Şimdi Ara

Türkçe Pes2011 için oylama (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
5.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: persie17

quote:

Orijinalden alıntı: ridvanakd5

quote:

Orijinalden alıntı: SaatliBomba

spikerin dediklerini anlamayınca daha iyi sarıyo

Ne alaka?

Zevk meselesi olsa gerek.

ayarlardan istediğin spikeri dili seçebiliyorsun,o ayarlarda bizimde bayrağımız dilimiz olsa kime ne zararı varki

• bende oyumu verdim ve ingilizcemin el verdiği kadarıyla bişeyle yazdım
  • güzel konu
  • fifa için olsaydı bende destek verirdim
  • Yorumlar süper Bu hızla bu iş zor ama benden söylemesi.
  • Ben de verdim oyumu çoktan ama, Bu işler böyle oy vererek olmaz bence. Adamlar 1000 oy alsa kiminle muhattap olacak, onun yerine türkçe çeviri yapan profesyonel bir ekibin, Konami avrupa sorumlusuyla görüşmesi cok daha mantıklı. Bulun türkçe çeviri yapan profesyonel bir grup, Konami ile görüşsün, desin bu kadar oyun satıldı, biz çeviriyi yapacagız, bu kadar da fiyat istiyoruz. Sanırsam bu işler böyle olur, yoksa adam kiminle muhattap olacak, Konami bi de Türkiye'de çeviri yapan grup mu arayacak, peşimizden mi koşacak. Sanırsam bu işlerle Aral'ın ilgilenmesi gerek ama onların da umurlarında oldugunu sanmıyorum, belki de ugrasıyorlardır yanıt alamıyorlardır ama Geçen sene portekizce spiker cıkmıstı bu sene de yunan spiker cıkacakmış sanırsam. Satışları tam bilmiyorum ama Türkiye'de Pes yunanistandan fazla satıyorsa bir ayıptır bu.

"C. Sotirakopoulos and G. Thanailakis completed the speekage for Pro Evolution Soccer 2011"

Örneğin bu türkçe spiker yapan elemanlar, para almadan bedava iş yapıyorlar, o kadar ugrasıyorlar , kendileri severek yapıyor bunu hobi amaçlı ama Konami ile görüşseler cok daha erken cıkartırlar ve spiker xbox360 ve ps3'ün avrupa versiyonunda da olur. Hem çok daha başarılı bir iş yaparlar, hem de üzerine para alırlar. Şimdi belki yanlış anlaşılacagım ama az avrupalı gibi düşünün arkadaşlar, yoksa araplar da gelip başlık acıyor arap ligi olsun diye, gelip 1000 oyu verirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brian Carroll -- 25 Haziran 2010; 15:24:52 >

• Brian Carroll'a katılıyorum. Konami Avrupa'dan John Murphy ile temasa geçmek daha doğru.
    Lisanslarla ilgili süprizler olacağı açıklanmıştı. Bu süprizler Yunan Ligi gibi bir kaç Avrupa ligi lisansı olabilir. Bu sebeple Yunanca spiker oyuna dahil edilmiş olabilir.
  • Arkadaşlar oyumu verdim fakat ne kadar ilgilenirler onu bilmiyorum . Çevirmen bulmaları gerekiyor galiba onların..
  • Oy verdim "yes"
  • aslında tüm oyunların forumlarında böyle bir şey yapsak hiç fena olmaz
  • İnci el atmış biraz sonra coşar yes oyu
  • zuaha inci batırmış ortalığı
  • Üye oldum, oy verdim, yorum yaptım. Her şey Türk oyun piyasası için.
  • evet arkadaşlar 263 olmuş sayı...heryerde herkezle paylaşın bunu.sözlü,mail,face vb hiç farketmez...herkezle lütfen bitirelim dolduralım artık bu sayıyı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hızlıilker

evet arkadaşlar 263 olmuş sayı...heryerde herkezle paylaşın bunu.sözlü,mail,face vb hiç farketmez...herkezle lütfen bitirelim dolduralım artık bu sayıyı.

üstat konu kilitlenmiş niye kilitlediler bilgi varmı ?
  • quote:

evet arkadaşlar 263 olmuş sayı...heryerde herkezle paylaşın bunu.sözlü,mail,face vb hiç farketmez...herkezle lütfen bitirelim dolduralım artık bu sayıyı.

HİÇ UĞRAŞMIYACAĞIZ ASLINDA BİR GÜNLÜK İŞİ VAR.buraya ve pes konusuna giren herkez bunu mail olarak face de veya gördüğü herkeze bundan bahsetse inanın bir veya iki günde biter bu iş fakat çok fazla kimsenin umursadığını düşünmüyorum açıkcası..konami firması bu oyun için bir iki tane siteyi ve orada istenen şeyleri çok dikkate alındığı yazılmıştı daha evelde..işte bu sitede o siteler den biri.bu siteyide çok yakından takip edip çeşitli araştırmalar yapıyorlar bu siteler üzerinden.....

her tanıdığınızla paylaşın.bu yazıyı imzanız olarak bile kullanabiliriz aslında iyi fikir..

• PC'de demişler pc'de çıkarıp ps3'de ing olursa
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkermurat

quote:

üstat konu kilitlenmiş niye kilitlediler bilgi varmı ?

Admin uyarmış "forumda sadece İngilizce mesajlar yazın" ama tabii uyan yok. Böylece konu bize elveda dedi.
    Ama oy sayısı baya iyi, heralde Konami'ye iletilecektir.
  • quote:

quote:

HİÇ UĞRAŞMIYACAĞIZ ASLINDA BİR GÜNLÜK İŞİ VAR.buraya ve pes konusuna giren herkez bunu mail olarak face de veya gördüğü herkeze bundan bahsetse inanın bir veya iki günde biter bu iş fakat çok fazla kimsenin umursadığını düşünmüyorum açıkcası..konami firması bu oyun için bir iki tane siteyi ve orada istenen şeyleri çok dikkate alındığı yazılmıştı daha evelde..işte bu sitede o siteler den biri.bu siteyide çok yakından takip edip çeşitli araştırmalar yapıyorlar bu siteler üzerinden.....

her tanıdığınızla paylaşın.bu yazıyı imzanız olarak bile kullanabiliriz aslında iyi fikir..

üstat fake üyeliklerle dolduralım bence milletin keyfine kaldıysak pes2012 ye ancak 1000 kişiye ulaşırız(daha önce bi imza kampanyası yapmaya çalışmıştım malesef oyunsever geçinen pekçok insan 2 dakikalık böyle basit bir işe bile ya üşenir ya boşver der sonrada oyuncuyuz oyunseveriz diye ortada gezinirler ) umarım imza sayısı artar

• Gny* üstat teşekkürler umarım imzalarımız işe yarar oyun Türkçe desteğiyle gelir
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.