Şimdi Ara

Türk'ün tuv le imtihanı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• http://www.youtube.com/watch?v=-V1Bvp55RQo

http://www.facebook.com/video/video.php?v=1309413026606

akılları sıra aşağıladıklarını düşünmüş bunu hazırlayan kanal sanırım, bu almanların kendilerin birşey (pis birşey) zannetmelerine uyuz olduğum kadar başka bir milletten nefret etmiyorum. belki videodaki adam haksız, fakat helal olsun tavrına hayran oldum.

ekleme: youtube linki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suicide -- 4 Şubat 2010; 17:01:27 >

• Trabzon Power

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~

Trabzon Power

hıyarlar tam da yerinde çekim yapmışlar, allahtan çıkarıp sıkmamış dayı topuklarına elemanlarının

ek: 2 senedir gidemedik memlekete, ölümüne TRABZON

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suicide -- 4 Şubat 2010; 17:18:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: suicide

hıyarlar tam da yerinde çekim yapmışlar, allahtan çıkarıp sıkmamış dayı topuklarına elemanlarının

ek: 2 senedir gidemedik memlekete, ölümüne TRABZON

Bende öyle birşey bekledim zaten. Dedim silah nerde ama almanlara ayıp olmasın diye çıkarmamışlardır kamera falanda var ya. Yoksa affetmezler

Yalnız videonun sonundaki dayı çok iyi , ben 3 gündür yardım ediyodum sadece

Konu dışı ; Özledum boztepeden Trabzonu seyretmeyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Trabzon61~ -- 4 Şubat 2010; 17:23:19 >

• bunların profosyonellikle falan alakası yok tamamen rant işi, ferit şahenk ve hükümetin paslaşması, geçen gene geçiyor uygunsuz araçlarla olan böyle garibana hep, rezil doğuş grubu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Soylukan

bunların profosyonellikle falan alakası yok tamamen rant işi, ferit şahenk ve hükümetin paslaşması, geçen gene geçiyor uygunsuz araçlarla olan böyle garibana hep, rezil doğuş grubu

Ondan sonra da yok muayene çalışanı dayak yedi, yok muayene çalışanı yaralandı.
    Vatandaş ne yapsın o sinirle ilk bulduğuna hiddetleniyor. Erişebilse bu sistemi "ülke bu haldeyken" uygulatanları da tutar kafayı yerleştirir, hakkıdır.
  • ne dolaplar dönüyor bilemem de şimdi bu adama haklı mı diyorsunuz?

bırakın ya. dalga geçseler ne olacak.

döküp yakıcam arabayı diyor. alsın döküp yaksın kusura bakmayın... hatta sokacaksın içine arabanın o da yansın

birinizin oğlu kızı ön camdan fırlayınca mı kemerler tamamlanacak. işine gelmeyene bok atmaya gerek yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: can bora

ne dolaplar dönüyor bilemem de şimdi bu adama haklı mı diyorsunuz?

döküp yakıcam arabayı diyor. alsın döküp yaksın kusura bakmayın... hatta sokacaksın içine arabanın o da yansın

birinizin oğlu kızı ön camdan fırlayınca mı kemerler tamamlanacak. işine gelmeyene bok atmaya gerek yok.

hayır ne dediğimi başta söyledim, sadece aslanın kediye boğdurulmasına dayanamıyorum.
  • quote:

hocam sen olayı tersinden aldın, tabiki bu vatandaş haksız ama bu istasyonlar benim gözümde daima arkadan çarpan arabadır, herzaman haksız bu adamlar çünkü bence varlıkları bile yasal prosedürlere bazı yönlerden aykırı;

bir kere herşeyden önce bu Tuvturk sistematik bir soygun, bir kumpas, bir çakallıktır; sen muayeneni geciktirdiğin zaman polis kontrolünde sana ceza yazılıyor, ona eyvallah, ama bir de ekstradan bu Tuvtürk'e geciktirdiğin her ay için faiziyle ceza ödüyorsun. Özel bir kuruma ceza yetkisi verilmesi nedir allah aşkına biri bana bunu izah etsin?

şimdi de bu sözde özel bir kurumun müşterileriyle olan dialog ve ilişkilerini birebir sana yazıyorum kardeş; muayene istasyonunda karşılaştığım durumlar;

1. Kapıda boncuk gibi dizilip içeri çağırılmayı beklerken, kapıdaki insan müsvettesi tarafından acele etmesi yoksa dışarıda kalıp bugün muayene yaptıramamakla tehdit edilen bir vatandaş.

