Şimdi Ara

Türkçe çok fazla yalnış çıkıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 1 ay sırf türkce cozucektim forumdan arkadaslar turkce dersini 1 ayda 100 test çözüceğine 100 günde hergün 1 test çöz daha yararlı olur dediler

Gittim palme paragraf soru bankası aldım 5 soruda 3 ü yalnış

Yine forumdan bi arkadasta palme paragraf piyasadaki en zor kitap demisti dogru mu acaba bende mi sorun var yeni basladıgım icin mi yoksa kaynak mı zor

Bende sorun varsa ne yapmam lazım

Kaynak zorsa ne alayım son 25 yilın cikmis sorularını almayi dusunuyorum ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadasim yanlis anlama ama basliktan da anladigim kadariyla dil bilgisi eksiklerin var. bundan dolayi da yanlislarin cikiyor olabilir. dil bilgisi icin bir konu anlatimlidan not cikarmani, orneklere bakmani daha sonra test cozmeni oneririm. bu konu anlatimli femin beyaz konu anlatimlisi olabilir. paragraf icinse cok soru cozdukce gelisir demekten baska bir yol yok

• Kardeş belli yalnış diye yazmışsın doğrusu yanlış olacak

Şaka bi yana belki Palme ağır gelmiş olabilir ben ilk çözmeye başladığım zaman geçen sene sınavı bitirmiştim çıkmış sorular falanda vardı içinde güzeldi o kitap bence onu çöz sonra Palme falan çözersin

• quote:

Orijinalden alıntı: bayankhaleesi

arkadasim yanlis anlama ama basliktan da anladigim kadariyla dil bilgisi eksiklerin var. bundan dolayi da yanlislarin cikiyor olabilir. dil bilgisi icin bir konu anlatimlidan not cikarmani, orneklere bakmani daha sonra test cozmeni oneririm. bu konu anlatimli femin beyaz konu anlatimlisi olabilir. paragraf icinse cok soru cozdukce gelisir demekten baska bir yol yok

Dostum baslık sade ve kısa ve göze carpmasi icin turkce cok fazla yalnis cikiyor dedim turkcede yazmasıni biliyorum bide baska yerde yalnis varsa rezil oluruz

Her neyse zaten mf oldugum icin sadece paragraf calisiyorum dil bilgisinden 5 soru cikiyordu sanirim dil bilgisi calismiycam

Dedigin dogru coze coze gelisir ama puf noktasi var mi acaba paragraf cozmenin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Who Feed Zed -- 1 Aralık 2015; 23:02:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: İbra Kadabra

Kardeş belli yalnış diye yazmışsın doğrusu yanlış olacak

Şaka bi yana belki Palme ağır gelmiş olabilir ben ilk çözmeye başladığım zaman geçen sene sınavı bitirmiştim çıkmış sorular falanda vardı içinde güzeldi o kitap bence onu çöz sonra Palme falan çözersin

Hangi kitap hocam kitabın ismini yazmamışsiniz

• yalnış
  • Oğuz Atay ın 2 romanını oku anlayarak . Dilbilgisi geçen sene ygs de 3 tane cıkmıştı . Yine öyle olursa 37 de 34 yaparsin en kötü ihtimalle . dil bilgesi de sana kalmış artık .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yanlışlar çıkcaktır elbet herkesin tekrarlamaktan bıkmadığı gibi bende söyleyeyim günde en az 20 paragraf çözersen ama yanlışı bol ama full önemli değil,zamanla oturcaktır işler rayına

• Öyle bişey söylüyosunuzki: dil bilgisi çalışmıcam. Güzel kardeşim geri kalanları full veya fulle yakın yapacağına nasıl bu kadar eminsin ? Çok eminsen 2015 ygs türkçeye bi bak. Sonra 3 dil bilgisine rağmen millet neler yaptı bi gör

• quote:

Orijinalden alıntı: peodAbest

Yanlışlar çıkcaktır elbet herkesin tekrarlamaktan bıkmadığı gibi bende söyleyeyim günde en az 20 paragraf çözersen ama yanlışı bol ama full önemli değil,zamanla oturcaktır işler rayına

Kardeşim ben hatta 50 çözüyorum ama yine kaçiyor dikkat eksikliği mi var acaba bende?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Who Feed Zed

quote:

Orijinalden alıntı: İbra Kadabra

Kardeş belli yalnış diye yazmışsın doğrusu yanlış olacak

Hangi kitap hocam kitabın ismini yazmamışsiniz

Sınav dedim ya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hergun 500 paragrafta çözseniz sınav anında yapilacak panik türkçenin yarısını yakar dil bilgisi çalışmam diyenler var evet çalışmayın ama bu sene 8 tane dil bilgisi gelirse 32 sorunun hesabını yaparsınız

• quote:

Orijinalden alıntı: Hukukcuu1

Hergun 500 paragrafta çözseniz sınav anında yapilacak panik türkçenin yarısını yakar dil bilgisi çalışmam diyenler var evet çalışmayın ama bu sene 8 tane dil bilgisi gelirse 32 sorunun hesabını yaparsınız

benim dil bilgisi çalışmam dediğim şu aga bak hele, noktalama işaretleri çalışcam, yazım yanlışlarını çalışcam, anlatım bozukluklarını çalışcam,ses bilgisine çalışcam ama diğerlerini yapamıyorum , adıllar zarflar edilgen çatılıydı bunlardan kaç soru gelebilir ki , hani dil bilgisi 5 tane soruluyor misal, bunun 2 tanesi yok adıldı zarftı özne yüklemiydi, geri kalan 3 tanesi zaten yazım yanlışı noktalama işareti yanlış mıyım?
  • palme paragrafın cevap anahtarı yanlış olmasın? bilen var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: tecrübe17

palme paragrafın cevap anahtarı yanlış olmasın? bilen var mi?

Öylemiymiş hocam öyleyse hemen atayım kafamı karıştırmasın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.