Şimdi Ara

Türk Yapımı Araç ETOX Sedan Dizel ANA KONU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
237
Cevap
8
Favori
33.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: m.C.k.

Villa önücü markamız hayırlı olsun

Sahibindende vardı di mi böyle bi adam Ama insan güven veriyor cidden arkaplanda böyle bi ev olunca subliminal mi ne o mesajdan işte Yalnız arabanın çamurluklar neree lastikler neree araya kafam girer
  • Utanç verici. Ertex'in reklamını yapmak için ortaya çıkmış bir ucube. Ayrıca mahkemelik olmaya aday.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anka0658

quote:

Orijinalden alıntı: CakirAkinSen

ev ve bahçe güzelmiş

Ankara da Bilkent 3 e çıkarken sol taraftaki meşhur altın köşk.sahibi Amerika da yaşayan,hatta ordaki seçimlerde başkanları maddi olarak desteleyecek kadar zengin bir Türk.

usa başkan adayları kampanyalarını bağış ile finanse ediyor yapmak isteyen herkesin bağışı kabul ediliyor
  • Bence gayet güzel bir araç olmuş. 5 yıl garanti versinler vergi indirimi ile çok güzel satılır.
  • Ev güzel mi ki önündeki araba güzel olsun.

Bu araç türkiyede 30 bin e çok rahat dağıtılır. Dağıtılır dedim dikkat edin satılır demedim. Yani aracı verip bi de üzerine 30 bin lira verirlerse bu araç tutulur....
  • silecek kolu renault :D
  • Türk Yapımı Güldürmeyin Halka Yutturmayın.

Her Yeri Başka Bi Firmadan Çalıntı ?

Nerde Mühendislik?

Harcanan Paralara Yazık.
  • acaba iç dizaynı 6 nokta körler derneğine mi yaptırdılar...
  • İç mekan kötü, gerisi kabul edilebilir.

Lafla peynir gemisi yürüten armatör türk arkadaşlar her konuda "Niye türk arabası yok laaağğğyynnn" arka tamponunuzu yırtıyorsunuz, bir türk projesi olunca "bu ne la itimi bindirmem buna" moduna giriyosunuz.Ulan bi kerede destekleyin be :)) Sanki adamlarda premium markamız vw'in alt yapısı varda öyle üretmişler.

Bu yüzden siz sadece internette kendinize ait bi düşünceniz bile olmadan klavye yoran geri insanlarınız.Daha fazlası olamazsınız kusura bakmayın.
  • acaba iç dizaynı 6 nokta körler derneğine mi yaptırdılar...
  • Seri uretime gecerse tabiki baska markalarin parcalari kullanilmaz ama boyle bir prototip yapmak icin her bir parcayi uretmek oldukca maliyetli olur. En aptal plastik parca icin kalip yapman gerekir ki 1-2bin tl harcarsin. İlk seferde de tutmaz uymaz girmez vs.

Sadece far ve stoplar icin bile yuzlerce bin tl harcanir, dizayni ile birlikte.

Tamam cikmacidan alip toplamislar kabul ama arac gidiyorsa bu da bir sey. Okkali bir yatirimla seri uretime gecer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi catalyst -- 17 Aralık 2012; 20:54:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • seri üretim ne zaman? önemli olan bu. isterse 4 teker bir teneke olsun. bir yerden başlamak lazım. sonra her yeri düzelir. Türkiye'de satılamayan LADA rusyada %50 pazar payına sahip. bir yerli şart. ancak teşvik çok önemli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: catalyst

Seri uretime gecerse tabiki baska markalarin parcalari kullanilmaz ama boyle bir prototip yapmak icin her bir parcayi uretmek oldukca maliyetli olur. En aptal plastik parca icin kalip yapman gerekir ki 1-2bin tl harcarsin. İlk seferde de tutmaz uymaz girmez vs.

Tamam cikmacidan alip toplamislar kabul ama arac gidiyorsa bu da bir sey. Okkali bir yatirimla seri uretime gecer.

Alakası yok protip için el ile yapılır seri için kalıp gerekir 100.000tlyi şuan bana tahsis etsinler tasarımı özgün olması şartı ile tüm dış komponentleri el yordami ile yapar/yaptırır önlerine korum
  • quote:

Orijinalden alıntı: *President*

Direksiyondaki hava yastığı olayını yanlış anlamışlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: wehrmacht

quote:

Orijinalden alıntı: catalyst

Seri uretime gecerse tabiki baska markalarin parcalari kullanilmaz ama boyle bir prototip yapmak icin her bir parcayi uretmek oldukca maliyetli olur. En aptal plastik parca icin kalip yapman gerekir ki 1-2bin tl harcarsin. İlk seferde de tutmaz uymaz girmez vs.

