Şimdi Ara

türk telekomu soyan Lübnanlı Hariri den mesaj var (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
10.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
199 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bizde sözde vatanseverler, vatan hainlerini vatanlarından daha çok severler ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vayvay vayyy
    Bir konuşursam yer yıkılır vakası daha :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Devlettiydi de, Araplar'a verdik" konulu çalışmanın başından beri zorunda olmadığım sürece telekomla iş yapmadım. Daha doğru bir yöntem olarak gördüğüm, doğrudan yatırımla burada var olan Vodafone'la çalıştım.

Telekom patlayınca da hiç şaşırmadım. Türkiye'de bir devlet kurumu özelleşecek de, içinde pis ilişkiler olmayacak... Bu sebeple, bu pisliğin değirmenine su taşıyacağıma, doğrudan %100 gavura gider gömerim parayı diye düşündüm, haklı da çıktığımı düşünüyorum.

Bu tablonun kötü tarafı Telekom'un hisselerinin bankalara geçmiş olması ve dolaylı olarak gene bize girecek olması...

Nasıl bir soyma oldu?
    https://www.faruktoprak.com/araplarin-turk-telekom-vurgunu-ve-turk-hukumetinin-dolandirilmasi/ Telekomun satılması diye aratırsanız sayısız yerde kaynak var, zaten bizzat yaşayanlar bilir nasıl bir süreç olduğunu, adamlar Türkiyeden kredi çekip Türkiyedeki kurumu satın aldı, krediyi de ödemediler, kasalarını boşalttılar, elde ettikleri karı da götürdüler üstüne altyapıyı sattılar. Sonra da tüydüler. Türkiye tarihinin en büyük vurgunlarından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herrfatih -- 20 Nisan 2020; 17:44:47 >
    Bin atlı akınlarda çocuklar gibi şendik... Bin atlı o gün dev gibi bir orduyu yendik...
  • quote:

Orijinalden alıntı: herrfatih

https://www.faruktoprak.com/araplarin-turk-telekom-vurgunu-ve-turk-hukumetinin-dolandirilmasi/ Telekomun satılması diye aratırsanız sayısız yerde kaynak var, zaten bizzat yaşayanlar bilir nasıl bir süreç olduğunu, adamlar Türkiyeden kredi çekip Türkiyedeki kurumu satın aldı, krediyi de ödemediler, kasalarını boşalttılar, elde ettikleri karı da götürdüler üstüne altyapıyı sattılar. Sonra da tüydüler. Türkiye tarihinin en büyük vurgunlarından.
    merhaba..
    link ve gerekli aciklamalar icin te$ekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Larry -- 20 Nisan 2020; 21:2:42 >

• Sözcü yıllarca yazdı, gayrımenkulleri bile satıyorlardı zamanında..
    Asus Tuf Gaming X570 Plus // Asus Rog Strix Gaming-E WIFI2 // Ryzen 5 5600x // Ryzen 9 5900x // FSP Windale 6 // Noctua NH-D15 Chromax Black // H110i GTX // MSI 3060ti Gaming Z Trio // Gigabyte 2070 Super Gaming 3X // Crucial Ballistix DDR4 3600mhz CL16 64 Gb // WD Black SN850 1TB PCI 4.0 // Samsung 970 Evo Plus // Kingston A2000 512GB // Sabrent Rocket NVMe Heatsink // EVGA G3 750W // High Power PG-750 ATX 3.0 SM // Hp Pavillion 1440p // Kingston HyperX Alloy Elite 2 RGB // Corsair Sabre Pro Mouse // Razer DeathAdder v3 // Asus Theta 7.1 // Razer Blackshark 2.0 // Asus Essence STX II 7.1 // Sound Blaster Z // LG 65NANO866NA // BenQ Zowie XL2746S // Phanteks ENTHOO 719 // Cintiq 16 DTK-1660
  • Fazla fazla ödediğimiz faturalar lübnanlının cebine mi gitti ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.