Şimdi Ara

Turk Telekomun Rezil Online Hizmetleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 2 aydır ne mobil uygulamadan ne de web sitesinden online işlemlere girip işlem yapabiliyorum. Bir çok kişi durumdan şikayetçi mail atıyorsun iki sallama mesaj yollayıp kapatıyorlar konuyu.
    Kotama bakacağım yok bakamıyorum, fatura ödeyeceğim girip faturamı görüntüleyemiyorum. Faturayı zorla mailden gelen link ile ödedim. Şifre sıfırladık, farklı telefon/bilgisayar denedik aklımıza gelen her yolu denedik yok online hizmetlere girilmiyor.
    Var mi aramızda herhangi bir şekilde sisteme girebilen girebilen?

https://onlineislemmerkezi.ttnet.com.tr/ttnetwsci/login.do?mobile=1

Ayrıca milyar dolarlık para döndürüp 2 yazılım sorununu çözemeyen firmaya da yazıklar olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Girmesine giriyor da, arayüz ve içerik gerçekten rezalet. Bundan daha beteri Türk Telekom ev/iş telefonu Online İşlem Merkezi'nde var. Kurumsal geçinipte yoldan geçen adamları Webmaster olarak işe aldıklarına inanamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Girmesine giriyor da, arayüz ve içerik gerçekten rezalet. Bundan daha beteri Türk Telekom ev/iş telefonu Online İşlem Merkezi'nde var. Kurumsal geçinipte yoldan geçen adamları Webmaster olarak işe aldıklarına inanamıyorum.

Hocam site açılıyor ama giriş yapamıyorum her gün sinir krizi geçiriyorum.

Web sitesi rezalat

Müşteri hizmetlerindeki elemanlar boş bilgisiz adamlar. Geçen hızım düşmüştü port destekliyor yükseltin diye aradim dns değiştirelim şimdi birlikte diyorlar ya bari oraya aldigin adam dsl ne demek bilsin ya kapattım tekrar aradim. Hizmetim 16 mbit hat destekliyor ama bana 8 filan veriyorlardı gittim resmen ben tarif ettim öyle 16ya çektiler hızı. Tabi 3 4 kere aradım bu sırada. Milyon dolarlar dönüyor şehrin göbeğinde 16mbit adsl veremiyorlar ama 90 lira fatura yollamayı biliyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türk Telekomun Oyunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.