Alakası yok protip için el ile yapılır seri için kalıp gerekir 100.000tlyi şuan bana tahsis etsinler tasarımı özgün olması şartı ile tüm dış komponentleri el yordami ile yapar/yaptırır önlerine korum

Helal sana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

ev ve bahçe güzelmiş

Ankara da Bilkent 3 e çıkarken sol taraftaki meşhur altın köşk.sahibi Amerika da yaşayan,hatta ordaki seçimlerde başkanları maddi olarak desteleyecek kadar zengin bir Türk.

usa başkan adayları kampanyalarını bağış ile finanse ediyor yapmak isteyen herkesin bağışı kabul ediliyor

Evet hatta büyük şirketler bile 100 dolar gibi rakamlar bağışlayabiliyor. Hatta üst sınırı da var sanırım bağışın.
    Yani anlayacağınız ben de amerikada olsam seçimleri finanse ederdim..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: zaferaltug

quote:

quote:

quote:

ev ve bahçe güzelmiş

Evet hatta büyük şirketler bile 100 dolar gibi rakamlar bağışlayabiliyor. Hatta üst sınırı da var sanırım bağışın.
    Yani anlayacağınız ben de amerikada olsam seçimleri finanse ederdim..

25.000$ sınırı var

• quote:

Orijinalden alıntı: r0x

İç mekan kötü, gerisi kabul edilebilir.

Lafla peynir gemisi yürüten armatör türk arkadaşlar her konuda "Niye türk arabası yok laaağğğyynnn" arka tamponunuzu yırtıyorsunuz, bir türk projesi olunca "bu ne la itimi bindirmem buna" moduna giriyosunuz.Ulan bi kerede destekleyin be :)) Sanki adamlarda premium markamız vw'in alt yapısı varda öyle üretmişler.

Bu yüzden siz sadece internette kendinize ait bi düşünceniz bile olmadan klavye yoran geri insanlarınız.Daha fazlası olamazsınız kusura bakmayın.

Öncelikle şu %100 yerli zırvasını bir kenara bırakalım. Öyle bir dünyada yaşamıyoruz. Çok amatörce düşünceler bunlar.

İkincisi; ''Türk projesi'' derken neyi kastediyorsunuz? Hayatınızda proje mi görmediniz, yoksa sokağa mı çıkmadınız? Bunun neresi proje? Amerika'da falan yapsalar bunu, adamı tefe koyarlar. Bunların Etox Zafer olayını da gördük. Her yeri çalıntı, her yeri utanç verici bir araç. Bir de fiyat biçmişlerdi ona.

Siz bunlara utanmadan proje diyorsunuz, bir de Türk (!) projesini desteklemedikleri için insanlara geri diyorsunuz öyle mi? Ayıp ayıp.

• quote:

quote:

ev ve bahçe güzelmiş

dostum o kapının altın kaplama oldugu söyleniyordu ben bilkente yeni başladığım yıllar ben inanıyordum :P hala da inanıyorum birkaç kişi ve bir vinç bu olayı çözümleriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Öncelikle şu %100 yerli zırvasını bir kenara bırakalım. Öyle bir dünyada yaşamıyoruz. Çok amatörce düşünceler bunlar.

İkincisi; ''Türk projesi'' derken neyi kastediyorsunuz? Hayatınızda proje mi görmediniz, yoksa sokağa mı çıkmadınız? Bunun neresi proje? Amerika'da falan yapsalar bunu, adamı tefe koyarlar. Bunların Etox Zafer olayını da gördük. Her yeri çalıntı, her yeri utanç verici bir araç. Bir de fiyat biçmişlerdi ona.

Siz bunlara utanmadan proje diyorsunuz, bir de Türk (!) projesini desteklemedikleri için insanlara geri diyorsunuz öyle mi? Ayıp ayıp.

Piyasadaki çoğu çin malı araçlar, taklit ederek araç çıkardılar ve şuan oldukça kaliteli araçlar çıkarmaya başladılar ve günümüzde bir çok markada sağı solu bir birine benzeyen araç çıkarıyor.kimse sıfırdan araç tasarlayamaz yıl olmuş 2013. Elbette diğer firmalardan esinlenerek yapılacaktır.

Bana göre oldukça başarılı ilerleyen dönemlerde kendine has hatları olacaktır. Zaten tek yatığımız bu, yapılanı kötülemek aynı 1961'deki gibi. Bırakın sağdan soldan çalınsın. İleride tüm parçalarıda TR de üretilen bir araç elbette üretilecektir.

Adamlar sadece 5 araç için özel kalıp makinaları kuramazlar sağdan soldan parçalar ile yapılacaktır.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.