Şimdi Ara

Türkçe Oyunlar hakkında (23 Studios) Gran Turismo 5, KillZone 3, Start the Party, Mount&Blade, Trine (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.360
Cevap
3
Favori
65.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sabotime

Killzone 3 oynamadım.Alabilirmiyim alabilirim.fakat ben orjinal sony bandrollü almadan yana olduğum için baya bi bekliyorum.Oyunu ha 1 gün geç oynamışım ha 1 ay ne farkeder.İçerik ve hikaye değişiyor mu ? Hayır.Zaten moda sektörü gibi sürekli değişen bi konseptide yok.O yüzden bekleyip orjinal almak en iyisi.

Valla anladıysam ne olayım.......Sen nediyon kardeş.......
  • Gt5 ve crysis 2 yiö sonyden bandrollu alcam ps3 e biraz pahalı crysis2 am olsun
  • Şuana kadar açıklama gelmedi sanırım Uncharted 3 ün Türkçe altyazı yada dublaj olması yalan oluyor. Hazirana kadar bir umut bekleriz zaten o saatten sonrada tam anlamı ile yalan olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PracticeMan

Şuana kadar açıklama gelmedi sanırım Uncharted 3 ün Türkçe altyazı yada dublaj olması yalan oluyor. Hazirana kadar bir umut bekleriz zaten o saatten sonrada tam anlamı ile yalan olur.

olursa oyunu çoğu TÜRK oyuncu bandrollü alır ama olmazsa spottan alır ya da hiç almaz...

örneğin ben, eğer oyun TÜRKÇE olmazsa satın almayacağım...
  • e napalım almazsan alma ?
  • Uncharted 3 Japonca da gelse oynanır bir şekilde. Türkçe rpg istiyorum ben arkadaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: paypay88

e napalım almazsan alma ?

Sen bişey yapmıcan zaten sony yapıcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: paypay88

e napalım almazsan alma ?

sadece ben almasam iyi, muhakkak başka almayacaklarda vardır...
  • killzone 3 ü dün aldım,dublajın bu kadar iyi olmasını beklemiyordum açıkçası. gerçekten mükemmele yakın,ben çok beğendim,inşallah devamı gelir,emeği geçen herkese çok teşekkürler.
  • semih bey konudaki son mesajını 4 mart tarihine atmış kendi adıma hergün topice girip haber varmı diye bakıyorum en azından haftada bir çalışmaları hakkında bilgi verebilir uncharted3 ve me3 oyunlarından haber bekliyorum...
  • İlk mesajı okudum ve birkaç yorum yapmak istiyorum, bu kayıtdışı oyun olayı sadece devletimizi ilgilendiren bir durum oyun üreticilerini değil, üreticiler türkiyede oynanan orjinal oyun sayısını kayıtlı- kayıtdışı yaklaşık olarak tahmin edebilir ve ya sonyden kesin rakamları alabilirler. Ben şahsen aralın uçuk rakamlarıyla oyun olmak istemiyorum, taa nerelerden kapımın önüne gelen oyun 50 lira ucuza geliyorsa internetten alırım tabiki, onun dışında eğer gt5 gibi çok fark olmayacaksa (aldığımda 10 lira fark vardı internet ile) gittim d&rdan paşalar gibi aldım. Önemli olan fiyatları uçurmamak.
  • UNCHARTED 3 bi haber var mı lütfen semih bey bizi bilgilendirin
  • KZ 3 ü hepsisonyden almıs bulunmaktayım satıslar konusunda bılgı de gelmedı acaba kotu mu gıdıyor.23 studios foruma ugramaz oldu umut edıyorum kı yogun calısmalar ıcerısındedırler Uncharted 3 konusunda
  • Bence yılın haberi olan Uncharted 3: Drake's Deception'ın Türkçe dublajlı gelecek olması inanılmaz sevindirici bir gelişme... Kişisel olarak başta Semih Sancar olmak üzere, 23 Studios çalışanlarına başarılar ve kolaylıklar diliyorum. Binlerce, milyonlarca insanın heyecanla beklediği ve muhtemelen GOTY seçilecek bir oyunun dublajı işini üstlenmek herhalde herkesi yapacağı iş değildir.

Yalnız Naughty Dog anlaşabilirseniz, bu kez reklam stratejilerinde Türkçe dublaj konusunu ön plana çıkarmaya gayret edin. Hani işlek yerlerde kullanılan afişler bir nebze olsun ilgiyi arttırıyordur ama televizyonlarda yapılacak olan Türkçe Dublajlı reklamlar, satış rakamlarına ve oyuna gösterilen ilgiye %80 oranında etki sağlayacaktır (örnek olarak God of War III reklamları)...
  • quote:

Orijinalden alıntı: udar

KZ 3 ü hepsisonyden almıs bulunmaktayım satıslar konusunda bılgı de gelmedı acaba kotu mu gıdıyor.23 studios foruma ugramaz oldu umut edıyorum kı yogun calısmalar ıcerısındedırler Uncharted 3 konusunda

10000'i geçmiş.
  • Semih bey size bir kaç sorum olacaktı.
    İlk önce İnFamous 2 çevirileri nasıl gidiyor.Birde İnFamous 2 de Kz3 te olduğu gibi ünlü ses sanatçıları ile çalıştınızmı ve hangi karakteri kimin seslendireceğini açıklayabilirmisiniz.
    Uncharted 3 de hangi ses sanatçıları ile çalışacaksınız ?
    Biraz fazla kusura bakmayın
    Kolay gelsin
  • ben türkçe çıkan bütün oyunları legal olarak aldım ve bundan sonraki türkçe çıkacak oyunlarıda tarzım olmasada almazsam eksiklik hissederim heralde işin açıkçası şunu söylemek istiyorum bizler türkçe oyunları almaya başladıktan sonra gerçekten oyun tadımız olmaya başladı.
    oyüzden türkçe oyunlar bizleri daha fazla oyun oynamaya zorluyor inanın oynamayınca eksiklik hissediyorum :)
    birde MAss Effect 3 tr olursa bomba olur valla i 2. oyunu ing yok diye sadece demoları incelemiş almamıştım eğer tr çıkarsa kesin alırım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alemdar1933 -- 7 Nisan 2011; 16:04:13 >
  • uncharted 3 ün türkçe dublajlı olacağına inanmıyorum,sadece alt yazılı gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: censorship
    uncharted 3 ün türkçe dublajlı olacağına inanmıyorum,sadece alt yazılı gelir

Oyunun Türkçe dublaj olacağı açıklandı...
    Kusura bakmayın ama dünyadan haberiniz yok galiba...
  • Artık inFAMOUS 2 de kimlerle çalıştığınızı açıklasanız gerçekten çok merak ediyorum Cole ü kim seslendirdi acaba :)
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.