2. Herşeyi uygun ve nizami olmasına rağmen trafik seti beğenilmeyen vatandaşa sarf edilen söz; "hemen dışarıda biz satıyoruz eğer ondan almazsanız sizi geçirmeyiz"

3. Ön camında film olan(ağır kusur sebebidir) bir aracın hafif kusurlu olarak geçmesi için yapılan dialog;
    Görevli: Şimdi beyefendi bu ağır kusur sebebi
    Şahıs: Bilmemkim bey bakıyor dimi size sanırım aracın özel durumunu bildirmiş
    ..ve araç hafif kusurlu olarak geçer.. (sakın devlet envanterindedir demeyin ben araştırdım değil)

4. Aracının altının yağ ile kaplanmış olan bir vatandaşın bağıra çağıra azarlanması (ulan anası mısın babası mısın)

5. Geldik bu öküzlerin teknik açıdan ne kadar kalifiye olduğuna; Ruhsatta 2+2 yani 4 koltuklu olarak yazan coupe aracımda, 5 tane emniyet kemeri arayarak ve hatta bu şekilde muayeneyi geçemeyeceğimi söyleyerek dünyanın en beyinsiz insanı ile tanışmama vesile olmuştur Tuvtürk. Sonrasında IQ su ondan 2 puan fazla bir arkadaşın durumu kavraması ile olay tatlıya bağlanmıştır.

Bu muayene istasyonları ihalesi hükümetin, Ferit Şahenk ve doğuş grubuna armağanıdır, tamamen rant amaçlıdır kesinlikle profosyonel amaçlı kurulmuş bir organizasyon değildir göstermeliktir, teknik bilgileri sıfırdır! Doğuş grubu diğer her konuda olduğu gibi para hırsı ile insanları yolma telaşı ve gayreti içerisindedir.

Çok sevgili devletimiz birkaç yıl içinde isparkı da özelleştirip ayni saçmalıkların yaşanmasına sebep olacak, yine doğuş grubu alırsa şaşırmayın..

• quote:

Konu dışı ; Özledum boztepeden Trabzonu seyretmeyi

evettt madem boztepe geçti konuda hemen ortalıgı karıştırayım

ordulular ordu boztepe daha güzel diyorlar, hatta gerçek boztepe ordudakidir, trabzondaki sahtesidir/çakmasıdır diyorlar, sen ne diyorsun

not: ne orduluyum, ne trabzonlu

• quote:

Orijinalden alıntı: alikum

ordulular ordu boztepe daha güzel diyorlar, hatta gerçek boztepe ordudakidir, trabzondaki sahtesidir/çakmasıdır diyorlar, sen ne diyorsun

Ordu ve Trabzon kelimelerinin yerlerini değiştir. Trabzondakilerde aynen böyle diyor

Trabzonlu olarak Ordu / Boztepe'nin manzarasının daha güzel olduğunu düşünüyorum kendime göre..
    Ordu'da olmadığım için Trabzon / Boztepe bana kral dairesi gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Trabzon61~ -- 5 Şubat 2010; 1:12:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Soylukan

quote:

hocam sen olayı tersinden aldın, tabiki bu vatandaş haksız ama bu istasyonlar benim gözümde daima arkadan çarpan arabadır, herzaman haksız bu adamlar çünkü bence varlıkları bile yasal prosedürlere bazı yönlerden aykırı;

bir kere herşeyden önce bu Tuvturk sistematik bir soygun, bir kumpas, bir çakallıktır; sen muayeneni geciktirdiğin zaman polis kontrolünde sana ceza yazılıyor, ona eyvallah, ama bir de ekstradan bu Tuvtürk'e geciktirdiğin her ay için faiziyle ceza ödüyorsun. Özel bir kuruma ceza yetkisi verilmesi nedir allah aşkına biri bana bunu izah etsin?

şimdi de bu sözde özel bir kurumun müşterileriyle olan dialog ve ilişkilerini birebir sana yazıyorum kardeş; muayene istasyonunda karşılaştığım durumlar;

1. Kapıda boncuk gibi dizilip içeri çağırılmayı beklerken, kapıdaki insan müsvettesi tarafından acele etmesi yoksa dışarıda kalıp bugün muayene yaptıramamakla tehdit edilen bir vatandaş.

