son cayma bedeli de eklenince ses hattımın güncel faturası da 45 tl yi buldu. Şimdi Avea'ya geçmeyi bekliyorum ama 1 ses ve 1 data hattım halen Turkcell'de. Eğer Avea'dan memnun kalırsam, Turkcell'deki hatlarım kontratlı olduğu halde taşıma işlemi yapmayı düşünüyorum. Çünkü yardımcı olmaktan çok uzak olan Turkcell Müşteri Temsilcileriyle yazışmaktan ve görüşmekten bıktım. Son tahlilde haklı olduğumu da ağızlarından kaçırsalar da güya bana yardımcı olamıyorlarmış. En basitinden Vınn modemli internetin işlevi nedir? Pratikliği ve taşınabilirliği sayesinde her yerde kullanılabilmesidir değil mi? Turkcell bana 3g yi geçtim 2g ile internet hizmeti vererek yükümlülüklerini yerine getiremiyor ki! 3 yıldır her sene 2 şer aydan 6 ayda toplamda 25 gb interneti kullanmadığım halde benden almaktan çekinmeyen ama kullanmadığım verileri eylüle aktarsanız dediğimde ÖYLE EKRANIMIZ YOK şeklinde aptalca yanıtlar veren Turkcell ailesinden ne beklenebilir ki?! Edgesi 0.010 mbps hızları gösteren beldemde benden 21 tl internet parası tahsil eden Turkcell için ne diyebilirim ki! Yaşadıklarımı ibret olsun diye sizlerle paylaşmak istedim. Uzun oldu ama affola...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi day1972 -- 24 Temmuz 2012; 19:50:48 >

• kısaltıvsan okuyabiliviz avkadaşım .
    size şöyle bir fikiv veveyim. beldenizde 3g olmadığını söyleyevek hat iptali ve pavanızın iadesini isteyin. zaten kotanızı 2gde havcadığınızı anlayacaklav ve işlemi gevçekleştiveceklevdir. bivaz dişli olun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vetivet -- 24 Temmuz 2012; 19:45:31 >
  • Önerin için teşekkür ederim arkadaşım. Ben 10 ay İstanbul'da 2 ay beldede yaşıyorum. 3 yıldır beldedeki 2g sinyalinde iyileştirme yapılması için çırpınıyorum. Geçtiğimiz 1 hafta içinde hem de 2-3 kez hem kamuvınn hattım hem de internet kullandığım iddia edilen ve 21 tl data verisi yansıtılan hattım üzerinden internet kullanamadığımı beyan ettim. Hız testi yaptırdılar ve ortalama hız 0.010 mbps ve en yüksek hız da 0.017 mbps olarak ölçüldü. Bu hızlarda kullanım yapamayacağımı ve faturada sakatlık olduğunu teknik bölümdeki müşteri temsilcisi kendisi bile ifade etti ama durum değişmedi. Hat iptali ve taşıma kartını da oynnadım ama sizin gibi değerli bir müşteriyi kaybetmeye ÜZÜLÜRÜZ sözünden başka jestleri olmadı. Ben de 18 tl cayma bedelini ödeyerek Avea'ya taşıma başvurusu yaptım. Haliyle güncel faturam da 45 tl yi buldu ama yapacak 1 şey yok. Duyarsız davranan Turkcell'le bu konu çerçevesinde en az 45-50 görüşme yaptım, 3 yıldır devam eden kronik sorunun çözümü için 100 den çok mail attım. Daha uzatmak istemiyorum; yani aklına gelecek hemen her yolu denedim ama Turkcell hep teknik sorunların ve akıllı telefonun ardına saklandı! Her şeyi geçtim kamuvınn üzerinde 3 yılda 25 gb datam yandı, yani kullanamadım ama 175 tl ödemeyi çatır çatır aldılar. Her yaz kullanamadığım dataları eylüle tanımlayın, İstanbul'a dönüşte kullanayım şeklindeki makul önerime bile ÖYLE EKRANIMIZ VE İMKANIMIZ YOK tarzında akıllara zarar 1 cevap verdiler. Benim tanıdığım Turkcell bu, isteyen inansın istemeyen inanmasın ama yaşadıklarım da en özetiyle bunlar...

• Ayrıca başımdan geçenleri birşikayetimvar.com'a iletmiş ve çözüm aşamasında yardımcı olmalarını istemiştim. Sağolsunlar şikayet mesajımı aynen yayınlamışlar ve en tepedeki ilk 5 şikayet içerisinde yayınlayıp duruyorlar. Böyle giderse duymayan tek Turkcell kalacak ya da duyan, bilen ve gören ama üç kuruşluk çıkar uğruna 3 MAYMUNU OYNAYAN Turkcell'in foyası benzer olaylarla gün yüzüne çıkacak!
  • Konu çerçevesinde günlerdir TALEBİNİZİ İNCELİYORUZ diye oyalayan ama nedense somut adım atmaktan çekinen Turkcell'i bugün itibarıyla BTK ya şikayet ettim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.