Şimdi Ara

Türk TV'lerinde Bir Oyun Reklamı Daha

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Oldukça iddialı bir şekilde çıkışını yapmaya hazırlanan ve Sony'nin bu yıl içerisindeki en eğlenceli oyunlarından biri olan ModNation Racers'ın Türkçe tanıtım videosu Türkiye televizyon kanallarında yayınlanmaya başlıyor.

Oyunun bu Türkçe reklam videoları yarından itibaren kanallarda dönmeye başlayacak. God of War 3 ile oldukça başarılı bir reklam kampanyası hazırlayan Sony Türkiye, aynı istikrar ile ModNation Racers tanıtımı ile de karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Oyunun pist, araç ve karakter yaratma özelliklerininde vurgulandığı iki reklam filmi bulunuyor. Oyunun bu Türkçe reklam videolarına aşağıdaki linklere tıklayarak ulaşabilirsiniz.

http://www.bolumsonucanavari.com/Videolar-ModNation_Racers__Turkce_TV_Reklami_1-1171.htm

http://www.bolumsonucanavari.com/Videolar-ModNation_Racers__Turkce_TV_Reklami_2-1172.htm

kaynak:http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Turk_TVlerinde_Bir_Oyun_Reklami_Daha-6402.htm

• Valla zamanında Gamecube için reklamları hatırlıyorumda eskiden beri var bu tarz reklamlar TR reklamları arasında ama çok sık yayınlamıyorlar nedense. Ya sinemada gösteriyorlar bol bol yada TV'de çok seyrek.

Bu ay değil ama Haziran ayında kesin alıyorum bu oyunu. Dehşet güzel olacak.

Sony exc.
  • zaten sony türkiye, gow3 çıktığında yapılan röportajda aynı stratejiyi modnation racers oyunu için de uygulayacağız demişti fiyatı da büyük ihtimal gow3 gibi olur. ben çıkar çıkmaz alacağım
  • Türkçe altyazı
  • bu oyun reklamları benim çok hoşuma gidiyor
    ancak bu reklamı da gow3 de olduğu gibi cnbc-e gibi kanallarda görürüz gibime geliyor
  • Reklam çok güzel olmuş. Oyunda süper.
  • Biraz önce National Geographic te çıktı reklam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fiyatı gow3 gibi hesaplı olursa , bu oyunu türkiyeden sony bayiinden yada elektronik marketlerden almayı planlıyorum . eğer bu oyununda türkiyede satış grafiği iyi olursa ,türkiyede oyun sektörünün azımsanmıycak düzeyde olduğuna iyice kanaat getireceklerini umuyorum ve bu doğrultuda sony yetkililerinin üzerinde oyunlarda türkçe altyazı ve türkiye psn için , kaldırılamaz bir baskı oluşacağını düşünüyorum.
  • türkçe oyun kesin olarak çıkmıyacaksa eğer başlarım türkçe reklamına
  • quote:

Orijinalden alıntı: _2FAST4U_

Fiyatı gow3 gibi hesaplı olursa , bu oyunu türkiyeden sony bayiinden yada elektronik marketlerden almayı planlıyorum . eğer bu oyununda türkiyede satış grafiği iyi olursa ,türkiyede oyun sektörünün azımsanmıycak düzeyde olduğuna iyice kanaat getireceklerini umuyorum ve bu doğrultuda sony yetkililerinin üzerinde oyunlarda türkçe altyazı ve türkiye psn için , kaldırılamaz bir baskı oluşacağını düşünüyorum.

sony nin üst düzey yetkilisi psn store gerekli olgunluğa ulaştı nisanda tüm ülkeler için açıçağız demişti ama hayatları gibi oda yalan oldu...
  • Altyazı gelsin!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.