2. Herşeyi uygun ve nizami olmasına rağmen trafik seti beğenilmeyen vatandaşa sarf edilen söz; "hemen dışarıda biz satıyoruz eğer ondan almazsanız sizi geçirmeyiz"

3. Ön camında film olan(ağır kusur sebebidir) bir aracın hafif kusurlu olarak geçmesi için yapılan dialog;
    Görevli: Şimdi beyefendi bu ağır kusur sebebi
    Şahıs: Bilmemkim bey bakıyor dimi size sanırım aracın özel durumunu bildirmiş
    ..ve araç hafif kusurlu olarak geçer.. (sakın devlet envanterindedir demeyin ben araştırdım değil)

4. Aracının altının yağ ile kaplanmış olan bir vatandaşın bağıra çağıra azarlanması (ulan anası mısın babası mısın)

5. Geldik bu öküzlerin teknik açıdan ne kadar kalifiye olduğuna; Ruhsatta 2+2 yani 4 koltuklu olarak yazan coupe aracımda, 5 tane emniyet kemeri arayarak ve hatta bu şekilde muayeneyi geçemeyeceğimi söyleyerek dünyanın en beyinsiz insanı ile tanışmama vesile olmuştur Tuvtürk. Sonrasında IQ su ondan 2 puan fazla bir arkadaşın durumu kavraması ile olay tatlıya bağlanmıştır.

Bu muayene istasyonları ihalesi hükümetin, Ferit Şahenk ve doğuş grubuna armağanıdır, tamamen rant amaçlıdır kesinlikle profosyonel amaçlı kurulmuş bir organizasyon değildir göstermeliktir, teknik bilgileri sıfırdır! Doğuş grubu diğer her konuda olduğu gibi para hırsı ile insanları yolma telaşı ve gayreti içerisindedir.

Çok sevgili devletimiz birkaç yıl içinde isparkı da özelleştirip ayni saçmalıkların yaşanmasına sebep olacak, yine doğuş grubu alırsa şaşırmayın..

bu yazdıklarınızın hepsine katılıyorum, haklısınız.
    konu bu şekilde açılınca yanlış anladım. tepki "sistemin" işleyişineyse haklısınız.
    açıkçası artık takip etmek bile gereksiz; nerede ihale, orada rant ..
    bu kadar şey bu kadar açık seçik ortadayken;
    -örneğin denizfeneri gibi bir skandal bir avrupa ülkesinde başbakanın istifası gelmeden aşılmaz, unutulmaz ! -
    halen daha seçimlerde aynı tas aynı hamam milletin suratına tükürsen, yarabbi şükür diyor, o yüzden hiçbirşeyin değişmesini beklememek lazım.

• quote:

Trabzonlu olarak Ordu / Boztepe'nin manzarasının daha güzel olduğunu düşünüyorum kendime göre..

bu dediğini trabzonlular duymasın, tüvdeki abi gibi cinnet geçirirler alim Allah
  • çok kötüyüz Almanlar düzeltmiş sanki tüv onların ya tüvünüde al git
  • kurallara uyulmalı
    kabak lastiklemi seyahat edilecek frene basıp durmayınca yayaya geçmiş olsun
    adam iki lastiği değiştirip gelmiş
    demek ki katı muayene şart
  • bırakınn enişteyii yaksınn rahatlasın ...
  • Eee yakmış mı bari,yoksa kamera artisliğimi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tenekekutu

Eee yakmış mı bari,yoksa kamera artisliğimi.

Yakacak adam yakar, çığırtganlık yapmanın alemi yok.

Maksat artistlik olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: -MorphY-

quote:

Orijinalden alıntı: tenekekutu

Eee yakmış mı bari,yoksa kamera artisliğimi.

Yakacak adam yakar, çığırtganlık yapmanın alemi yok.

Maksat artistlik olsun...

yememiş herhalde devamını çekmek ya da yayınlamak.
  • adam boştan artislik yapmış,tüv yokkende servis araçlarında her koltuğa kemer zorunluluğu vardı.yangın tüpüde tüve değil kendisine yararlı.

şu konudakilere bakarak bizim millet adam olmaz bence.sözde hepsi bilinçli sürücü geçinir,hala araç muhayenesinin eskisi gibi "farın yanıyormu?,tamam geç" şeklinde yapılması taraftarı....
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.