Bildirim
Türkçe karakterlerime neler oluyor?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
pc yi kapat aç -
sağ alt köşede araç çubu sekmesi var orda TR mi yazıyor EN mi ? EĞER EN se onu TR yap düzelir -
quote:
Orjinalden alinti: NOAGANOSIE
sag alt kösede araç çubu sekmesi var orda TR mi yaziyor EN mi ? EGER EN se onu TR yap düzelir
yok ondan de?il
pc yi açyp kapatamam ?uanda, program indiriyorum
bakalym hangileri çykmyyor
ü
yrgat'yn y sy
?eker
a?a
öz
aç
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hashus1099 -- 23 Şubat 2008; 3:40:39 > -
y??
kapattym açtym ama düzelmedi :S
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hashus1099 -- 23 Şubat 2008; 3:49:39 > -
hashus shift ile enter a aynı anda 5-6 kez bas bide öyle dene bakalım olucak mı? -
ke?i? denedim bakalym
?y?
bu arada yeraltyndan notlar 10 dakikadda 2 kere ?ikayet edilecek kadar küfüre açmy?
kimin ne oldu?u belli -
Alt Gr ve Shift e bas bakalım düzelecek mi?? -
y??
in?allah düzelmi?tir :D -
ie den deniyorum
sgi
ekleme, firefox bir anda su kaynatti, ieden gayet güzel çikiyor
ama ffye nasil dönecez :S
??y firefoxtan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hashus1099 -- 23 Şubat 2008; 4:34:13 > -
dönme direk bence bu saatten sonra jop gelmez
ie deyken yapıyosa internet seçenekleri>gelişmişten ayarları sıfırlamayı dene olmazsa..tabi sayfa kodlamaları Türkçe seçili olduğuna da emin ol.o seçeneği sıfırlar mı denemedim. -
quote:
Orjinalden alinti: ZEUS__
dönme direk bence bu saatten sonra jop gelmez
ie deyken yapiyosa internet seçenekleri>gelismisten ayarlari sifirlamayi dene olmazsa..tabi sayfa kodlamalari Türkçe seçili olduguna da emin ol.o seçenegi sifirlar mi denemedim.
neyse bo?ver hata raporlaryyla bo?u?uruz ie da
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X