Eskiden beri üyeliğim vardı yorum yazdım ve oyladım.
arkadaşlar uplayalım ki herkes görsün, en azından 1000 olsun forumdaki sayı
forumdaki değil pesdeki bin olsun
Oyumu verdim,şu anda 60 kişi olmuşuz.
Ben de destek verdim.
Pesfan'daki nickim: WeFan
her sene türkçe yama aramaktan bıktım arkadaşlar herkes oy versin lütfen türkçemize
Ben Pes 2011 aan konusunda bu khaberı gorur gormez uye olup verdım.Ayrı baslık actıgınız ıyı olmus Fifa oynayan Pes oynayan hatta oynamayan bıle uye olup oy versın cunku 1 oyuna daha Türkçe ekletmek dıger cıkacak oyunlara da Türkçe ekletmenın kapısını ardına kadar acıcak bıze.
quote:
Orijinalden alıntı: modric14
türkçe spiker olma ihtimali olmayacağı bir futbol oyunun türkçe olmasının bir anlamı yok..sonuçta menejerlik oyunu değil bu... Bu oyunların türkçe olma durumunu abartmamak gerek...
Büyük resmi göremiyorsun sen. Amac illa PES Türkçe olsun degıl.Olmasa da farketmez zaten 10 senedır boyle oynuyoruz hatta Türkçe yı bırak serının Ps1 dekı ılk oyunlarında İngilizce bıle yoktu WE serısınde falan.Japonca yı bıle cozmustum yıne sorunsuz oynayabılıyordum.
Burdakı asıl amac ne kadar fazla sesımızı duyurup ne kadar cok oyuna Türkçe ekletırsek gun gelıcek artık bu ıslerle ugrasmamıza gerek kalmadan yapımcılar kendılerı Türkçe eklemıs olacaklar , onun cabasıdır bu sevgılı dostum
quote:
Orijinalden alıntı: modric14
türkçe spiker olma ihtimali olmayacağı bir futbol oyunun türkçe olmasının bir anlamı yok..sonuçta menejerlik oyunu değil bu... Bu oyunların türkçe olma durumunu abartmamak gerek...
+ ∞
hadi 100 yapalım şunu 91 bu arada hangi ..... no ya oy verdi
oylar.......
oylar bekleniyor..... 100 yapcaz hadi
burdan 100 yapinca turkce koyacaklar mi ?
gençlik 100. oyu verdim nice yüzlere
101 benden oldu. umarım işe yarar. umarım...
102 olmuş kacda bitcek nasıl türkçe olcak bu şindi