Şimdi Ara

Türkçe Aşırı Zor Değilmiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkes saldırmış.Ben burada sadece sınavın zorlugu hakkında kendimce bir çıkarımda bulundum.Sınav anının çok fatklı olduğunu ben de biliyoum girdim 2 kere Sbs'ye.Fakat herkes galiba sınav yeni atlatıldığı için herkesde bir agresiflik var.Haklısınız tabi her zaman çalıştığının karşılığı alınmıyor.Yoksa ben evde 40/40 da yapsam sınavda 20 bile yapamayabilirim orasıni Allah bilir fakat herkes ilk kısmı okuyup hemen saldırmış.Beddua edenlere rağmen herkese başarılar diliyorum, inşallah herkes çalıştığının karşılığını alır.

Tesekkurler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ökaryot -- 2 Nisan 2012; 20:14:24 >

• helal kardeşim seneye kesin 1.sin
  • Seneye sen de gireceksin bu halta , inş daha kötü bir durum yaşarsın da o zaman anlarsın milletin sıkıntısını
  • tatbikat ile savaş anı farklı genç
  • Kisiye ozel soru degilki madem herkesin agladigi kadar zor bu turkce o zaman zaten cok az kisi sorulari cozebilecek kolay oluncada cok fazla kisi cozebiliyor.Bu bir siralama sinavi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BruceLee93

tatbikat ile savaş anı farklı genç

Adamsın
  • Hocam, daha ilk sorum boştu ve bende moral denilen bişey kalmadı. Sonra aklıma dışardaki annem babam ve arkadaşlarım geldi. Ve benim stresim daha ilk dakikalardan coştu.
    Evdeki veya dershanedeki ortamla sınav ortamı çok farklı. Bunları karıştırmayın derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sonda takılması çok kötü ya
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sınav sorularını evde çözmek bi kızı düşünüp lan ben bunu 2 dk da atarım yatağa demek gibi bir şey....gitse kızla konuşsa 2 kelimeyi bile yan yana getiremeyecek dağınık bir şekilde girdiği için mevzuya özne yüklem tümleç hepsi darmaduman olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakanasit -- 2 Nisan 2012; 19:43:25 >
  • Sınav stresiyle insan en basit şeyleri bile kaçırabilir orasi öyle fakat bnim demek istediğim zorluk derecesiyle ilgili.Yoksa evde her denemede 40 yapan biri sınavda 30'u bile görmeyebilir.Ne yazık ki insan her zaman çalıştığının karşılığını alamıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: f9wizardd

Merhaba arkadaşlar.

11. sınıf öğrencisiyim.Öncelikle şunu söyleyeyim bu konuyu kesinlikle moral bozmak veya artistik yapmak için açmadım.Ygs'deki Türkçe soruları çok zor dendiği için gidip gazete aldım ve evde kendim çözdüm.

Yaklaşık 30 dk sürdü ve 4 yanlış 2 boşum çıktı.Evet çok iyi degil fakat 3-4 soruyu dilbilgisi konularını görmedigim icin yapamadim.Paragraf sorularını genel olarak bence kolay degildi fakat abartılacak kadar da zor değildi.Tabi sınav anı ve heyecanıyla daha kötü sonuçlar elde edilebilir.

Sonuç olarak bence Ygs Türkçe kısmının aşırı bir zorlugu yoktu.Bence genelde öğrencilere zor gelmesinin nedeni millet olarak çok okumamamızdan kaynaklanıyor.

Teşekkürler.

önemli olan sınavda ne yaptıgın
    bende evde 25 dk da çözüyordum türkçeyi ama sınavda tüm soruları paragraf görünce o stresle
    bir kerede okuyabileceğin soruları anlamıyorsun
    bekara karı boşamak kolay diye bir laf vardır bizim oralarda
    neyse ygs kalkmazsa ve senin döneminede böyle ters köşe yapacak testler gelirse görürsün

Not.Sınava girmeyenler ahkam kesmeyi bıraksın bence.

