Şimdi Ara

Türkçe Pes2011 için oylama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
5.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • önce bu siteye giriyoruz:http://forums.pesfan.com/

sonra yapmamız gerekenler resimlerde var

okuyamıyorsanız alttakilerin üstüne tıklayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cduman -- 22 Haziran 2010; 0:30:44 >

• spikerin dediklerini anlamayınca daha iyi sarıyo
  • Oy verdim bence modlara söyleyelim bu yazıyı birazdaha büyütsünler herkes oy verip türkçemize destek olmalıyılız..
  • konu başlığına aslında sadece pes severleri değilde herkezi çekebilmek lazım sonucta iplik gibi gerisi gelir pes11de türkce olursa bu iş dahada yaygınlaşabilir türkçe oyunlar yavaş yavaş ufukta görünmeye başladı bir hayal değil bu artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: soldiertr

konu başlığına aslında sadece pes severleri değilde herkezi çekebilmek lazım sonucta iplik gibi gerisi gelir pes11de türkce olursa bu iş dahada yaygınlaşabilir türkçe oyunlar yavaş yavaş ufukta görünmeye başladı bir hayal değil bu artık

KONUNUN adını pes 2011 türkçe menü dersek daha fazla ilgi çeker diye düşünüyorum...birde herkez face de ve mail olarakta listesindeki herkeze gönderirse daha iyi olur.
  • O forumda yazılanları dikkate alıyorlar mı ki ?
  • bende oy kullandım :D 20 kişi olmus daha oy veren
  • türkçe spiker olma ihtimali olmayacağı bir futbol oyunun türkçe olmasının bir anlamı yok..sonuçta menejerlik oyunu değil bu...
    Bu oyunların türkçe olma durumunu abartmamak gerek...
  • Yıllarca Fifa'yı John Motson ve Andy Gray'den dinledik.Pes'i de Rıdvan Dilmen ve Ercan Taner'den dinlesek hoş olmaz mı? Ya da Murat Kosova anlatsın maçları.İngiliz takımları arasında olan maçlarda ''İşte Premier Lig bu'' falan desin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: modric14

türkçe spiker olma ihtimali olmayacağı bir futbol oyunun türkçe olmasının bir anlamı yok..sonuçta menejerlik oyunu değil bu...
    Bu oyunların türkçe olma durumunu abartmamak gerek...

bencede oyun japonca olsa bile kimse sıkıntı çekmeden oynar bu oyunu
  • bence buralardan istek yapmak bos orjinal oyun ps de satildigi surece turkiye gibi kalabalik genc bir nufusa sahip ulkede ilgi gordugu surece kendiliginden turkce koyacaklardir
  • Oy verdim belki işe yarar.
  • oyumu verdim farklı düşünceye sahip arkadaşlarda bu kampanyaya desteklerini esirgemesinler lütfen oyunun Türkçe olmasının faydası var zararı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stephie

O forumda yazılanları dikkate alıyorlar mı ki ?

resmi fan sitesi olduğu için alınma ihtimali vardır
  • arkadaşlar şimdiden 34 kişi olmuş bile..eğer birden fazla mail adresiniz varsa her biri ile bir oy kullanabilirsiniz..

ben ayrıca facebook taki ve mail adresimdeki kayıtlı olan tüm arkadaşlarıma bu maili gönderdim..sizde lütfen bunu tanıdığınız tüm kişilerle paylaşıp onlarada herkez ile paylaşmasını rica edinizki en kısa sürede şu sayıyı tamamlıyalım.
    ayrıca spiker türkçe olmasa bile bütün menüler türkçe olur en azından ..niye olmasınki..
  • menü dilinin türkçe olması ilerde spikerinde türkçe olması açısından öncelik sağlayacaktır. ben oyumu verdim hatta bazı sitelerde de yazdım. herkes bu konuda duyarlı olursa bunu yaptırırız. ve özellikle facebook yolunu kullanalım tüm arkadaşlarımıza mesaj olarak atalım.
  • menü dilinin türkçe olması ilerde spikerinde türkçe olması açısından öncelik sağlayacaktır. ben oyumu verdim hatta bazı sitelerde de yazdım. herkes bu konuda duyarlı olursa bunu yaptırırız. ve özellikle facebook yolunu kullanalım tüm arkadaşlarımıza mesaj olarak atalım.
  • bende görevimi yaptım üye olup oy verdim 20 milyon pes fanının olduğu bi ülkede türkçe dil desteği istiyoruz,dedim inşallah sesimiz duyulur
  • Bende üye oldum.Yorumu yazdım ve oyumu kullandım.Fakat sayı çok az arkadaşlar.Orada sesimizi duyurmak için daha çok desteğe ihtiyaç var.
  • Hadi Kolları Sıvıyalım Sizde Üye Olun Yes Deyin Kaç Kişiye ulasınca türkçe menü olcak
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.