Şimdi Ara

*.*.*. TÜRKÇE KARAKTERLİ FONTLAR 1-2 *.*.*.*.*.*..*.*.*.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar kadıköy den aldığım türkçe fontları böldüm ....sizlerle paylaşmak istedim.. yanlız bazı fontların bazı harfleri türkçe deil şimdiden sölüyüm...ekte gördüğünüz resimdeki fontlar ....bu fontları ikiye böldüm devamını yarın yada bir iki gün sonra buraya ekliycem..
    iyi forumlar ...

işte yenilendi :::::: DİKKAT :::

http://rapidshare.de/files/6671015/TrFont1.rar.html
    FONTLAR 1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JR.IVORY -- 24 Ekim 2005, 23:47:53 >

• Sağolasın arkadaşım. İşime yarayacak bu fontlar.
  • diğer bölümünüde yarın ekliycem..rapidshare a...
  • Bekliyorum. Bu topic altında verirsen sevinirim. Olur ya gözümüzden kaçar. Arar dururuz sonra.
  • tamam merak etme....
  • http://www.geocities.com/hasanok/HANDM___.zip

İlk öğretimde öğretilmeye başlayan resmi elyazısı fontu . İndirip C://Windows/FONTS klasörüne atıp kullanabilirsiniz. Hand Writing Mutlu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MGS 1 ve 2 türkçe yama isteği
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • güsel fontlarmış. saol
  • sağol
  • güzel fontlar var saolun...
  • faydalı olduysa ne mutlu ...
  • arkadaşım senden bi ricam var ben sadece "Segoe UI" fontunu arıyorum nerden bulcaz ve bu fontları msn de kullanabiliyormuyuz acaba onu da merak ediyorum..
  • iyi oldu gerçekten sağolasın... photoshop'ta i'lerin noktasını silmekten s'lere nokta ekleyip ş yapmaktan kutulacaam artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: CroQauDile

arkadaşım senden bi ricam var ben sadece "Segoe UI" fontunu arıyorum nerden bulcaz ve bu fontları msn de kullanabiliyormuyuz acaba onu da merak ediyorum..

msn de kullanamıyorsun...Segoe UI aradım fakat bende bulamadım..www.pcfonts.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: nadir_en

iyi oldu gerçekten sağolasın... photoshop'ta i'lerin noktasını silmekten s'lere nokta ekleyip ş yapmaktan kutulacaam artık

ha bidaha hatırlatyım..bazı karakterler tükçe deil mesela aynı font ismi İ var ama Ş yok gibi ...ama çok nadir..
    birde rapidshare sorun çıkaryo...ikinci paketi upload edemedim daha en kısa zamanda halletmeye çalışcam.!!
    sana kolay gelsin..

İŞTE YENİ PAKETİ UPLOAD ETTİM...BURDAN YAKIN ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JR.IVORY -- 24 Ekim 2005, 23:49:43 >

• yenisini ekledim..deneyen yokmu..yorum morum
  • fontları kurdum şu anda hiçbiri düzgün yazmıyr times new roman fontunu seçtiğimde alakasız bir yazı tipi çıkıyor karşıma yardım lütfen
  • şimdi çözdüm arkadaşlar 2.paketle gelen font patcher in hepsini türkçeleştir seçeneğini kullanmayın
  • BACARDI Arkadaşım verdiğin emek için sana çok teşekkür ediyorum. Bu tür paylaşımlarının devamını dilerim...
  • bacardı kardeşim emeklerin için teşekkürler yukarıdaki uyarım 2.paketle gelen programla ilgiliydi yanlış anlaşılmasın lütfen
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.