• senin yayıla yayıla çözdüğün o soruları biz titreye titreye çözdük.
  • Evde çözülür önemli olan sınav ortamında çözebilmek.Kendini kandırma
  • quote:

Sınav stresiyle insan en basit şeyleri bile kaçırabilir orasi öyle fakat bnim demek istediğim zorluk derecesiyle ilgili.Yoksa evde her denemede 40 yapan biri sınavda 30'u bile görmeyebilir.Ne yazık ki insan her zaman çalıştığının karşılığını alamıyor.

Belirttim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BruceLee93

tatbikat ile savaş anı farklı genç

kesinlikle , sınav anında çözemediğin sorulara sonradan baktığında yapabildiğini görüyosun , sınav anı çok farklı kardeşim.
  • quote:

Merhaba arkadaşlar.

11. sınıf öğrencisiyim.Öncelikle şunu söyleyeyim bu konuyu kesinlikle moral bozmak veya artistik yapmak için açmadım.Ygs'deki Türkçe soruları çok zor dendiği için gidip gazete aldım ve evde kendim çözdüm.

Yaklaşık 30 dk sürdü ve 4 yanlış 2 boşum çıktı.Evet çok iyi degil fakat 3-4 soruyu dilbilgisi konularını görmedigim icin yapamadim.Paragraf sorularını genel olarak bence kolay degildi fakat abartılacak kadar da zor değildi.Tabi sınav anı ve heyecanıyla daha kötü sonuçlar elde edilebilir.

Sonuç olarak bence Ygs Türkçe kısmının aşırı bir zorlugu yoktu.Bence genelde öğrencilere zor gelmesinin nedeni millet olarak çok okumamamızdan kaynaklanıyor.

Teşekkürler.

demek 11. sınıfa kadar dilbilgisi konularını görmedin...(!)

• aynı soruları bugün tekrar baktıgımda banada öyle geldi ama o an 2+2 yi bile düşünüyosan varmı bi ****ligi diye haliyle zaman kaybediyon sonra son 1 saat son yarım saati duyuyon heyacan hızlanma derken ertesi gün gazeteden ulan naptım ben en azı soruyomus en cogu yaptım kütleler eşit diyomus mesela basit makinada ben gittim k=2L dedim haliyle potansiyeli farklı buldum mesela o soru cok basit bir soru ama yanlıs yaptım o an.
  • Anladım ki evdeki denemeler ile sınva atmosferi çok farklıymış derlerrdide inanmazdım sende aynı duruma düşme bari
  • kitap okumamızdan kaynaklanıyomuş bak bana sen hele ben 38d 2y yaptım ama o türkçe sorularına 1saat 10dakika ayırdım 40 yapacağım mat 30 çıkardım ancak zaman yetmediği için öyle evde koltuğa uzanıp çözmek kolay adamın bi yerleri titriyo sınava girince anlarsın liseli seni
  • Hicbir plan tutmadi.1.20 saatte tr yapcam ve moral bozulmayacak.paragraflari okurken aklina gelmeyen sey kalmiyo. O duvardaki saat beyninde sanki tik tik atisini duyuyrsn.anlayacagin oradan konusmak kolay... Ozellikle belirteyim matematikde carpim sorusu vardi onu bana getirip coz desen yapmazdim kolay diye.

Sinavda yapamadim.

Anlayacagin cok sisme genc.
  • Geçen seneki matematik için bende öyle diyordum o anki stres ile anlamak güçleşiyor seneye girince sende anlıycaksın merak etme Matematiğe son 30dakika kala daldım öyle bir kitlendim ki rasyonel sayılar toplama çıkarma sorusunu 3kere yanlış buldum payda eşitlemeye vs. kalktım gittim cevabı yanlış buldum 105'i 2'ye böldüm 77,5 buldum düşün yani bir daha asla en sona matematik bırakmam
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.