Şimdi Ara

Türkçe > Rusça çeviri programı arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
35.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türkçeden Rusçaya birbirine dönüştürebileceğim iyi bi program arıyorum isim yeterli ama link bulabilirsenizde sevinirim

• merhaba arkadaşım. Bende uzun zamandır Türkçe-Rusça program arıyorum, eğer bulursan buraya da koyarsın.
  • bitane buldum 80 kusur mb sahil yazdım onu bile çeviremedi
  • arkdaşım bir program buldum ancak, serial olmadığı için , kelimelerin %10'u açık
    http://rapidshare.de/files/12171247/lingvosoft-dictionary-wind-turrus-nt.exe.html
  • up :(
  • Piyasada bol miktarda Türkçe den İngilizce ye çeviri programı var. Tahminim bolmiktardada İngilizce den Rusça ya çeviri programı vardır. Artık gerisini siz düşünün Pek stabil çalışacağını sanmam
  • quote:

Orjinalden alıntı: ferser

Piyasada bol miktarda Türkçe den İngilizce ye çeviri programı var. Tahminim bolmiktardada İngilizce den Rusça ya çeviri programı vardır. Artık gerisini siz düşünün Pek stabil çalışacağını sanmam

iyide bana rusça lazım :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: absolut_master

quote:

Piyasada bol miktarda Türkçe den İngilizce ye çeviri programı var. Tahminim bolmiktardada İngilizce den Rusça ya çeviri programı vardır. Artık gerisini siz düşünün Pek stabil çalışacağını sanmam

e tamam işte önce türkçeden ingilizceye sonra ingilizceden rusçaya
    bu topic yukarda kalsında bulan eklesin allah rızası için buraya bende arıyorum bulamıyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: fbozzy

quote:

Orjinalden alıntı: absolut_master

quote:

e tamam işte önce türkçeden ingilizceye sonra ingilizceden rusçaya
    bu topic yukarda kalsında bulan eklesin allah rızası için buraya bende arıyorum bulamıyorum

iyide denemdimmi sanıyosun

olmadı

• programın ilacını isteyen PM atabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: eDDiè

programın ilacını isteyen PM atabilir.

attım hocam :) atmıştım daha doğrusu
  • evet bende arıyorum varmı arkadaşlar bildiğiniz iyi program
  • aynen, bir gelişme olmuşmudur diye konuyu yukarı taşıyorum.
  • QuQu L3 Editon programını kullanın.
  • Google translate kullanın rusça çeviri yapılacak metini önce ingilizceye sonra ingilizceden rusçaya çevirin
  • ben iyi rusça biliyorum google ceviriyor ama tarzanca
  • 4 yıldır ukraynada yaşıyorum çok araştırmıştım ilk geldiğim zaman ama program bulmak baya zor olsa bile çok kötüler o yüzden umudu kestim bu ara google translate i deniyorum ama gerçekten saçmalıyor. Ama sözlük isterseniz Lingvo nun süper bir sözlüğü var içinde çok fazla dil var ve inşaat tıp iş gibi 100 lerce ayrı sözlük var isterseniz link verebilirim hatta 3 4 ay önce yeni sürümü çıktı 30 $ 40 $ dolar civarı. Hatta telefona bile yükleyebiliyorsunuz. Ben eski sürümünün crack ini kullanıyorum. Ama başka bir seçenek olarak ingilizce den rusçayada çeviri yapan programlarıda kullanabilirsiniz.
  • LEC Power Translator Pro 12 Euro Edition işini rahat görür kendisi 1 cd yakındır ve inernet üzerinden de desteklendiği zaman türkçe dahil bir çok dilde çeviri yapabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.